2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Be
Ay kıyamam büyümüş başı ayakları varmış çok duygusal gerçekten benim böyle resmim olsa bakar bakar ağlarım heralde çok duygu karmaşası yaşıyorum şuanda ne mutlu sana canım :)
valla bende öyle canım çok tuhaf hissediyorum ama hiç hamile gibi değilim maşallah diyim hiç belirti yok içimde minicik bi bebek var ama yokmuş gibi :)

Merhaba, gözünüz aydın:) nasıldı kalp atışı hızlı mıydı? Ben çok korkuyorum kalbi duracak diye, benimki yavaştı malesef
Benimkide çok hızlı değildi canım doktor normal dedi ama herşey için. Hiç böyle düşünmedim ben sende düşünme bence. :)

merhaba , yiyince kusuyor musun

Harika yaa tebrik ederim çok büyük bir eşiği geçtin canım darısı bize
Çok sağol canım ama eşik bitermi hiç? Doktor 3 hafta sonra gel eğer gövdesinde büyüme yoksa sorun var demektie bazı bebekler gelişmez buda sağlıksız gebelik olduğu anlamına gelir dedi :/ hep stres var yani dua etmekten başka çaremiz yok..

Evet duymuştum onu benimki neye benziyor peki :)

Doktorlar hep en kotusunu soyluyor canim aklina getirme boyle seyleri. Iyi dusunelim iyi olsun

Selam kızlar
Yazamadım kaç gündür herkes iyidir inşallah
Cumartesi doktor, az kaldı
Hcg baktirdim bugün 28000 çıktı çok şükür
Allah hepimize sağlıkla nasip etsin

Feeling07 merhaba beni de ekleyebilir misin ?
sat: 26.08.2018
d.t:03.06.2019
kaçıncı bbk : 1
başlangıç kilo: 57 şuan 55.5

kusmalarınız nasıl oluyor ben de mi sorun var çok merak ediyorum. öğürünce kusuyor musunuz yoksa yemek yeyince kötü olup kusmaya çalışıyor musunuz?
mide yanması ağzınıza gelmesi mide kasılması gibi.

geç döllenme mi oldu acaba? ben de SAT a göre 7. haftadayım en son dün kan verdim 895 çıktı. artışı güzel ama haftaya göre çok küçük
Bende dün kan verdim canim 949 çıktı sanırım geç döllenme diye düşünüyorum bende sağlık odağındaki 7 haftalık dedi sat a göre ama doktora gidince tam belli olur artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…