2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bendim onları diyen :) bugün gittim doktora tek kese görünüyor ve kalp atışı duymak için 2 hafta daha beklemem gerekiyormuş.. 4 hafta 6 günlük şuan
Canım gün olarak aynıyız sanırım yakında kan değerini ölçtürdünmü son ölçtürdüğün kaçtı

Ben şuan paket almadım ama bildiğim kadarıyla allah korusun kötü bir ihtimalde kullanılmayan kadarını ödüyorlar diye biliyorum tanı sen anlaşma yaparke bunları mutlaka sor bir sıkıntı çıkmasın sonra malum birazda para tuzağı gibi geliyor bu sigorta işleri özel hastaneler filan mutlaka işin içinden bir iş çıkar :)

İnşallah ...
Ya ilişkiye giriyor musunuz ? ?? Cevap vermek zorunda değilsin :)
Bir kez girdik canım onda da içim rahat etmedi bir daha girmedik. Ama doktorum hiç bir düşük riskimin olmadığını söyledi cinsel ilişki yasak değil dedi ama benim içim rahat etmiyor genede. En azından 1 ay daha beklemekten yanayım.

Duymamış ol kuzum unut stres yapma
Yaa bunu hiç duymamıştım ilk hamileliğim 2008deydi o zamanda burdan takip etmiştim ne kese görünecekmi ne kalp atacakmı stresi tek stresi 2li 3lü taramada yaşamıştık eskiden dr larda bişey söylemezdi çok bilmek hiç iyi değil keşke böyle bir ihtimalden bahsetmeseymiş

Biz de cumartesi girmiştik
O gece kahverengi geldi
Bi de bugün oldu ...
Ben engel olsam olmazdı
Bu da son olaun ...
İnş ben de duyarım senin gibi kalp atışlarını ya ...

Aynen canım bazen çok bilmek iyi olmuyor gerçekten. Benim kayınvalidem hamileliğinde 9 ay boyunca hiç doktora gitmemiş doğumda gitmiş sadece gayet sağlıklıda bebeği olmuş :) biz biraz çok evhamlıyız buda iyi bişey değil.

Biz de cumartesi girmiştik
O gece kahverengi geldi
Bi de bugün oldu ...
Ben engel olsam olmazdı
Bu da son olaun ...
İnş ben de duyarım senin gibi kalp atışlarını ya ...
Bence söyle eşine canım kahve lekelenmeler ilişkiden sonra geldiyse eğer demekki girmemen gerekiyor.

Canım gün olarak aynıyız sanırım yakında kan değerini ölçtürdünmü son ölçtürdüğün kaçtı

Pazartesi günü kan değerlerime baktırdim canım regl 6. gün geçmisti 7557,9 idi..
Yüksek diye panik yaptım ilk etapta ama bugün doktor gayet iyi olduğunu söyledi

Hadi yaa terbiyesiz iyi yapmışsın eskidenmiş müdür gibi müdürler şimdikiler tepeden indiği için ne idareden anlıyorlar ne insani ilşklerden boşver canım Allah’a havale et P Piknik tup

Son düzenleme:
Ohhh masallah kızlar ne çok konuşmuşsunuz böyle Allah muhabbetinizi artırsın Feeling07 Canım gözün aydın çok mutlu oldum darısı gruptaki herkesin başına insallah

Çalışan bayanlar sizin günleriniz nasıl geciyor. Ben bugün ayakta fazla kaldım iş çıkışı da misafirim vardı belim kopabilir her an şimdi uzanıyorum. Normalde akintim olmadı ama bugün geldi epey acaba ayakta fazla kalmaktan mi kaynaklı.
Birde benim gibi daha kontrole gitmeyen var mı? Ayın 25 ine randevu aldım acaba 30 ekime mi alsam diyorum. Galiba ikinci cocuklar da daha rahat olunuyor

P Piknik tup çok geçmiş olsun üzüldüm. Allah iyi insanlara rast getirsin idareci o kadar önemli ki. Sen kendini uzmemeye çalış şikayet et gerekli yerlere insallah hakettiği cezayı alır.

Bu arada hayırlı olsun hemde hemen aynı gidiyoruz seninle 1 gün filan var aramızda 1 ay sonraya randevu verdi benim doktorum senin ultrason fotoğrafını görünce bi duygulandım baya büyümüş minnagin maşallah Feeling07

Yaa sorma oku oku son sayfa gelebildim sonunda
Benimde ikinci ama ilkinden stresli oldu bu :))

Yirttin o zaman hadi iyisin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…