Umarım vardır ama bu miratech beni çok yanılttı. Adetinize ne kadar varKızlar sabah evden çıkarken iki tane test yapmıştım bu ilk yaptığım çok bulanıktı kontrol çizgisi bile bi acayipti bozuk heralde dedim ikinciyi yaptm ve ikinci testte görünürde yok fakat testin üst kısmını çıkardım ve böyle bi çizgi gördüm bu normal mi yoksa bebek mi var anlayamadım. İlk testte de eve gelince çok silinik bi çizgi gördüm
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum benim 5+5 de filan kese göründü bebek yoktu devlette 6+3 de özelde göründü kalp atışı ve bebek umarım sende görürsün :)Pazartesi gidecez inşallah. O zamana kalpatışı da olabilir dedi doktor o yüzden ikisine bir gidecez
Ay inşallah :) kan sonucunu bile sabırsızlıkla bekliyorum. Muayene kim bilir nasıl olacak :)Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum benim 5+5 de filan kese göründü bebek yoktu devlette 6+3 de özelde göründü kalp atışı ve bebek umarım sende görürsün :)
1. sayfadaki listede yoksun henüz canimAynen canım bende ankaradayım :)
Kanamadan sonra iyisiniz yani Di mi?Daha düne kadar da lekelerim oluyordu hatta bir gece baya kanamam oldu. Şakır şakır aktı. Başından beri progestan kullanıyorum ve proluton iğne.
Korka korka bu güne geldik. Kısmet olursa 16sında gidecez. İnşaallah bir sorun çıkmaz.
Folik asit kullanmayanlar bir an önce başlayın. Kontrollerinizi ihmal etmeyin.
Bana kaç doktor tüp bebek bile olsa tutmaz dedi. Eğer tüp denesek 35 40 bini gözden çıkarmamız gerekiyordu. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Devlete gitmiyorum bu yüzden özelde çok tatlış bir doktora gidiyorum. Şakır şakır kanamam olduğu gün ilgilenmedi devletin doktoruda acilideağlaya ağlaya çıktım hastaneden.
Sizde memnun değilseniz değiştirin illa özel değil devlette de denk gelse çok iyi doktorlar var. Her ne kadar bana denk gelmesede.
Canim dusuk baya ama belli olmaz sen yine de bekle yumurtlamadan kac gun geçti erken testler cok hassas oldugu icin yaniltabilior 1.20 degeri hicbir idrar testi olcmez benim bildigim o test hatali
Umarım vardır ama bu miratech beni çok yanılttı. Adetinize ne kadar var
Evet kesikten akan kan gibi sikdikçe geldi hatta büyük bir parça pıhtı düştü. Tamam dedim bitti artık gitti sabahı sabah ettim. Çok şükür hastaneye gidince kalp atışını duydum rahatladım. Sonra yine lekeye döndü. Düşük riskim var yatıyorum hep ama iyiyim çok şükür. Bebişte nasıl öğrenicez inşaallah haftaya.Kanamadan sonra iyisiniz yani Di mi?
Ben iki defada laboquicle öğrendim.Evet canım hatalı bencede
Bende şuan çok yanıldım doğruluk payı yok malesef
İyi canım ya valla çok sevindim. Zaten Bi doktorda dinlemiştim. Bazen çok kan akar ama düşük değildir, ama az bir kan gelir düşüktür. Belli olmazmış yaniEvet kesikten akan kan gibi sikdikçe geldi hatta büyük bir parça pıhtı düştü. Tamam dedim bitti artık gitti sabahı sabah ettim. Çok şükür hastaneye gidince kalp atışını duydum rahatladım. Sonra yine lekeye döndü. Düşük riskim var yatıyorum hep ama iyiyim çok şükür. Bebişte nasıl öğrenicez inşaallah haftaya.
Aynen. Allah yardımcımız olsun inşaallah hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.İyi canım ya valla çok sevindim. Zaten Bi doktorda dinlemiştim. Bazen çok kan akar ama düşük değildir, ama az bir kan gelir düşüktür. Belli olmazmış yani
Liv bize uzak düşüyor malesef bizimki ya Medicana yada Koru çukurMbar olacak fiyatda pek fark yokmuş bu arada. sadece detaylı ultrason paketlerinde yok ama onuda dışarda 200-300 liraya yaparsı . Denge labo vardı dikmende orası uygundu sanki öyle hatırlıyorumBen de Ankara da yaşıyorum. Ve doğum paketlerini araştırıyorum .Bizim eve yakın acıbadem memorial ve Liv hospitala sordum .Paket olarak en kapsamlısı ve en uygun fiyatlısı Liv hospitaldı.Ayrıca doktor da çok iyi bu yüzden Liv h.karar verdim.Demirhayat sigortası ile de anlaşması var ve daha uygun hastanenin paketinden.İstersen hastanenin paketini de alabiliyorsun.Bir sonraki randevuda paketi almayı düşünüyorum .Fiyat 7740 tl ama içinde bebek doğduktan sonraki kalça ultrasonu işitme testi bile var.Ayrıca detaylı ultrason çoğu yerde yok ama burada var.Bilginiz olsun ankaralı arkadaşlar. Eğer sizin de farklı fikirleriniz varsa paylaşmak isterim.
Ben yazayim canim kizma hemenBenim yazdıklarım görünmüyor galiba halbuki sizin için yazmıştım. Neyse yazmam bir dahasayfalarca konuşulmuş benim yazdığıma kimse bir şey demedi.
Amin inşaallah hepimiz.Ben yazayim canim kizma hemenTesekkurler yazdiklarin icin. Umarim bundan sonra sorunsuz devam eder hamileligin.
Saglikla bebegini kucagina alirsin insallah.
Herkes kendi derdinde canım maalesef kiBenim yazdıklarım görünmüyor galiba halbuki sizin için yazmıştım. Neyse yazmam bir dahasayfalarca konuşulmuş benim yazdığıma kimse bir şey demedi.