2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ikisine de ölür biterim bayılırım ama sakatat ve karaciğer ciğer de yüksek A vitamini olduğu için yemeyin deniliyo. Ama ben bunu unuttum kokoreç yedim 2 gün önce Allahın izniyle bişey olmaz InşAllah ya kelle paça çorbasını da çok severim memlekete gittiğimde de anneme diycem pişirmesini sonuçta güvenilir temiz bi yerde yapılıcak.
Kizlar peki paça çorbası veya ciğer yiyor musunuz?

Evet bende şok oldum :KK43:
Ben de işe giderken yapmıştım
Bekledim beş dakikayı geçti ama çıkmadı 2. Çizgi
Akşam geldim vardı şok olmuştkm
Ertesi gün de aynı olmuştu
Umutlanmıştım
Ama iki gün sonra adet olmuştum
On dakikayı geçtikten sonra sağlıklı bilgi vermiyor bu testler
Ama yine de bekle derim adet gününe kadar

Ben de işe giderken yapmıştım
Bekledim beş dakikayı geçti ama çıkmadı 2. Çizgi
Akşam geldim vardı şok olmuştkm
Ertesi gün de aynı olmuştu
Umutlanmıştım
Ama iki gün sonra adet olmuştum
On dakikayı geçtikten sonra sağlıklı bilgi vermiyor bu testler
Ama yine de bekle derim adet gününe kadar

Evet aynı bu şekilde oldu, eğer bu batmalar ağrılar bebek değilse adet belirtimdir nasip değilmiş :KK43:

Kizlar bir haftadir sol kasigimda surekli batmalar vardi ve regl olcakmisim hissi arada ama bugun kalktigimdan beri hic agrim yok. Hafif hisseder gibi oldum ama gecti. Bunun disinda sadece goguslerim hassas. Migdemde bulaniyordu kac gundur oda gecti. Korkuyorum... Sizde durumlar ne?

Gunaydin kızlar bende dün gittim. keseyi ,kalp atışini gördüm çok güzel bir duygu HCG değerim 4500 çıktı yalnız hafif kanamam var sıkı takipteyim inş yerleşme kanamasidir. Böyle kanaması olan ark. Varmı aramızda.
Canım çok güzel maşallah gözün aydın darısı başımıza
Galiba kalp atışı hcg değeriyle çok alakalı değil haftayla alakalı 6 haftayı bitirmek gerekiyor

İnşallah düşük çıkan değerim güzelce artar ve ben de burada kalırım. 2013 Kasım annesiyim. Özellikle ilk defa anne olacaklara çok kolay gelsin hamilelik sürecinde çünkü daha çok evhamlı olunuyor.:)

Kizlar bir haftadir sol kasigimda surekli batmalar vardi ve regl olcakmisim hissi arada ama bugun kalktigimdan beri hic agrim yok. Hafif hisseder gibi oldum ama gecti. Bunun disinda sadece goguslerim hassas. Migdemde bulaniyordu kac gundur oda gecti. Korkuyorum... Sizde durumlar ne?

Merhaba günlerimiz ayni benimde bütün belirtilerim bir anda gceti bugun
Mide bulantisi batma vs
Ayni endişeyi yasiyorum

Ben de Ankara da yaşıyorum. Ve doğum paketlerini araştırıyorum .Bizim eve yakın acıbadem memorial ve Liv hospitala sordum .Paket olarak en kapsamlısı ve en uygun fiyatlısı Liv hospitaldı.Ayrıca doktor da çok iyi bu yüzden Liv h.karar verdim.Demirhayat sigortası ile de anlaşması var ve daha uygun hastanenin paketinden.İstersen hastanenin paketini de alabiliyorsun.Bir sonraki randevuda paketi almayı düşünüyorum .Fiyat 7740 tl ama içinde bebek doğduktan sonraki kalça ultrasonu işitme testi bile var.Ayrıca detaylı ultrason çoğu yerde yok ama burada var.Bilginiz olsun ankaralı arkadaşlar. Eğer sizin de farklı fikirleriniz varsa paylaşmak isterim.

X