- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
Aklini karistrmiyayim ama bazen diger kese kucuk oldugu icin sonradan da gozukebiliyor:)) Kalp atisini da duyarsin insAllah canimBendim onları diyen :) bugün gittim doktora tek kese görünüyor ve kalp atışı duymak için 2 hafta daha beklemem gerekiyormuş.. 4 hafta 6 günlük şuan
Ben almayi dusunuyorumKızlar hamilelik günlüğü alan ya da Almayı düşünen var mı :)
Araştırma yaptın mı var mı düşündüğün Birşey? Ben Bi tane D&R da gördüm bugünBen almayi dusunuyorum
Nerden aldın resmi var mı? Ben de istiyorum da :)
Araştırma yaptın mı var mı düşündüğün Birşey? Ben Bi tane D&R da gördüm bugün
Yapmadim canim nette soyle bi baktim ama ici gozuken bir sey bulamadim içeriğini gorerek almak istiyorumAraştırma yaptın mı var mı düşündüğün Birşey? Ben Bi tane D&R da gördüm bugün
AA bu çok tatlı ne kadardıBen dr dan aldım kızlar çok tatlı bişey ... fotoğraflarını ekliyorum
Guzelmis canim ultrason fotosu koyabiliyo musunBen dr dan aldım kızlar çok tatlı bişey ... fotoğraflarını ekliyorum
oluyor kasik agrisi olur istahin artar cinsel istek artar akinti artarArkadaşlar hayırlı akşamlar.Yumurtlama döneminde vücudumuzda belirtiler oluyor mu acaba?Ben hiç dikkat etmedim şimdiye kadar.Tecrubesi olan paylaşır mi?
Ay ne güzel bir haber bu :)))) resmen orda görünüyooKızlaaaarKalp atışını dinletti ama 5 sn falan bi daha dinletirmisiniz dedim kaydetcektim bebeğe zararı olur bitanem bi daha ki gelişinizde dinleyelim dedi :) 3 hafta sonra gitcem bida.
Aklini karistrmiyayim ama bazen diger kese kucuk oldugu icin sonradan da gozukebiliyor:)) Kalp atisini da duyarsin insAllah canim
Ellerine saglik canim. Insallah azalmayip cogaliriz.Kızlaaar hepinizi ekledim lütfen herkes kendi ismine baksın eğer yanlışlık varsa bildirsin düzelteyim.
Evet canım ya çok güzel bir his resmen içimde bir mucize büyüyor kalbi atıyor nefes alıyor nasıl güzel bir his nasılAy ne güzel bir haber bu :)))) resmen orda görünüyoo
Amin canım amin
Bende cuma gidicem sabırsızlıkla bekliyorum geç olsun güç olmasın bekleriz :)
Kendini basıl hissediyorsun ben tedavi başladığından beri 3 kilo aldım inanışilmaz iştahım arttı dikkat ediyorum az yiyorum sebze ağırlıklı besleniyorum yine şişiyorum resmen zaten aşılamadan sonra karnım hep davul gibiydi kendimi şimdiden çok ağır hissediyorum[/QUOTE
Canım ilaçlar nedeniyle kilo almak normal bende sık acıkmaya baslamıştım. Aşılamadan sonra protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım. Genelde sabah kahvaltısında 1 haşlanmış yumurta 2 ceviz birkaç tane de fındık ve badem yiyorum ekmek yememeye çalışıyorum. Ne kadar az kilo alırsak o kadar iyi. Ama bugün başıma çok kötü bir olay geldi ne iştah kaldı ne keyif. Okul müdürü üstüme yürüdü resmen saldırdı öğretmen arkadaşlar ayırdı sebep de şu işler aksamış ben adama hamileyim diyorum tedavi olduğumu biliyo bile bile üstüme saldırıyo soluğu jandarmada aldım sonumuz ne olacak bakalım
Hahah sağol canım tatlı olduğunu nerden belli oluyor kızbizde eşimle bakıp orda küçücük bir pipi gördük hahaha kafayı yedik
Tebrikler darısı ben gibi görmeyenlerin duymayanların başınaMrb arkadaşlar bebek bekleyen herkese hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Sat 26 ağustos
34 yaş izmir
Geçen hafta 5+3 te keseyi ve bebeği gördük çok küçüktü.
Bugün 6+3 kalp atışını duyduk çok şükür..
Canım net hatırlamıyorum ama 45₺ gibi bişeydi.AA bu çok tatlı ne kadardı
Koyabiliyosun canım hem en sonunda cebi var hem de ara ara fotoğraf yapıştırabileceğin sayfalar varGuzelmis canim ultrason fotosu koyabiliyo musun
İnşallah ...İnşallah canım dua ediyorum sürekli hepiniz görürsünüz inşallah bebişlerinizi :)
Benimde cumartesi ben kese için gideceğim kalp atışı için daha erken benim sanırım.Selam kızlar
Yazamadım kaç gündür herkes iyidir inşallah
Cumartesi doktor, az kaldı
Hcg baktirdim bugün 28000 çıktı çok şükür
Allah hepimize sağlıkla nasip etsin