- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
Gebeligimiz cok yeni belirti olmamasi cok normal hatta ilerleyen haftalarda bile olmaabiliyor bunu sikinti etmeyelim bence:)Bugünümü hep çocuğu olan insanlara
Hamileliginizde birsey hissettinismi demekle gecirdim
Normal diyorlar ama doktora gidene kadar bu endişe devam edecek sanırım
Off sorma yaa :) kafama taktığım yeni konu bu şimdi. Resmen midem bulansın istiyorum sanki o zaman herşey yolundaymış gibi hissedicem :))Bugünümü hep çocuğu olan insanlara
Hamileliginizde birsey hissettinismi demekle gecirdim
Normal diyorlar ama doktora gidene kadar bu endişe devam edecek sanırım
Hayır canım pco değilim yumurtalar gelişmiyorduBen de klomenle kaldim bende de var mi acaba yasen pco musun canim
Ne zaman başladı acaba sizin bulantılar?kizlar mide bulantisi icin ne kullaniyosunuz? doktor ne ilaci yazdi?
Hayır canım pco değilim yumurtalar gelişmiyorduBen de klomenle kaldim bende de var mi acaba yasen pco musun canim
Canim pco yumurtanin.gelismemesi zaten hormonlarin.normalse. degilsin demislerdirHayır canım pco değilim yumurtalar gelişmiyordu
Hormonlarım çok normaldi. 24 günde bir çok düzenli adet görüyordum . pcoda yumurtalar atılmaz gelişemez bende sadece döllenme büyüklüğüne ulaşmıyorduCanim pco yumurtanin.gelismemesi zaten hormonlarin.normalse. degilsin demislerdir
Hmm hormonlarindan dolayi o zamnHormonlarım çok normaldi. 24 günde bir çok düzenli adet görüyordum . pcoda yumurtalar atılmaz gelişemez bende sadece döllenme büyüklüğüne ulaşmıyordu
benim kızda 21 aylıkdı bizimki planlıydıben de geldim kızlar bugün öğrendim sat 9 eylül planlı değildi 19 aylık bebeğim var daha çok küçük nasip diyelim
yoo normalTeşekkür ederim . 5. Gün sonucu fazla mı yüksek ?
ikiz olmasindanmi endiseleniyorsun canim? sat tarihin erkense ondanda yüksek olabilir.Paniğe gerek yok yüksek olması sıkıntı değil :)
Başak hanıma önceki gebeliğimde ( kayıp) bi r defa muayene olmuştum
Ben de paket Almayı düşünmüştüm ama araştırma şansım olmamıştı
Bir daha ki randevun ne zaman
Keseyi gördünüz mü
canim Ben dr senin gibiyim çok bulanmıyor ama bi degisigim canim bir şey istemiyor özellikle sabahları ne yiyeceğimi şaşırıyorum migdem bozuk gibi hafiften bulanıyor gibi süt yumurta görmek istemiyorum salataya bayılırdım şuan görmek istemiyorum ne bileyim bir tuhafım:) evde bir şey yemek istemiyor canimKızlar benimde bulantılar başlayacak herhalde tam olarak bulantı böyle öğürme falan yok ama midem kursağımda sürekli birşey yemek istemiyo canım kokulara falan dayanamıyorum hele öyle ince ince bulanıyo midemi üşütmüş gibi bunla kalır inşallah bende cuma gidicem 6+5 olacak inşallah kalp atışlarını duyarız
İnşallahhh....Geçen hafta perşembe keseyi gördük karından, vajinal ultrasondan da bebeği gördük.Kalp atışları için 1 hafta sonra gel dedi fakat ben müsait olamadığım için haftaya pazartesi gidicem. Sen nerede takip ediliyorsun.İnş Allah bu bebeğini sağlıkla kucağına aldırsın.
Off sorma yaa :) kafama taktığım yeni konu bu şimdi. Resmen midem bulansın istiyorum sanki o zaman herşey yolundaymış gibi hissedicem :))