- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
Nerden aldın resmi var mı? Ben de istiyorum da :)ben aldım canımm harika bişey ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerden aldın resmi var mı? Ben de istiyorum da :)ben aldım canımm harika bişey ya
Hamilelik sürecinde önemli anları ultrason resimlerini falan not ediyorsun. Anı defteri gibi canımO nedir?
valla bende öyle canım çok tuhaf hissediyorum ama hiç hamile gibi değilim maşallah diyim hiç belirti yok içimde minicik bi bebek var ama yokmuş gibi :)Ay kıyamam büyümüş başı ayakları varmış çok duygusal gerçekten benim böyle resmim olsa bakar bakar ağlarım heralde çok duygu karmaşası yaşıyorum şuanda ne mutlu sana canım :)
kesinlikleeegebeliğini evde vücudunun ihtiyaçlarını önemeseyerek geçirebilenler çok şanslı gerçekten
Benimkide çok hızlı değildi canım doktor normal dedi ama herşey için. Hiç böyle düşünmedim ben sende düşünme bence. :)Merhaba, gözünüz aydın:) nasıldı kalp atışı hızlı mıydı? Ben çok korkuyorum kalbi duracak diye, benimki yavaştı malesef
merhaba , yiyince kusuyor musunCanim bende 6+4 um 2 hafta sonra görünür dediği için haftaya gideceğim . Valla ben m icin sabahları kahvaltı kabus düşününce bile garip oluyorum kahvaltılık hiç bir şey süt yumurta peynir yemek istemiyorum şuan çubuk kreker yiyorum migdem e ıyi geldi . Rabbim sağlık versinde razıyım:)
İnşallah canım dua ediyorum sürekli hepiniz görürsünüz inşallah bebişlerinizi :)çok güzel yaaaa:8
çok dugulandım
darısı bize yarabbim ne olurrrr
İnşallah canım çok sağol :)Ayy çok tatlı maşallah canm Rabbim tamamına erdrsn ve darısı başımıza
Çok sağol canım ama eşik bitermi hiç? Doktor 3 hafta sonra gel eğer gövdesinde büyüme yoksa sorun var demektie bazı bebekler gelişmez buda sağlıksız gebelik olduğu anlamına gelir dedi :/ hep stres var yani dua etmekten başka çaremiz yok..Harika yaa tebrik ederim çok büyük bir eşiği geçtin canım darısı bize
Evet duymuştum onu benimki neye benziyor peki :)canım bende çalışıyorum ve lekelenmelerim var içime kötü şeyler düşündürmek istemiyorum herkes yerleşme kanamasıdır diyor umarım öyledir Okadar istedim ki evimde yatarak her anımı yaşayarak hamilelik geçirmeyi ilk doğumuma ofisten gittim resmen sanırım buda öyle olacak
aşı takibi için canım hamilelik ve sonrasında bebeğin takibi devlet bu işi biraz sıkı tutuyor aşı karşıtları var birde sanırım buyüzden
canımm gözün aydın çok sevindim fasulye ye benziyorsa erkek yuvarlaksa kız derler ama kesin değil :) duyum sadece rabbim bizede nasip etsin inşallah
benimkide akşamları kunduz gibiüzerime yatıp uyuyor illa bi ten teması olacak ve hep kollarımı cicikliyoruz dengesiz hoplayıp zıplamalarıda var üzerime nası atlatıcaz bilmiyorum
Doktorlar hep en kotusunu soyluyor canim aklina getirme boyle seyleri. Iyi dusunelim iyi olsunÇok sağol canım ama eşik bitermi hiç? Doktor 3 hafta sonra gel eğer gövdesinde büyüme yoksa sorun var demektie bazı bebekler gelişmez buda sağlıksız gebelik olduğu anlamına gelir dedi :/ hep stres var yani dua etmekten başka çaremiz yok..
Kızlaaaar Kalp atışını dinletti ama 5 sn falan bi daha dinletirmisiniz dedim kaydetcektim bebeğe zararı olur bitanem bi daha ki gelişinizde dinleyelim dedi :) 3 hafta sonra gitcem bida.
Hahah sağol canım tatlı olduğunu nerden belli oluyor kız bizde eşimle bakıp orda küçücük bir pipi gördük hahaha kafayı yedikAyyy gözün aydin çok tatlı :))
Darisi bizlere insallah
Gözünüz aydin Rabbim daim etsin insallah darısı bizlereKızlaaaar Kalp atışını dinletti ama 5 sn falan bi daha dinletirmisiniz dedim kaydetcektim bebeğe zararı olur bitanem bi daha ki gelişinizde dinleyelim dedi :) 3 hafta sonra gitcem bida.
Bende dün kan verdim canim 949 çıktı sanırım geç döllenme diye düşünüyorum bende sağlık odağındaki 7 haftalık dedi sat a göre ama doktora gidince tam belli olur artikgeç döllenme mi oldu acaba? ben de SAT a göre 7. haftadayım en son dün kan verdim 895 çıktı. artışı güzel ama haftaya göre çok küçük
İnsAllah Yaptirdigim saatten sadece 2 3 saat sonraydi ama yapmadi merakimdan olcem:))İnşallah senin ki de güzelce artmış olur. Aynı saat aynı yerde yapılması gerek diyorlar benimki farklı saatler farklı yerler :) hayırlısı olsun