- 22 Şubat 2018
- 612
- 558
- 36
Doktor haftaya da gel kalbi hızlanabilir ama durma ihtimali de var dedi, bu yüzden evham yaptım. Sanırım gelecek haftayı beklemeden başka doktora gidicem
Daha yeni olduğu icin gozukmuyolar yaramazlar merktan öldürecekler biziEvet canım Bu hafta görünmedi haftaya salı yine çağırdı inşallah görürüz dün beta hcg 329 du
Bizde aynen :) zor elde edincede endise cok oluyormus ya onu anladimO sağlıklı olsun da varsın görmeyelim. 2 yıldır bekliyoruz biz onu sağ salim gelsin yeter :) ne yapalım sabredeceğiz dua edeceģiz bol bol
P Piknik tup çok geçmiş olsun üzüldüm. Allah iyi insanlara rast getirsin idareci o kadar önemli ki. Sen kendini uzmemeye çalış şikayet et gerekli yerlere insallah hakettiği cezayı alır.
Aynen Kuzum ben cumartesi gideceğim çok heyecanlıyım 4+4 oluyorum gözükür inşallahKizlar benim gibi sat 12 eylul haftasi 4+0 ve o gunlerde olanlar kese icin gittiniz mi ne zaman gideceksiniz P Piknik tup sen dun gitmistin gorunmemisti de mi canim bidaha ne zmn gideceksin @pinar0 @Flowers26 .Elanur4206 seni biliyorum canim cmt gideceksin takipteyim:)
Feeling07 canim birde MUHAMMEDİNANNESİ diye bir nick var benimle ayni dogum trhi o yuzden dikkatimi cekti son girilme 2009 yanlis olmus sanirim
Duyulur inşallah canım ama duyulmayadabilir. Eğer olurda duymazsan stres sıkıntı yapma bazıları 7. Haftada filan anca duyuyor. Çok stress yapıyoruz sanırım aslında onun yaşayacağı ömür varsa neyaparsan yap yaşar inşallah ama eğer o ruh dünyaya gelmiyecekse neyaprsak yapalım yine gelmez. Ben 8 aylık bebeğimi kaybettim doğumdan sonra rabbimden geldi evet çok zor günlerden geçtim halada öyle ama toparlanmak zorundayım. Hayat devam ediyor rabbim sevdiği kullarına imtihan verip sınarmış onları sabırlarıyla, bebeğim bana şefaatçi olacak inşallah tek tesellim bu.Kizlar ben 2 gun once acile gittigimde keseyi görmüştüm
Yarin aksam 9da randevum var ins elektirigimin tutacagi yeni doktorla
6+1 olacak sata gore kalp atisi duyulur mu acaba
Aynen Kuzum ben cumartesi gideceğim çok heyecanlıyım 4+4 oluyorum gözükür inşallah
Seninle aramızda 2-3 gün var sanırım sadecedoktorum karından görmese bile vajinal bakmasını söyleyeceğim yoksa rahat edemem ben o gece yatamam bile ama işde bi sakıncası olurmu diye korkuyorum
Doğru söylüyorsunda işde nebiliyim durabilirmiyimki acaba. Hele o gün bi gelsinde olmadı doktorumdan memnunum ona sorarım o daha iyi bilir bi risk teşkil ederse bakmaz zaten :)Çok gerekmedikçe bence vajinal batırma. Doktor gerek görürse bakar zaten ama ilk zamanlar vajinal muayeneyi pek önermiyorlar gerekli olduğu durumda yapıyorlar
Bende erken dogum yapip kaybettim bebegimi. Duygularini anliyorum. Insan bir seylere tutunmak istiyor. Allah kimseye yasatmasin bu aciyi. Iyi olacak diye umit edelim..Duyulur inşallah canım ama duyulmayadabilir. Eğer olurda duymazsan stres sıkıntı yapma bazıları 7. Haftada filan anca duyuyor. Çok stress yapıyoruz sanırım aslında onun yaşayacağı ömür varsa neyaparsan yap yaşar inşallah ama eğer o ruh dünyaya gelmiyecekse neyaprsak yapalım yine gelmez. Ben 8 aylık bebeğimi kaybettim doğumdan sonra rabbimden geldi evet çok zor günlerden geçtim halada öyle ama toparlanmak zorundayım. Hayat devam ediyor rabbim sevdiği kullarına imtihan verip sınarmış onları sabırlarıyla, bebeğim bana şefaatçi olacak inşallah tek tesellim bu.
Başın sağolsun canım seninde orda bekliyor inşallah yavrun seni. Ben doğum esnasında değil doğum yaptıktan 8 ay sonra kaybettim meleğimi.Bende erken dogum yapip kaybettim bebegimi. Duygularini anliyorum. Insan bir seylere tutunmak istiyor. Allah kimseye yasatmasin bu aciyi. Iyi olacak diye umit edelim..
Basin sagolsun canim. Cok aci sinavlar bunlar..Bende dogumda kaybetmedim 2 gun hayata tutundu melegim.Başın sağolsun canım seninde orda bekliyor inşallah yavrun seni. Ben doğum esnasında değil doğum yaptıktan 8 ay sonra kaybettim meleğimi.
Sağol canım. İnşallah şefaatçi olur meleğin sana. Yeni bebeğinde inşallah seni tekrar hayata tutundurur. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın gerçekten çok acı.Basin sagolsun canim. Cok aci sinavlar bunlar..Bende dogumda kaybetmedim 2 gun hayata tutundu melegim.
Ah be kuzum ya allah o miniğin ömrünü karnındaki bebeğine versin inş rabbim evlattan yana yüzünü bundan sonra güldürsün çok üzüldüm ama cennette seni bekleyen bir miniğin varDuyulur inşallah canım ama duyulmayadabilir. Eğer olurda duymazsan stres sıkıntı yapma bazıları 7. Haftada filan anca duyuyor. Çok stress yapıyoruz sanırım aslında onun yaşayacağı ömür varsa neyaparsan yap yaşar inşallah ama eğer o ruh dünyaya gelmiyecekse neyaprsak yapalım yine gelmez. Ben 8 aylık bebeğimi kaybettim doğumdan sonra rabbimden geldi evet çok zor günlerden geçtim halada öyle ama toparlanmak zorundayım. Hayat devam ediyor rabbim sevdiği kullarına imtihan verip sınarmış onları sabırlarıyla, bebeğim bana şefaatçi olacak inşallah tek tesellim bu.
Aynen Kuzum ben cumartesi gideceğim çok heyecanlıyım 4+4 oluyorum gözükür inşallah
Seninle aramızda 2-3 gün var sanırım sadecedoktorum karından görmese bile vajinal bakmasını söyleyeceğim yoksa rahat edemem ben o gece yatamam bile ama işde bi sakıncası olurmu diye korkuyorum
Başın sağolsun canım seninde orda bekliyor inşallah yavrun seni. Ben doğum esnasında değil doğum yaptıktan 8 ay sonra kaybettim meleğimi.