- 16 Temmuz 2013
- 443
- 259
evet kan testindeKan testinde mi böyle oldu
ben ciğer yemiştim ama galiba yememek gerekiyormuş..Kizlar peki paça çorbası veya ciğer yiyor musunuz?
canım benmde regl 5. günde çıktı 27 yani oladabilirsin ..Kan testimin sonucu çıktı <1.20 hamile değilmişimbu sonuca güvenebilirim dimi üç gün var adetime, dişim için antibiyotiğe başlamam gerekiyor
Kizlar peki paça çorbası veya ciğer yiyor musunuz?
evet kan testinde
canım benmde regl 5. günde çıktı 27 yani oladabilirsin ..
Karaciğer ciğer yüksek A vitamini içerdiği için gebelikte önerilmiyo canım. Ki ben ciğer hastasıyım diyarbakıra giderim yemeye hususi ama 9 ay ara vericemben ciğer yemiştim ama galiba yememek gerekiyormuş..
ben de geldim kızlar bugün öğrendim sat 9 eylül planlı değildi 19 aylık bebeğim var daha çok küçük nasip diyelim
Ben de işe giderken yapmıştımEvet bende şok oldum
Ben de işe giderken yapmıştım
Bekledim beş dakikayı geçti ama çıkmadı 2. Çizgi
Akşam geldim vardı şok olmuştkm
Ertesi gün de aynı olmuştu
Umutlanmıştım
Ama iki gün sonra adet olmuştum
On dakikayı geçtikten sonra sağlıklı bilgi vermiyor bu testler
Ama yine de bekle derim adet gününe kadar
Canım çok güzel maşallah gözün aydın darısı başımızaGunaydin kızlar bende dün gittim. keseyi ,kalp atışini gördüm çok güzel bir duygu HCG değerim 4500 çıktı yalnız hafif kanamam var sıkı takipteyim inş yerleşme kanamasidir. Böyle kanaması olan ark. Varmı aramızda.
evet canım öyleymiş bidaha yemem artık zaten :) bir sürü yemememiz gereken şey varKaraciğer ciğer yüksek A vitamini içerdiği için gebelikte önerilmiyo canım. Ki ben ciğer hastasıyım diyarbakıra giderim yemeye hususi ama 9 ay ara vericem
Kizlar bir haftadir sol kasigimda surekli batmalar vardi ve regl olcakmisim hissi arada ama bugun kalktigimdan beri hic agrim yok. Hafif hisseder gibi oldum ama gecti. Bunun disinda sadece goguslerim hassas. Migdemde bulaniyordu kac gundur oda gecti. Korkuyorum... Sizde durumlar ne?
Hoşgeldin canım benimde 20 aylık bi bebeğim varben de geldim kızlar bugün öğrendim sat 9 eylül planlı değildi 19 aylık bebeğim var daha çok küçük nasip diyelim
ben öğrenince çok tedirgin oldum nasıl olacak diye. kıyamıyorum oğluma daha çok küçük sen korkmuyor musunHoşgeldin canım benimde 20 aylık bi bebeğim var
Hayırlı zamanda gelsin inşEvet aynı bu şekilde oldu, eğer bu batmalar ağrılar bebek değilse adet belirtimdir nasip değilmiş