2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım
Şuan Liv e mi gidiyorsun ?
Dr un kim
Kalp atışını duyduktan sonra mı sigorta yaptırmayı planlıyorsun ?
Acıbadem de sanki iyi gibi geliyor bana ama henüz araştırma yapmadım ben

İlk öğrendiğimden beri live gidiyorum.Doktorum Başak Güler .Bir sonraki randevumdan önce paketi alıp öyle randevuya gideceğim.Boşuna 300tl vermek istemiyorum. Eğer bir sıkıntı düşük duru munda paketin kullanmadığın kadarını iade ediyorlarmış. Acıbademin doğum paketi yok muayeneleri kapsayan.Muayeneler tahliller ve doğumla birlikte 15bin falan ediyor.

Başak hanıma önceki gebeliğimde ( kayıp) bi r defa muayene olmuştum
Ben de paket Almayı düşünmüştüm ama araştırma şansım olmamıştı
Bir daha ki randevun ne zaman
Keseyi gördünüz mü

Ben 5+3 üm ama hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Bulantı uyku hali hiçbişey yok. Başka bu durumda olan var mı ?

Canim test bozuk değilse var :) kan ver hemen

Kan testimin sonucu çıktı <1.20 hamile değilmişim bu sonuca güvenebilirim dimi üç gün var adetime, dişim için antibiyotiğe başlamam gerekiyor
Canim dusuk baya ama belli olmaz sen yine de bekle yumurtlamadan kac gun geçti erken testler cok hassas oldugu icin yaniltabilior 1.20 degeri hicbir idrar testi olcmez benim bildigim o test hatali

Açıkçası önce iyi bir doktor bulayım orda devam ederim diye dusunuyordum ki yarin gideceğim... panik yapmaya başladım okuduklarım,duyduklarım arasında en yüksek benim değerlerim...
Panik olmayın :) çoğul gebelik olabilir belki var mı ihtimali :)?

Kızlar benimde bulantılar başlayacak herhalde tam olarak bulantı böyle öğürme falan yok ama midem kursağımda sürekli birşey yemek istemiyo canım kokulara falan dayanamıyorum hele öyle ince ince bulanıyo midemi üşütmüş gibi bunla kalır inşallah bende cuma gidicem 6+5 olacak inşallah kalp atışlarını duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…