- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
Sağol canım :)ne güzel hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım :)ne güzel hayırlı olsun
Evet canımm darısı başınıza inşallah :)Ahh cnm yaa maşallah bebek çok net görünüyor
Sağol kuzum darısı başınıza :)Gözünaydın canım
İnşallah canım sizde görürsünüz Allahın izniyle :)Canim hayırlı olsun ne güzel gördün için rahat etti. Darısı artık bizim başımıza çok sevindim:)
Amin canım inşallah çok sağol darısı sizenasıl belli etmiş kendini artık ohh çok sevindim canım darısı bizlere olsun
senin bebişinin uykusu nasıl canım beni en çok o zorlayacak galiba akşam yanına yatarak uyutuyorum ama gündüz uykusunda hala ayakda veya kucağımda sallıyorum kendiliğinden uyumuyor sıpamSizin de gözünüz aydın zor günler bizi bekliyor sağlıklı olsunlar da gerisine Allah büyük
ben de 45 ile başladım gıdım gıdım ilerlemek zor oluyor ama şükür ilerleyince insan mutlu oluyor. inşallah sen de güzel haberler alırsın.Benim adetlerim korunmayı bırakınca düzensizlesti ve aralıkları çok uzadı günüm geçti mi geçmedi mi bilmiyorum değerim pazartesi günü 35 küsurdu. Sabah kan verdim bende bekliyorum
Kızlaaaar Kalp atışını dinletti ama 5 sn falan bi daha dinletirmisiniz dedim kaydetcektim bebeğe zararı olur bitanem bi daha ki gelişinizde dinleyelim dedi :) 3 hafta sonra gitcem bida.
Hadi gözün aydın canım rahatlamışdırsın baya çok şükür darısı bize inşallahKızlaaaar Kalp atışını dinletti ama 5 sn falan bi daha dinletirmisiniz dedim kaydetcektim bebeğe zararı olur bitanem bi daha ki gelişinizde dinleyelim dedi :) 3 hafta sonra gitcem bida.
Gözun aydin canim saglikla devam etsin insallah. Darisi bizlere. 3 hafta sonra daha guzel dinlersinKızlaaaar Kalp atışını dinletti ama 5 sn falan bi daha dinletirmisiniz dedim kaydetcektim bebeğe zararı olur bitanem bi daha ki gelişinizde dinleyelim dedi :) 3 hafta sonra gitcem bida.
Ben de iki kese gibi gördüm aslındagozun aydin cnm ikizlermi ? :) ben kese ici iki bebek gordum sanki
Evet canım bende İnan çok mutluyum inşallah sağlıcakla alalım kucağımıza bebeklerimizi :)) cuma gününe randevu alıcam bende inşallah o zamana görürüz keseyideYaa valla bende çok mutluyum ama buraya gelip ikizlerle ilgili konuşunca çakmadım değil hani :) acaba şüphesimi var diye düşündüm ve varmış canım o kadar sevindim ki anlatamam sana ya bak her şerde bi hayır varmış hemen geldi miniğin seni bekletmeden
Bişey anlamadım ama çok duygusal gerçekten :)) onu hemen as dolabın üstüne :))Kızlaaaar Kalp atışını dinletti ama 5 sn falan bi daha dinletirmisiniz dedim kaydetcektim bebeğe zararı olur bitanem bi daha ki gelişinizde dinleyelim dedi :) 3 hafta sonra gitcem bida.
canım dilekçe vermen gerek sanırım sağlık ocağına ikamet değişikliği yeterli olmuyor aile hekimi içinKızlar aile hekimliğine bildirdiniz mi gebeliği ? Ben Kütahya’da okurken bir kere orda gitmiştim ve oraya alınmış kaydım. Bursa’daki aile hekimime dün gittim ve durumu anlattım. Benim için hekim farketmediğini gebelik takibi için geldiğimi söyledim ama kayıt etmediler. Bugün tekrar aradım nasıl yapabilirim diye madem doktor farketmiyor o zaman gidip Kütahya’da yaptırırsın gebelik takibini dedi telefonu yüzüme kapattı ne oldu hiç anlayamadım Şimdi başka bir semte gidip kaydımı oraya aldırıcam inşallah sorun çözülür.
İki bebek mi vaaar :)))Kızlaaaar Kalp atışını dinletti ama 5 sn falan bi daha dinletirmisiniz dedim kaydetcektim bebeğe zararı olur bitanem bi daha ki gelişinizde dinleyelim dedi :) 3 hafta sonra gitcem bida.
Benim mahalleme bakan aile hekimi izindeymiş canım haftaya gidicem oraya kaydedicekler inşallah. Bu kadar basit şeyler için üzüyorlar insanlarıcanım dilekçe vermen gerek sanırım sağlık ocağına ikamet değişikliği yeterli olmuyor aile hekimi için
Sağol canım benim darısı başınıza inşallah :)Yaaa cok sevindim gözün aydin
Amin canım sendende ultrason fotosu bekliyoruz :)Feeling07 çok sevindim canım bebiş görünmüş artık
Benim de cuma günü randevum darısı hepimizin başına inşallah
Yok kızz bi tane biri başı biri ayakları :) Allah seni tek olsun kız tekİki bebek mi vaaar :)))