2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Amin canım inşallah. Bende mayıs annesi olucam büyüj ihtimalle benimde erken döllenme sanırım beta hcg hep yüksek çıktı. Peki bulantın tam anlamıyla kac haftalıkken başladı canım?

Bursalı arkadaşlar doktor tavsiyesi alabilir miyim ? Esentepe Hastanesinde Emre Uysal’a gitmeyi planlıyorum ama yinede Bilgi sahibi olanlar paylaşırsa çok sevinirim :)) iyi geceler herkese

Eve çok uzak olmaması lazım .medicana gidilemeyecek uzaklıkta değil bana da ama o hastanede bir yakınımı kaybettim o yüzden koşullandım gitmek istemiyorum. Livi çok beğendim hem yakın hem fena değil hastane olarak ama şimdi doktor için içime kurt düştü.Çok yoğunmuş. Bakalım nereye kesin karar vericem belli değil.

Herkese kocaman günaydın
Nasılsınız bugün
Ben son 1 haftadır aşırı şiş bir karınla geziyorum içime çekmek istedsemde çekemediğim..sanki 4 -5 aylık hamile gibiyim gazmı nedir bilemedim

Allah korumuş bebegibizi inşAllah hepimize sağ salim evladlarimiza kavuak nasip olur

Amin canım inşallah. Bende mayıs annesi olucam büyüj ihtimalle benimde erken döllenme sanırım beta hcg hep yüksek çıktı. Peki bulantın tam anlamıyla kac haftalıkken başladı canım?
5. Haftadan sonra başladı. Ama aşırı değil.

C cilekreceli_ geçmiş olsun
Mcz09 teşekkür ederiz önden gidenlerin bizi bilgilendirmesi güzel
Gamzelikiziniz o doktoru çok duydum iyi diye. Ben Medicana ya gidiyorum memnunum
İnşallah gerçekten iyidir canım bazı doktorlar sırf reklam için sosyal medyada farklı bir profil çizebiliyorlar. Medicanada hangi doktora gidiyorsun?

Merhaba arkadaşlar. Benimde BETA HCG degerim 7557,9 ?? iyi bir doktor ve hastane arıyorum istanbul anadolu yakasi..
Benim 18 yasindan beri jinekologum ayni kizimin dogumunuda o yapti simdide ilk o basladi takibimi ama dusuk riskim var ve doktorum avrupa yakasında ben anadoluya tasindin gidip gelmeler zornolur diye burada medicalpark goztepe ve central kozyayaginda 2 doktor dusunuyorum bakalim gidip gorecegim bi

Merhaba kızlar dün benimde baya kanamam oldu. Bugün yok ama acaba düştü mü korkuyorum. Dusse kanama devam ederdi gibi gelio ama napsam bilemedim. Dr gitmek istemiyorum 5 gündur ha düştü ha düşecek çok zor yaa

Merhaba kızlar dün benimde baya kanamam oldu. Bugün yok ama acaba düştü mü korkuyorum. Dusse kanama devam ederdi gibi gelio ama napsam bilemedim. Dr gitmek istemiyorum 5 gündur ha düştü ha düşecek çok zor yaa
Bence doktora gitmelisin belki ilaç verirler düşmemesi için. Allah korusun bebeğin düşerse sana zarar verebilir.

Central kozyatagini bende duydum hatta bir arkadaşım orada doğum yaptı. Şimdilik yakın bir yere gideceğim özel muayenesi olan yine iyi bir doktora.. Bu arada özel sigorta araştırıyorum sonrasinda karar vereceğim iyi bir hastaneye iyi bir doktora..

Doktora gitmelisin
Benim 2 gun once aksam oldu hemen acilden gittim
Igne serum ve ilac verdiler bebege baktilar.suan kanamam durdu.kahverengi az lekelenme.oluyor o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…