2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba arkadaşlar folik asit kullanmaya başladınız mi?
ben hamile kalmadan başlamıştım canım benmkide folidoce die bi marka.
ben aslında çatlıyorum bi an önce gitmek için ama gitsemde keseyi görebilecek mi vs die gitmedim 7+5 olcam belki kalbini bile duyarım diyorum şimdi 4 gün kaldı gün sayıyorum resmen :)
Oldu canım ama çok önce. Bende taşikari varda kalbim olması gerekendne hızlı atıyor belki onunla alakalı bi durumdur :/
geçmiş olsun canım sen yine kendine çok dikkat et.
Ben aksam doktora soracaklarimi yazsam mi
Mesela bu dusuk riskim neden kaynakli kanama keseye yakin mi gerci durdu cok şükür
Yada baska ne sorabilirim
canım düşük riskin varsa onunla ilgili mutlaka bilgi al ama ben gidince genel sorular soracağım mesela kahve içmemde sıkıntı var mı cinsel ilişki de sıkıntı var mı gibi ...
Kızlar bugün kontrole gidiyorum yine
Umarım keseyi görür kalp atışlarını duyarım çok heyecanlıyım bugün itibari ile 6+1 olduk.

: ))bende 6+1 im.bu aksam gidicem ins duyariz ikimizde

hadi bakalım güzel haberlerle gelin inşallah

Ben de cmt 4+3 olacagim benim 2 gunluk gec döllenme oldu yumrtlamam 2 gun gec oldu cunku sakincasi yok diyorlar ama benim icim rahat etmez ya

Canım ben 25 eylüle randevu almıştım iptal ettim 1 kasımda gideceğim insallah

sağlık ocağına gittim dün. kalp çarpıntısı var mı diye sordu. Hamilelikte de olabiliyormuş. Rahatsızlığından dolayı kontrollerin falan varsa yine aksatma sen ama hamilelik de etken olabilir şu an.
Bu arada tabloya benim yaşımı 29 yazmışsın. 34 şekerim :) yanlış olmuş

Canınızı sıkmayın bazen densiz insanlar denk geliyor insallah bundan sonra anlayışlı olur

Öncelikle basın sağolsun canım imtihan dünyası. Bilinçli bir annesin masallah Rabbim cennette buluştursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…