2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar meraba kaçıncı haftada gittiniz doktora ben sağlık ocağına kan verdim 949 çıktı sonuç ne zaman gitsem acaba
be hala gitmedim 7+5 de gideceğim. başlarda kese görünmüyor fln stres olmayaym die..
Ben ilk gittiğimde kese yok denilmişti o yuzden bekliyorum biraz adetten 4 gün sonra kan testinde 17 cikmisti degerim şimdi 949 ama insallah sagliklidir
canım benmde adetten 5 gün sonra 27 çıktı geç döllenme dedi doktor.
Kızlaaaar Kalp atışını dinletti ama 5 sn falan bi daha dinletirmisiniz dedim kaydetcektim bebeğe zararı olur bitanem bi daha ki gelişinizde dinleyelim dedi :) 3 hafta sonra gitcem bida.

gözün aydın canım çok sevindim

Kızlaaaar Kalp atışını dinletti ama 5 sn falan bi daha dinletirmisiniz dedim kaydetcektim bebeğe zararı olur bitanem bi daha ki gelişinizde dinleyelim dedi :) 3 hafta sonra gitcem bida.
Merhaba, gözünüz aydın:) nasıldı kalp atışı hızlı mıydı? Ben çok korkuyorum kalbi duracak diye, benimki yavaştı malesef

Mrb arkadaşlar bebek bekleyen herkese hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Sat 26 ağustos
34 yaş izmir
Geçen hafta 5+3 te keseyi ve bebeği gördük çok küçüktü.
Bugün 6+3 kalp atışını duyduk çok şükür..

gebeliğini evde vücudunun ihtiyaçlarını önemeseyerek geçirebilenler çok şanslı gerçekten
Canm ben de aynı durumdaym bugün hem derse grdm hem nöbetçlk bir sürü iş güç midem bulanıyor başım dönyor .Allah yardmcmz olsun inşallah çabuk geçer bu günler ..Ben de isterdim evde yatmayı ama ev gecndrmemiz gerekuor

Hoş geldin aramıza hayırlı olsun

Yazmıştım ama listede göremedim
Sat 2 eylül. Yaş 34. Sehir Aydın. Muhtemel dogum tarihi 10 haziran. 2.cocuk. hamilelik kilosu 55kg

kızlar çalışan var mı?
lekelenmem var
çok zorlanıyorum ben yaaaa
canım bende çalışıyorum ve lekelenmelerim var içime kötü şeyler düşündürmek istemiyorum herkes yerleşme kanamasıdır diyor umarım öyledir Okadar istedim ki evimde yatarak her anımı yaşayarak hamilelik geçirmeyi ilk doğumuma ofisten gittim resmen sanırım buda öyle olacak

Aile hekimligine bildirince ne oluyor ne yapiyorlar yani bi ara beni zirt pirt arayip gebelik var mi olunca haber ver diye ariyorlardi da merak ettim

aşı takibi için canım hamilelik ve sonrasında bebeğin takibi devlet bu işi biraz sıkı tutuyor aşı karşıtları var birde sanırım buyüzden

canımm gözün aydın çok sevindim fasulye ye benziyorsa erkek yuvarlaksa kız derler ama kesin değil :) duyum sadece rabbim bizede nasip etsin inşallah

senin bebişinin uykusu nasıl canım beni en çok o zorlayacak galiba akşam yanına yatarak uyutuyorum ama gündüz uykusunda hala ayakda veya kucağımda sallıyorum kendiliğinden uyumuyor sıpam

benimkide akşamları kunduz gibiüzerime yatıp uyuyor illa bi ten teması olacak ve hep kollarımı cicikliyoruz dengesiz hoplayıp zıplamalarıda var üzerime nası atlatıcaz bilmiyorum

Oo masaAllah canim Allah sana 2 kat kolaylik versin:) ailede ikiz yok tedavi de degil diyen sen degil miydin yanlis mi hatirliyom

Bendim onları diyen :) bugün gittim doktora tek kese görünüyor ve kalp atışı duymak için 2 hafta daha beklemem gerekiyormuş.. 4 hafta 6 günlük şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…