- 29 Ocak 2018
- 2.238
- 4.112
Ben canımTüp bebekle hamile kalan kimler var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben canımTüp bebekle hamile kalan kimler var?
İnşallahhh....
Ben koruya gittim pazar günü çok ağrım vardı , vajinal zor gördü keseyi
Salı gel dedi gitmedim bugün
Az az kahve lekşenmem var
Eğer çok ağrım olmazsa perşembe ya da cuma gideyim diyorum , zaten bu kontrole giriyor
Sonrası için bu gidişimden sonra karar vereceğim
Bir perinatolog mu bulsam diyorum kafam allak bullak
Pazar günü hcg m 1600 civarı idi
Progesteron kullanıyor muusn ?Geç döllenme mi acaba?Benim hcg değerime ilk gittiğimde baktı hamile olduğumu anladıktan sonra bakmadı birdaha.bende de açık kahve bazen pembemsi akıntı var.hatta ağrı da oluyor. Doktor önemli değil dedi bebek anneye tutunurken damarlaşma oluyor dedi.normalmiş yani kanama olursa gel dedi.başkent üni doktorlar riskli gebeliklerde iyi diye duymuştum.
Canım bugün gittik doktora kese görünmedi alttan bakıp seni yormayalım dedi doktorum sağolsun beta hcg 329 olmuş Haftaya yine çağırdı bakalım haftaya görebilecek miyiz inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızAy ay ağzından bal damlıyor canım ya Ne güzel şeyler söyledin inş seninde gönlünden ne geçerse allahım kavuştursun amin:))
Keselerden belli olurKızlar benim değerlerim 48 saatte 2 kat artmamış daha fazla artmış. Geçen salı b hcg 767 bugün 12bin ikiz gebelik olabilir mi çok korkuyorum 2 yasında oğlum var
Haftaya gidicem. Bugün tek kese gördü ama değerin çok artmış ikiz olabilir dedi doktorKeselerden belli olur
Ne zaman gideceksin dr a
Ben heyecanlıHaftaya gidicem. Bugün tek kese gördü ama değerin çok artmış ikiz olabilir dedi doktor
Benimde 2 katında fazla artıyor canım. 3 kat filan artıyor doktorum normal dedi ikizi geneliklerde daha fazla artıyor diye biliyorum.Kızlar benim değerlerim 48 saatte 2 kat artmamış daha fazla artmış. Geçen salı b hcg 767 bugün 12bin ikiz gebelik olabilir mi çok korkuyorum 2 yasında oğlum var
Canim aklini karistirmak istemem ama hastaneden once doktor secmek daha onemli. O dedigin doktordan arkadasim memnun kalmadi. Simdi anlatip kötülemek istemiyorum burdan ama durum bu..İlk öğrendiğimden beri live gidiyorum.Doktorum Başak Güler .Bir sonraki randevumdan önce paketi alıp öyle randevuya gideceğim.Boşuna 300tl vermek istemiyorum. Eğer bir sıkıntı düşük duru munda paketin kullanmadığın kadarını iade ediyorlarmış. Acıbademin doğum paketi yok muayeneleri kapsayan.Muayeneler tahliller ve doğumla birlikte 15bin falan ediyor.
Bende ayni durumdayim. Keseyi gorup rahatlamadan inanmicam hamile olduguma.Ben 5+3 üm ama hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Bulantı uyku hali hiçbişey yok. Başka bu durumda olan var mı ?
Ben varım canimTüp bebekle hamile kalan kimler var?
Bana özelden yazabilir misin canım durumuCanim aklini karistirmak istemem ama hastaneden once doktor secmek daha onemli. O dedigin doktordan arkadasim memnun kalmadi. Simdi anlatip kötülemek istemiyorum burdan ama durum bu..
Progestan falan hiçbirşey vermedi. Risk olarak görmedi akıntıyı herhalde.İnş bu gebeliğin olumlu sonuçlanır.Kontrol ne zamandı.Progesteron kullanıyor muusn ?
Başkent’te göğşen hocama gittim hep , iki kaybımda da onla devam ettim hep elinden geleni yaptı ama olmadı gitti bebekler
Bir de tüp benek yaptırdım göğşen hocama
O hiç tutmadı
En son ki kaybımda hocanın gözleri doldu
İyi haber vermek isterdim ama bebwk sağlıksız dedi ...
belki yine bi giderim ona da ama ne bileyim kararımı vermedim daha , şimdi güzel gelişmler duyarsam dr dan kararımı vereceğim
Neden memnun kalmadı canım.şimdilik iyi gibi görünüyor benim rahat edebileceğim bir doktor.internetten çok araştırdım her doktorla ilgili hem iyi hem kötü yorumlar var.sanırım doktor çok yoğun ama inanki en iyi hastahanelerdeki doktorlarla bile ne yorumlar yapılmış .benim içime sindi şimdilikCanim aklini karistirmak istemem ama hastaneden once doktor secmek daha onemli. O dedigin doktordan arkadasim memnun kalmadi. Simdi anlatip kötülemek istemiyorum burdan ama durum bu..
Bugündü gitmedimProgestan falan hiçbirşey vermedi. Risk olarak görmedi akıntıyı herhalde.İnş bu gebeliğin olumlu sonuçlanır.Kontrol ne zamandı.
Allianz Benimkisi
Gebelik olduğu andan itibaren kapsamıyor
Mayıs ta kürtaj oldum
Onda da Kapsamadı
Aynen canım bende ankaradayım :)Sende Ankaradamısın cnm?
Bir ay once arkadasim dogum yapti kotu bir tecrube yasadi canim yorumlardan yola cikmadim bizzat tanik oldum. Simdi burdan yazmayim. Memnunsan sorun yok. Yogunluktan biraz dalgin sanirim doktorNeden memnun kalmadı canım.şimdilik iyi gibi görünüyor benim rahat edebileceğim bir doktor.internetten çok araştırdım her doktorla ilgili hem iyi hem kötü yorumlar var.sanırım doktor çok yoğun ama inanki en iyi hastahanelerdeki doktorlarla bile ne yorumlar yapılmış .benim içime sindi şimdilik