canım bu kandan sonra birdaha kan verme bence artık 2 gün değil bir hafta bekle keseyi gör inan bu kadar strese girmezsin.Benim adetlerim korunmayı bırakınca düzensizlesti ve aralıkları çok uzadı günüm geçti mi geçmedi mi bilmiyorumdeğerim pazartesi günü 35 küsurdu. Sabah kan verdim bende bekliyorum
Yaa valla bende çok mutluyum ama buraya gelip ikizlerle ilgili konuşunca çakmadım değil hani :) acaba şüphesimi var diye düşündüm ve varmış canım o kadar sevindim ki anlatamam sana ya bak her şerde bi hayır varmış hemen geldi miniğin seni bekletmedenYa işte size ikizler ikizler derken bendede varmış bir ikizler6 ekim battı canım iki gün sonra test yaptım ve hemen çıktı :) beraber olduğumuz için çok mutluyum :))
ben de bunu merak ediyorumbiz karar veremedik hala ya dün tekrar konusdukda eşimle tekrar koru çukurambara sıcak bakmaya başladık.
birşey soracağım paketi aldık diyelim Allah korusun birşey oldu ve doğum olmadı paranı alabiliyormusun geri yani doğum ücretini en azından sen araşdırdın mı?
canım bu kandan sonra birdaha kan verme bence artık 2 gün değil bir hafta bekle keseyi gör inan bu kadar strese girmezsin.
ben ilk hamileliğimde 2 kere verdim bu seferde bir kere verdim sadece burda 4-5 kere verenleri görüyorum gerçekden yazık o yaşadığınız strese
tamam canım ben gidince öğrenirim haber veririm arkadaşlardanda bilen vardır belki bakalımben de bunu merak ediyorum
cevap gelirse beni de etiketler misin
güzel düşün güzel olsun canım birde hani derler ya her hamilelik farklı oluyor diye kıyas yapma kafan rahat olsuncanım ilk hamileliğimde de korunmayı bırakınca düzensizlik yaşadım ama onu daha yüksek bir değerle öğrenmiştim. O yüzden biraz endişelendim.
ne güzel hayırlı olsunKızlaaaarKalp atışını dinletti ama 5 sn falan bi daha dinletirmisiniz dedim kaydetcektim bebeğe zararı olur bitanem bi daha ki gelişinizde dinleyelim dedi :) 3 hafta sonra gitcem bida.
Ahh cnm yaa maşallah bebek çok net görünüyorKızlaaaarKalp atışını dinletti ama 5 sn falan bi daha dinletirmisiniz dedim kaydetcektim bebeğe zararı olur bitanem bi daha ki gelişinizde dinleyelim dedi :) 3 hafta sonra gitcem bida.
Gözünaydın canımKızlaaaarKalp atışını dinletti ama 5 sn falan bi daha dinletirmisiniz dedim kaydetcektim bebeğe zararı olur bitanem bi daha ki gelişinizde dinleyelim dedi :) 3 hafta sonra gitcem bida.
Evet cnm telefonumda 5+1 ama burada yorumun altındaki takvimde hala 5. Hafta diyor ona şaşırdım.kendi kendini güncelliyor olması lazım takvimin.Tekrar gireyim ben takvimiEve
Canim 6. Haftada oluyorsun sat tam girdin mi
geç döllenme mi oldu acaba? ben de SAT a göre 7. haftadayım en son dün kan verdim 895 çıktı. artışı güzel ama haftaya göre çok küçükBen ilk gittiğimde kese yok denilmişti o yuzden bekliyorum biraz adetten 4 gün sonra kan testinde 17 cikmisti degerim şimdi 949 ama insallah sagliklidir
ben dün sabah 8 buçukta verdim akşam 8 de çıktı sonuçbende bugun sabah kan verdım saglık ocagında sistemden bakıcam aynı gün cıkarmı acaba
Yaaa cok sevindim gözün aydinKızlaaaarKalp atışını dinletti ama 5 sn falan bi daha dinletirmisiniz dedim kaydetcektim bebeğe zararı olur bitanem bi daha ki gelişinizde dinleyelim dedi :) 3 hafta sonra gitcem bida.
şu an akçıncı haftadasınız? ilk muayenede mi iki kese göründü :)Kızlar dün akşam aniden ağrısız kanamam oldu hemen acile gittik bakıldı çok bir sorun yok dendi yatcaksin tuvalet harici kalkma dedi doktor iğne yaptı ve 200mg progestan başladı bugün kendi doktoruna gittim kanamam bir miktar devam ediyor ultrasonda doktor iki kese birden gordu biri biraz daha küçük ikiz gebelik büyük ihtimal dedi tabi ben soookhayirlisi bakalım hiç kalkmak yok dedi nasıl olacaksa
Canım ilk gittiğimde keseyi net görememişti haftaya gidecektim aslında net şekilde kese ve kalp atışlarını duyarız demişti..ama ani kanama olunca bugün baktı ve 2 kese var dedişu an akçıncı haftadasınız? ilk muayenede mi iki kese göründü :)
KızlaaaarKalp atışını dinletti ama 5 sn falan bi daha dinletirmisiniz dedim kaydetcektim bebeğe zararı olur bitanem bi daha ki gelişinizde dinleyelim dedi :) 3 hafta sonra gitcem bida.
Bu arada bugün 6+³ um sat a goreCanım ilk gittiğimde keseyi net görememişti haftaya gidecektim aslında net şekilde kese ve kalp atışlarını duyarız demişti..ama ani kanama olunca bugün baktı ve 2 kese var dedi
nasıl belli etmiş kendini artık ohh çok sevindim canım darısı bizlere olsunKızlaaaarKalp atışını dinletti ama 5 sn falan bi daha dinletirmisiniz dedim kaydetcektim bebeğe zararı olur bitanem bi daha ki gelişinizde dinleyelim dedi :) 3 hafta sonra gitcem bida.