2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Geç döllenme mi acaba?Benim hcg değerime ilk gittiğimde baktı hamile olduğumu anladıktan sonra bakmadı birdaha.bende de açık kahve bazen pembemsi akıntı var.hatta ağrı da oluyor. Doktor önemli değil dedi bebek anneye tutunurken damarlaşma oluyor dedi.normalmiş yani kanama olursa gel dedi.başkent üni doktorlar riskli gebeliklerde iyi diye duymuştum.

Progesteron kullanıyor muusn ?
Başkent’te göğşen hocama gittim hep , iki kaybımda da onla devam ettim hep elinden geleni yaptı ama olmadı gitti bebekler
Bir de tüp benek yaptırdım göğşen hocama
O hiç tutmadı
En son ki kaybımda hocanın gözleri doldu
İyi haber vermek isterdim ama bebwk sağlıksız dedi ...
belki yine bi giderim ona da ama ne bileyim kararımı vermedim daha , şimdi güzel gelişmler duyarsam dr dan kararımı vereceğim

Ay ay ağzından bal damlıyor canım ya Ne güzel şeyler söyledin inş seninde gönlünden ne geçerse allahım kavuştursun amin:))
Canım bugün gittik doktora kese görünmedi alttan bakıp seni yormayalım dedi doktorum sağolsun beta hcg 329 olmuş Haftaya yine çağırdı bakalım haftaya görebilecek miyiz inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Kızlar benim değerlerim 48 saatte 2 kat artmamış daha fazla artmış. Geçen salı b hcg 767 bugün 12bin ikiz gebelik olabilir mi çok korkuyorum 2 yasında oğlum var
Benimde 2 katında fazla artıyor canım. 3 kat filan artıyor doktorum normal dedi ikizi geneliklerde daha fazla artıyor diye biliyorum.

Canim aklini karistirmak istemem ama hastaneden once doktor secmek daha onemli. O dedigin doktordan arkadasim memnun kalmadi. Simdi anlatip kötülemek istemiyorum burdan ama durum bu..

Progestan falan hiçbirşey vermedi. Risk olarak görmedi akıntıyı herhalde.İnş bu gebeliğin olumlu sonuçlanır.Kontrol ne zamandı.

Canim aklini karistirmak istemem ama hastaneden once doktor secmek daha onemli. O dedigin doktordan arkadasim memnun kalmadi. Simdi anlatip kötülemek istemiyorum burdan ama durum bu..
Neden memnun kalmadı canım.şimdilik iyi gibi görünüyor benim rahat edebileceğim bir doktor.internetten çok araştırdım her doktorla ilgili hem iyi hem kötü yorumlar var.sanırım doktor çok yoğun ama inanki en iyi hastahanelerdeki doktorlarla bile ne yorumlar yapılmış .benim içime sindi şimdilik

Allianz Benimkisi
Gebelik olduğu andan itibaren kapsamıyor
Mayıs ta kürtaj oldum
Onda da Kapsamadı

Geçmiş olsun canım öncelikle her sigortanın farklı teminatları oluyor sanırım ilginçmiş gerçekten peki şuan hamilelik ve doğumu kapsayan bi sigorta teminatı secemiyormusun yani onun için bir yardımları olacak mı sana

Bir ay once arkadasim dogum yapti kotu bir tecrube yasadi canim yorumlardan yola cikmadim bizzat tanik oldum. Simdi burdan yazmayim. Memnunsan sorun yok. Yogunluktan biraz dalgin sanirim doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…