- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.000
- 41
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canımBen de Ankara da yaşıyorum. Ve doğum paketlerini araştırıyorum .Bizim eve yakın acıbadem memorial ve Liv hospitala sordum .Paket olarak en kapsamlısı ve en uygun fiyatlısı Liv hospitaldı.Ayrıca doktor da çok iyi bu yüzden Liv h.karar verdim.Demirhayat sigortası ile de anlaşması var ve daha uygun hastanenin paketinden.İstersen hastanenin paketini de alabiliyorsun.Bir sonraki randevuda paketi almayı düşünüyorum .Fiyat 7740 tl ama içinde bebek doğduktan sonraki kalça ultrasonu işitme testi bile var.Ayrıca detaylı ultrason çoğu yerde yok ama burada var.Bilginiz olsun ankaralı arkadaşlar. Eğer sizin de farklı fikirleriniz varsa paylaşmak isterim.
Merhaba arkadaşlar. Benimde BETA HCG degerim 7557,9 ?? iyi bir doktor ve hastane arıyorum istanbul anadolu yakasi..
Hayırlı olsun
Adetinizin ilk gününden beri kaçıncı gün sonucu bu?
Başak hanıma önceki gebeliğimde ( kayıp) bi r defa muayene olmuştumİlk öğrendiğimden beri live gidiyorum.Doktorum Başak Güler .Bir sonraki randevumdan önce paketi alıp öyle randevuya gideceğim.Boşuna 300tl vermek istemiyorum. Eğer bir sıkıntı düşük duru munda paketin kullanmadığın kadarını iade ediyorlarmış. Acıbademin doğum paketi yok muayeneleri kapsayan.Muayeneler tahliller ve doğumla birlikte 15bin falan ediyor.
Owwww baya yüksek mişTeşekkür ederim . 5. Gün sonucu fazla mı yüksek ?
Canim benim de öyle oldu 3 tup kan birde idrar testi vardi akşam 7 de yüklenmeye başladı gece 3.sonuc sabah uyandigim da da beta hcg nın yüklendiğini gördümTaa sabah sağlık ocağında kan verdim. Hala çıkmamış sonuç
Owwww baya yüksek miş
Hemen bi dr a gidin bence :)
Paniğe gerek yok yüksek olması sıkıntı değil :)Açıkçası önce iyi bir doktor bulayım orda devam ederim diye dusunuyordum ki yarin gideceğim... panik yapmaya başladım okuduklarım,duyduklarım arasında en yüksek benim değerlerim...
İnsAllah canimCnm iki gün önce gece sabah kadar gaz sancısından uyuyamadım inş bende hamileyimdir ya
İnş cnm bnm ya, 8. Haftadan sonra mı gidiceksn
Canim test bozuk değilse var :) kan ver hemenKızlar sabah evden çıkarken iki tane test yapmıştım bu ilk yaptığım çok bulanıktı kontrol çizgisi bile bi acayipti bozuk heralde dedim ikinciyi yaptm ve ikinci testte görünürde yok fakat testin üst kısmını çıkardım ve böyle bi çizgi gördüm bu normal mi yoksa bebek mi var anlayamadım. İlk testte de eve gelince çok silinik bi çizgi gördüm
Canim dusuk baya ama belli olmaz sen yine de bekle yumurtlamadan kac gun geçti erken testler cok hassas oldugu icin yaniltabilior 1.20 degeri hicbir idrar testi olcmez benim bildigim o test hataliKan testimin sonucu çıktı <1.20 hamile değilmişimbu sonuca güvenebilirim dimi üç gün var adetime, dişim için antibiyotiğe başlamam gerekiyor
Bilemiyorum ilk hamiligim ve çok tuhaf mutlulukla karışık korku var :)Paniğe gerek yok yüksek olması sıkıntı değil :)
Benim de oyle canim sadece gaz gogus hassasiyeti bi de arada agri oluyor ama bunlar.hep olan seyler ultrasonda.gorunceye kadar hissetmeyecegim sanirim:)Ben 5+3 üm ama hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Bulantı uyku hali hiçbişey yok. Başka bu durumda olan var mı ?
Panik olmayın :) çoğul gebelik olabilir belki var mı ihtimali :)?Açıkçası önce iyi bir doktor bulayım orda devam ederim diye dusunuyordum ki yarin gideceğim... panik yapmaya başladım okuduklarım,duyduklarım arasında en yüksek benim değerlerim...
Ben 5+3 üm ama hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Bulantı uyku hali hiçbişey yok. Başka bu durumda olan var mı ?