2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar benim gibi sat 12 eylul haftasi 4+0 ve o gunlerde olanlar kese icin gittiniz mi ne zaman gideceksiniz P Piknik tup sen dun gitmistin gorunmemisti de mi canim bidaha ne zmn gideceksin pinar0 Flowers26 . Elanur4206 seni biliyorum canim cmt gideceksin takipteyim:)
Feeling07 canim birde MUHAMMEDİNANNESİ diye bir nick var benimle ayni dogum trhi o yuzden dikkatimi cekti son girilme 2009 yanlis olmus sanirim

Canim bizim seninle gunlerimiz yakin ben de gitmedim henuz erken diye 27 sinde gidicem 5+3 olucam sen kac olucaksin

Benimkide çok hızlı değildi canım doktor normal dedi ama herşey için. Hiç böyle düşünmedim ben sende düşünme bence. :)
Doktor haftaya da gel kalbi hızlanabilir ama durma ihtimali de var dedi, bu yüzden evham yaptım. Sanırım gelecek haftayı beklemeden başka doktora gidicem

Kizlar ben 2 gun once acile gittigimde keseyi görmüştüm
Yarin aksam 9da randevum var ins elektirigimin tutacagi yeni doktorla
6+1 olacak sata gore kalp atisi duyulur mu acaba

Canım kimin ismine tıklarsan tıkla teyze nickli biri çıkıyor son görülme 2009 hata tümden var yani :)) Feeling07 le pek alakası yok

Kizlar ben 2 gun once acile gittigimde keseyi görmüştüm
Yarin aksam 9da randevum var ins elektirigimin tutacagi yeni doktorla
6+1 olacak sata gore kalp atisi duyulur mu acaba
6. Haftadan sonra duyanlar var canım ama kişiden kişiye değişiyor sanırım inş duyarsın

Bende doktora gitmedim testi bile evde yaptım ama kısmetse bende 19 nda gidecem.

Cok cok katiliyorum.bende ilk 2008de dogum yaptim.gecen niye birsey hatirlamiyorum diye biriktirdigim butun kizima ait sonuclara baktim.o zamn bu kadar sorup ogrenmedigim icin belki stres yapmamia rahat gecirmistim

Canm hayrlı olsun bebeğin öncelikle. Bol bol dinlenmek lazm bebiş o zaman daha çabuk büyürmğş ama çalışan bayanlar olarak ne mümkün eve gel bir de öyle iş yap bdnm de bacakların belim kopuyor.Evdeki işleri eşime yaptryorm yemek bulaşk fln gerisini de dinlene dinlene yapyorm ama eski enerjm yok önce bebek sonra da öğrenciler tüketiyor

İnşaallah duyarsn cnm SATA göre erken döllenmeyse ve vajinal baklrsa kesin görnür görnmezse de üzlme 8.haftaya kadar yolu var
: ))insan hemen duyup rahatlamak istiyor.tabi kalp atisida kriter degil varsa birsey olacagi yine olur ama icim biraz olsun rahatlayacak

Tebrikler darısı ben gibi görmeyenlerin duymayanların başına
Henüz 4+6 yız dr 5+1 de randevumuz inş keseyi görürüz
Tesekurler darısı başınıza insallah 2 gün sonra kese görünür belki bebegın bile
Hoş geldin aramıza hayırlı olsun
Hoşbolduk :) guzel paylaşimlar da bulunmak dilegiyle.

Bende ilk oglumda 2009 eylul annesiydim.öyle guzel dostluklar arkadasliklar kurduk ki hala görüşüyoruz.yazin birbirimizin cocuklarinin sunnet dugunlerine katildik .fasulyeden arkadaslik onlarin ki

Ins.kanamam durdu ama bu kahverengi akinti huzursuz ediyor beni.
Umarim bu doktorda oturup tane tane anlatan biridir.soru cevap oynadim acilde ki doktorla resmen
Kanama durduysa lekelenmeyi kafaya takma canim sonucta olan kanamanin temizlenmesinde lekelenme çok normal diyimi :) saglikla tutunur annesi.

Doktor haftaya da gel kalbi hızlanabilir ama durma ihtimali de var dedi, bu yüzden evham yaptım. Sanırım gelecek haftayı beklemeden başka doktora gidicem
Doktorun böyle demesi çok yanlış bence. Benimkide hızlı atmıyordu normal insan kalbinden biraz fazla ama doktor hiç böyle bişey söylemedi. Sordum hatta herşey normal mi diye herşey normal dedi. Bence kesinlikle başka doktora gitmelisin.

Aynen canım aynı gidiyoruz çok sağol darısı başına :) Bu arada ekledim seni bi bak istersen gözüküyormu. Mayıs annesi olucaz ikimizde aynı sorun yok hazirana daha yakınız mayıs anneleri 10 11. Haftalarda olduğu için bize daha uzak :)

Evet canım Bu hafta görünmedi haftaya salı yine çağırdı inşallah görürüz dün beta hcg 329 du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…