2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar sabah evden çıkarken iki tane test yapmıştım bu ilk yaptığım çok bulanıktı kontrol çizgisi bile bi acayipti bozuk heralde dedim ikinciyi yaptm ve ikinci testte görünürde yok fakat testin üst kısmını çıkardım ve böyle bi çizgi gördüm bu normal mi yoksa bebek mi var anlayamadım. İlk testte de eve gelince çok silinik bi çizgi gördüm
Umarım vardır ama bu miratech beni çok yanılttı. Adetinize ne kadar var

Kızlar Allah nasip ederse ben mayıs annesi olucam biliyorsunuz. Sayfaları biraz okudum ve size bir şeyler anlatayım. Ben vücudumu fena tanıyorum döllenme gerçekleşirken hissettim. Yalan gelebilir ama yumurtlamanın ertesi günü göğüslerim ağrıdı. Neyse işte hamileliğimi 34 le öğrendim. Çok şükür bu güne geldik.
Sol kasıktaki ağrım adetin 4.günü ortaya göbeğimin altına doğru geldi. Sonra yerleşmeyi yaşadım bu arada bunu herkes yaşamıyor. Yerleşme olduğu gün bhcg 225 gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. Ondan sonra 6000 civarındayken keseyi gördük. :)) doktor 10 gün sonra gelin dedi.
O 10 günde aklıma neler neler geldi boş gebelikse yok şöyleyse...
Midem neden bulanmıyor falan deli sorular. Meğer herkeste mide bulantısı olacak diye bir şey yok. Kalp atışını duymak için gittiğimizde korka korka uzandım veee çok şükür çok az duydum doktor daha minik dedi. Zaten bir haftada geriden geliyor çünkü 17. Gün yumurtladım.
Lafı çok uzattım ama diyeceğim o ki stres yapmayın biz bugün 8+2yiz ve iki defa kustum. Ha tiksinme hat safhada
3 lokmadan sonrasını yiyemiyorum ve 4 kilo vermişim.
Ağrılarda keskin olmadığı sürece oluyor ben daha önce dış gebelik geçirdim onda ki kasık ağrısı çivi batmış gibiydi. Bunda iğne ...
Bu arada kötü bir şey varsa illaki belli olur. Allah ım evlatlarımızı korusun sağ salim kucağımıza alalım hayırlısıyla. Ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Daha düne kadar da lekelerim oluyordu hatta bir gece baya kanamam oldu. Şakır şakır aktı. Başından beri progestan kullanıyorum ve proluton iğne.
Korka korka bu güne geldik. Kısmet olursa 16sında gidecez. İnşaallah bir sorun çıkmaz.
Folik asit kullanmayanlar bir an önce başlayın. Kontrollerinizi ihmal etmeyin.
Bana kaç doktor tüp bebek bile olsa tutmaz dedi. Eğer tüp denesek 35 40 bini gözden çıkarmamız gerekiyordu. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Devlete gitmiyorum bu yüzden özelde çok tatlış bir doktora gidiyorum. Şakır şakır kanamam olduğu gün ilgilenmedi devletin doktoruda acilide :KK43: ağlaya ağlaya çıktım hastaneden.
Sizde memnun değilseniz değiştirin illa özel değil devlette de denk gelse çok iyi doktorlar var. Her ne kadar bana denk gelmesede.

Pazartesi gidecez inşallah. O zamana kalpatışı da olabilir dedi doktor o yüzden ikisine bir gidecez
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum benim 5+5 de filan kese göründü bebek yoktu devlette 6+3 de özelde göründü kalp atışı ve bebek umarım sende görürsün :)

Benim yazdıklarım görünmüyor galiba halbuki sizin için yazmıştım. Neyse yazmam bir daha:KK43: sayfalarca konuşulmuş benim yazdığıma kimse bir şey demedi.

Kızlar doktorun bana söylediği bu haftalarda adet sancısı gibi ağrılar olabilirmiş bu normalmiş. Korkmayın yani

Daha düne kadar da lekelerim oluyordu hatta bir gece baya kanamam oldu. Şakır şakır aktı. Başından beri progestan kullanıyorum ve proluton iğne.
Korka korka bu güne geldik. Kısmet olursa 16sında gidecez. İnşaallah bir sorun çıkmaz.
Folik asit kullanmayanlar bir an önce başlayın. Kontrollerinizi ihmal etmeyin.
Bana kaç doktor tüp bebek bile olsa tutmaz dedi. Eğer tüp denesek 35 40 bini gözden çıkarmamız gerekiyordu. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Devlete gitmiyorum bu yüzden özelde çok tatlış bir doktora gidiyorum. Şakır şakır kanamam olduğu gün ilgilenmedi devletin doktoruda acilide :KK43: ağlaya ağlaya çıktım hastaneden.
Sizde memnun değilseniz değiştirin illa özel değil devlette de denk gelse çok iyi doktorlar var. Her ne kadar bana denk gelmesede.
Kanamadan sonra iyisiniz yani Di mi?

Canim dusuk baya ama belli olmaz sen yine de bekle yumurtlamadan kac gun geçti erken testler cok hassas oldugu icin yaniltabilior 1.20 degeri hicbir idrar testi olcmez benim bildigim o test hatali

Evet canım hatalı bencede

Umarım vardır ama bu miratech beni çok yanılttı. Adetinize ne kadar var

Bende şuan çok yanıldım doğruluk payı yok malesef :KK43:

Kanamadan sonra iyisiniz yani Di mi?
Evet kesikten akan kan gibi sikdikçe geldi hatta büyük bir parça pıhtı düştü. Tamam dedim bitti artık gitti sabahı sabah ettim. Çok şükür hastaneye gidince kalp atışını duydum rahatladım. Sonra yine lekeye döndü. Düşük riskim var yatıyorum hep ama iyiyim çok şükür. Bebişte nasıl öğrenicez inşaallah haftaya.

Evet kesikten akan kan gibi sikdikçe geldi hatta büyük bir parça pıhtı düştü. Tamam dedim bitti artık gitti sabahı sabah ettim. Çok şükür hastaneye gidince kalp atışını duydum rahatladım. Sonra yine lekeye döndü. Düşük riskim var yatıyorum hep ama iyiyim çok şükür. Bebişte nasıl öğrenicez inşaallah haftaya.
İyi canım ya valla çok sevindim. Zaten Bi doktorda dinlemiştim. Bazen çok kan akar ama düşük değildir, ama az bir kan gelir düşüktür. Belli olmazmış yani

İyi canım ya valla çok sevindim. Zaten Bi doktorda dinlemiştim. Bazen çok kan akar ama düşük değildir, ama az bir kan gelir düşüktür. Belli olmazmış yani
Aynen. Allah yardımcımız olsun inşaallah hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.

Ben de Ankara da yaşıyorum. Ve doğum paketlerini araştırıyorum .Bizim eve yakın acıbadem memorial ve Liv hospitala sordum .Paket olarak en kapsamlısı ve en uygun fiyatlısı Liv hospitaldı.Ayrıca doktor da çok iyi bu yüzden Liv h.karar verdim.Demirhayat sigortası ile de anlaşması var ve daha uygun hastanenin paketinden.İstersen hastanenin paketini de alabiliyorsun.Bir sonraki randevuda paketi almayı düşünüyorum .Fiyat 7740 tl ama içinde bebek doğduktan sonraki kalça ultrasonu işitme testi bile var.Ayrıca detaylı ultrason çoğu yerde yok ama burada var.Bilginiz olsun ankaralı arkadaşlar. Eğer sizin de farklı fikirleriniz varsa paylaşmak isterim.
Liv bize uzak düşüyor malesef bizimki ya Medicana yada Koru çukurMbar olacak fiyatda pek fark yokmuş bu arada. sadece detaylı ultrason paketlerinde yok ama onuda dışarda 200-300 liraya yaparsı . Denge labo vardı dikmende orası uygundu sanki öyle hatırlıyorum

Benim yazdıklarım görünmüyor galiba halbuki sizin için yazmıştım. Neyse yazmam bir daha:KK43: sayfalarca konuşulmuş benim yazdığıma kimse bir şey demedi.
Ben yazayim canim kizma hemen:KK66: Tesekkurler yazdiklarin icin. Umarim bundan sonra sorunsuz devam eder hamileligin.
Saglikla bebegini kucagina alirsin insallah.

Ben yazayim canim kizma hemen:KK66: Tesekkurler yazdiklarin icin. Umarim bundan sonra sorunsuz devam eder hamileligin.
Saglikla bebegini kucagina alirsin insallah.
Amin inşaallah hepimiz.
Kuzmadım da alındım valla. Koca paragraf yazdım kimse bir şey dememiş. Yaşadıklarımı yazdım yani.

Herkes kendi derdinde canım maalesef ki :KK70:bende idrarda gördüm pazar günü baya kırmızıydi ama 2 ay önce kimyasal düşük yaşadım o yüzden beklemedeyim ozaman çok kan verdim psikolojim bozuldu bu sefer bekliyorum rabbim nasip ederse zaten benimle olucak fiilde zaten gene tutunmiycak 6 yaşında bir kızım var bende hormon bozukluğu vardı Saraçoğlu Kürtlerinin kullandım sanırım düzeldi dua et canım inşallah bende görürüm bebeği umarım benimledir

X