2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar benim gibi sat 12 eylul haftasi 4+0 ve o gunlerde olanlar kese icin gittiniz mi ne zaman gideceksiniz P Piknik tup sen dun gitmistin gorunmemisti de mi canim bidaha ne zmn gideceksin pinar0 pinar0 Flowers26 Flowers26 . Elanur4206 Elanur4206 seni biliyorum canim cmt gideceksin takipteyim:)
Feeling07 Feeling07 canim birde MUHAMMEDİNANNESİ diye bir nick var benimle ayni dogum trhi o yuzden dikkatimi cekti son girilme 2009 yanlis olmus sanirim

Ohhh masallah kızlar ne çok konuşmuşsunuz böyle Allah muhabbetinizi artırsın :KK48: Feeling07 Feeling07 Canım gözün aydın çok mutlu oldum darısı gruptaki herkesin başına insallah:dua:

Çalışan bayanlar sizin günleriniz nasıl geciyor. Ben bugün ayakta fazla kaldım iş çıkışı da misafirim vardı belim kopabilir her an şimdi uzanıyorum. Normalde akintim olmadı ama bugün geldi epey acaba ayakta fazla kalmaktan mi kaynaklı.
Birde benim gibi daha kontrole gitmeyen var mı? Ayın 25 ine randevu aldım acaba 30 ekime mi alsam diyorum. Galiba ikinci cocuklar da daha rahat olunuyor:olamaz:
Canim bizim seninle gunlerimiz yakin ben de gitmedim henuz erken diye 27 sinde gidicem 5+3 olucam sen kac olucaksin

Benimkide çok hızlı değildi canım doktor normal dedi ama herşey için. Hiç böyle düşünmedim ben sende düşünme bence. :)
Doktor haftaya da gel kalbi hızlanabilir ama durma ihtimali de var dedi, bu yüzden evham yaptım. Sanırım gelecek haftayı beklemeden başka doktora gidicem

Kizlar ben 2 gun once acile gittigimde keseyi görmüştüm
Yarin aksam 9da randevum var ins elektirigimin tutacagi yeni doktorla
6+1 olacak sata gore kalp atisi duyulur mu acaba

Kizlar benim gibi sat 12 eylul haftasi 4+0 ve o gunlerde olanlar kese icin gittiniz mi ne zaman gideceksiniz P Piknik tup sen dun gitmistin gorunmemisti de mi canim bidaha ne zmn gideceksin pinar0 pinar0 Flowers26 Flowers26 . Elanur4206 Elanur4206 seni biliyorum canim cmt gideceksin takipteyim:)
Feeling07 Feeling07 canim birde MUHAMMEDİNANNESİ diye bir nick var benimle ayni dogum trhi o yuzden dikkatimi cekti son girilme 2009 yanlis olmus sanirim
Canım kimin ismine tıklarsan tıkla teyze nickli biri çıkıyor son görülme 2009 hata tümden var yani :)) Feeling07 Feeling07 le pek alakası yok

Ohhh masallah kızlar ne çok konuşmuşsunuz böyle Allah muhabbetinizi artırsın :KK48: Feeling07 Feeling07 Canım gözün aydın çok mutlu oldum darısı gruptaki herkesin başına insallah:dua:

Çalışan bayanlar sizin günleriniz nasıl geciyor. Ben bugün ayakta fazla kaldım iş çıkışı da misafirim vardı belim kopabilir her an şimdi uzanıyorum. Normalde akintim olmadı ama bugün geldi epey acaba ayakta fazla kalmaktan mi kaynaklı.
Birde benim gibi daha kontrole gitmeyen var mı? Ayın 25 ine randevu aldım acaba 30 ekime mi alsam diyorum. Galiba ikinci cocuklar da daha rahat olunuyor:olamaz:

Bende doktora gitmedim testi bile evde yaptım ama kısmetse bende 19 nda gidecem.

Duymamış ol kuzum unut stres yapma
Yaa bunu hiç duymamıştım ilk hamileliğim 2008deydi o zamanda burdan takip etmiştim ne kese görünecekmi ne kalp atacakmı stresi tek stresi 2li 3lü taramada yaşamıştık eskiden dr larda bişey söylemezdi çok bilmek hiç iyi değil keşke böyle bir ihtimalden bahsetmeseymiş
Cok cok katiliyorum.bende ilk 2008de dogum yaptim.gecen niye birsey hatirlamiyorum diye biriktirdigim butun kizima ait sonuclara baktim.o zamn bu kadar sorup ogrenmedigim icin belki stres yapmamia rahat gecirmistim

Canm hayrlı olsun bebeğin öncelikle. Bol bol dinlenmek lazm bebiş o zaman daha çabuk büyürmğş ama çalışan bayanlar olarak ne mümkün eve gel bir de öyle iş yap bdnm de bacakların belim kopuyor.Evdeki işleri eşime yaptryorm yemek bulaşk fln gerisini de dinlene dinlene yapyorm ama eski enerjm yok önce bebek sonra da öğrenciler tüketiyor:kızgın:

Tebrikler darısı ben gibi görmeyenlerin duymayanların başına
Henüz 4+6 yız dr 5+1 de randevumuz inş keseyi görürüz
Tesekurler darısı başınıza insallah 2 gün sonra kese görünür belki bebegın bile
Hoş geldin aramıza :KK66: hayırlı olsun
Hoşbolduk :) guzel paylaşimlar da bulunmak dilegiyle.

Duymamış ol kuzum unut stres yapma
Yaa bunu hiç duymamıştım ilk hamileliğim 2008deydi o zamanda burdan takip etmiştim ne kese görünecekmi ne kalp atacakmı stresi tek stresi 2li 3lü taramada yaşamıştık eskiden dr larda bişey söylemezdi çok bilmek hiç iyi değil keşke böyle bir ihtimalden bahsetmeseymiş
Bende ilk oglumda 2009 eylul annesiydim.öyle guzel dostluklar arkadasliklar kurduk ki hala görüşüyoruz.yazin birbirimizin cocuklarinin sunnet dugunlerine katildik .fasulyeden arkadaslik onlarin ki

Ins.kanamam durdu ama bu kahverengi akinti huzursuz ediyor beni.
Umarim bu doktorda oturup tane tane anlatan biridir.soru cevap oynadim acilde ki doktorla resmen
Kanama durduysa lekelenmeyi kafaya takma canim sonucta olan kanamanin temizlenmesinde lekelenme çok normal diyimi :) saglikla tutunur annesi.

Doktor haftaya da gel kalbi hızlanabilir ama durma ihtimali de var dedi, bu yüzden evham yaptım. Sanırım gelecek haftayı beklemeden başka doktora gidicem
Doktorun böyle demesi çok yanlış bence. Benimkide hızlı atmıyordu normal insan kalbinden biraz fazla ama doktor hiç böyle bişey söylemedi. Sordum hatta herşey normal mi diye herşey normal dedi. Bence kesinlikle başka doktora gitmelisin.

Bu arada hayırlı olsun hemde hemen aynı gidiyoruz seninle 1 gün filan var aramızda 1 ay sonraya randevu verdi benim doktorum senin ultrason fotoğrafını görünce bi duygulandım baya büyümüş minnagin maşallah Feeling07 Feeling07
Aynen canım aynı gidiyoruz çok sağol darısı başına :) Bu arada ekledim seni bi bak istersen gözüküyormu. Mayıs annesi olucaz ikimizde aynı sorun yok hazirana daha yakınız mayıs anneleri 10 11. Haftalarda olduğu için bize daha uzak :)

Evet canım Bu hafta görünmedi haftaya salı yine çağırdı inşallah görürüz dün beta hcg 329 du

X