- 30 Eylül 2018
- 11
- 7
Özelden yazarsan sevinirm.Sonuçta yolun başındayım. Tam olarak yazarsan sevinirim .Bir ay once arkadasim dogum yapti kotu bir tecrube yasadi canim yorumlardan yola cikmadim bizzat tanik oldum. Simdi burdan yazmayim. Memnunsan sorun yok. Yogunluktan biraz dalgin sanirim doktor
Parayı verirsem satarlar yeni bir paketGeçmiş olsun canım öncelikle her sigortanın farklı teminatları oluyor sanırım ilginçmiş gerçekten peki şuan hamilelik ve doğumu kapsayan bi sigorta teminatı secemiyormusun yani onun için bir yardımları olacak mı sana
Bende sürekli karin agrisi var sanki adet olacakmisim gibiArkadaşlar karnınız beliniz ağrıuor mu
Anladım canım bak daha önceki sigortam iz demir hayat sigortaydi ondanda çok memnun kaldık biz hamilelik paketlerine bir bak sen yinede daha uygun olursa en azından daha iyi olurParayı verirsem satarlar yeni bir paket
Kalbini duyayım sonra bakacağım karar vereceğim
Ne zaman başladı acaba sizin bulantılar?
Kızlar siz idrar testinde silik degilde net iki kırmızı çizgi gördüğünüzde beta degeriniz kaç cikti
Sizin de gözünüz aydın zor günler bizi bekliyor sağlıklı olsunlar da gerisine Allah büyükbenim kızda 21 aylıkdı bizimki planlıydızor olacak biraz ama ikisi bir arada büyüsünler istedik hayirlisiyla bakalim gözünüz aydin
Canim benim bildigim gec dollenme olsa bile ilk baslarda son adet tarihine gore hesaplaniyor. Hamileliginin ilerleyen donemlerinde bebegin gelisimine gore haftasi net belli olacaktir.Kızlarr hafta hesabında bana yardımcı olabilecek var mı? 3 Ekim de 45... 5 Ekim de 109... 9 ekimde 895 çıktı. Geç döllenme olduğu için sat a göre hesap yapamıyorum. Sizce bu değerlerle hafta belirlenir mi. Daha doktor kontrolüme 6 gün var
Şimdi çok bilmemekle beraber kendime göre örnek vermem gerekirse benim öğrendiğimde bat ı 5 gun geçmişti ve 2431 di değerlerim ve 5 hafta 1 gunluk filandı hamileliğim seninde şuan hemen hemen 4. Haftanın son zamanları diye düşünüyorum tabi ultrasonda daha net görünecek :)Kızlarr hafta hesabında bana yardımcı olabilecek var mı? 3 Ekim de 45... 5 Ekim de 109... 9 ekimde 895 çıktı. Geç döllenme olduğu için sat a göre hesap yapamıyorum. Sizce bu değerlerle hafta belirlenir mi. Daha doktor kontrolüme 6 gün var
Çok teşekkürler.. Beklemek çok zor. İnsan heyecanlanıyor :)Yinede sat a göre hesaplanacak ilk başta :)
Merhaba günlerimiz ayni benimde bütün belirtilerim bir anda gceti bugun
Mide bulantisi batma vs
Ayni endişeyi yasiyorum
Ah bilmem mi :) yani elimden gelse her hafta bi doktora gidip baktırırim ama bu kadar üstüne düştüğüm şeylerin sonu hep hüsran olduğu için ezelden beri sabrediyorum:) ne zaman doktor kontrolü :)Çok teşekkürler.. Beklemek çok zor. İnsan heyecanlanıyor :)
Pazartesi gidecez inşallah. O zamana kalpatışı da olabilir dedi doktor o yüzden ikisine bir gidecezAh bilmem mi :) yani elimden gelse her hafta bi doktora gidip baktırırim ama bu kadar üstüne düştüğüm şeylerin sonu hep hüsran olduğu için ezelden beri sabrediyorum:) ne zaman doktor kontrolü :)
Suan geri adet sancisina benzer agrilarim basladi.. Yemek yedikten sonra hafiften hissetmeye basladim. Bulantimda var hafif. test yaptim. Cizgi iki gun oncekine gore cok cok daha koyu. Biraz olsun rahatladim. Simdi nasilsin?
Benim de arada kasığımda sancı oluyor sonra geçiyor.. Herşey adete benziyor sankiAdet ağrısı biraz vardi bugün
Ama diğer tüm belirtiler kayboldu biranda
Hersey olacağına varır demekten baska çare yok
Bekleyip gorucez
Ama çoğumuz ayni endişeyi yaşıyor görüyorum ki