2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sizin de gözünüz aydın zor günler bizi bekliyor sağlıklı olsunlar da gerisine Allah büyük:KK66:
senin bebişinin uykusu nasıl canım beni en çok o zorlayacak galiba akşam yanına yatarak uyutuyorum ama gündüz uykusunda hala ayakda veya kucağımda sallıyorum kendiliğinden uyumuyor sıpam

Benim adetlerim korunmayı bırakınca düzensizlesti ve aralıkları çok uzadı günüm geçti mi geçmedi mi bilmiyorum:KK43: değerim pazartesi günü 35 küsurdu. Sabah kan verdim bende bekliyorum
ben de 45 ile başladım gıdım gıdım ilerlemek zor oluyor ama şükür ilerleyince insan mutlu oluyor. inşallah sen de güzel haberler alırsın.

Kızlaaaar :emir_bebek:Kalp atışını dinletti ama 5 sn falan bi daha dinletirmisiniz dedim kaydetcektim bebeğe zararı olur bitanem bi daha ki gelişinizde dinleyelim dedi :) 3 hafta sonra gitcem bida.
Hadi gözün aydın canım rahatlamışdırsın baya çok şükür darısı bize inşallah:KK54:

Kızlaaaar :emir_bebek:Kalp atışını dinletti ama 5 sn falan bi daha dinletirmisiniz dedim kaydetcektim bebeğe zararı olur bitanem bi daha ki gelişinizde dinleyelim dedi :) 3 hafta sonra gitcem bida.
Gözun aydin canim saglikla devam etsin insallah. Darisi bizlere. 3 hafta sonra daha guzel dinlersin:KK66:

Yaa valla bende çok mutluyum ama buraya gelip ikizlerle ilgili konuşunca çakmadım değil hani :) acaba şüphesimi var diye düşündüm ve varmış canım o kadar sevindim ki anlatamam sana ya bak her şerde bi hayır varmış hemen geldi miniğin seni bekletmeden :KK200:
Evet canım bende İnan çok mutluyum inşallah sağlıcakla alalım kucağımıza bebeklerimizi :)) cuma gününe randevu alıcam bende inşallah o zamana görürüz keseyide

Kızlar aile hekimliğine bildirdiniz mi gebeliği ? Ben Kütahya’da okurken bir kere orda gitmiştim ve oraya alınmış kaydım. Bursa’daki aile hekimime dün gittim ve durumu anlattım. Benim için hekim farketmediğini gebelik takibi için geldiğimi söyledim ama kayıt etmediler. Bugün tekrar aradım nasıl yapabilirim diye madem doktor farketmiyor o zaman gidip Kütahya’da yaptırırsın gebelik takibini dedi telefonu yüzüme kapattı ne oldu hiç anlayamadım:KK43: Şimdi başka bir semte gidip kaydımı oraya aldırıcam inşallah sorun çözülür.
canım dilekçe vermen gerek sanırım sağlık ocağına ikamet değişikliği yeterli olmuyor aile hekimi için

X