2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bugünümü hep çocuğu olan insanlara
Hamileliginizde birsey hissettinismi demekle gecirdim
Normal diyorlar ama doktora gidene kadar bu endişe devam edecek sanırım
Gebeligimiz cok yeni belirti olmamasi cok normal hatta ilerleyen haftalarda bile olmaabiliyor bunu sikinti etmeyelim bence:)

Bugünümü hep çocuğu olan insanlara
Hamileliginizde birsey hissettinismi demekle gecirdim
Normal diyorlar ama doktora gidene kadar bu endişe devam edecek sanırım
Off sorma yaa :) kafama taktığım yeni konu bu şimdi. Resmen midem bulansın istiyorum sanki o zaman herşey yolundaymış gibi hissedicem :))

ben de geldim kızlar bugün öğrendim sat 9 eylül planlı değildi 19 aylık bebeğim var daha çok küçük nasip diyelim
benim kızda 21 aylıkdı bizimki planlıydı :-) zor olacak biraz ama ikisi bir arada büyüsünler istedik :oops:hayirlisiyla bakalim gözünüz aydin

Başak hanıma önceki gebeliğimde ( kayıp) bi r defa muayene olmuştum
Ben de paket Almayı düşünmüştüm ama araştırma şansım olmamıştı
Bir daha ki randevun ne zaman
Keseyi gördünüz mü

Geçen hafta perşembe keseyi gördük karından, vajinal ultrasondan da bebeği gördük.Kalp atışları için 1 hafta sonra gel dedi fakat ben müsait olamadığım için haftaya pazartesi gidicem. Sen nerede takip ediliyorsun.İnş Allah bu bebeğini sağlıkla kucağına aldırsın.

Kızlar benimde bulantılar başlayacak herhalde tam olarak bulantı böyle öğürme falan yok ama midem kursağımda sürekli birşey yemek istemiyo canım kokulara falan dayanamıyorum hele öyle ince ince bulanıyo midemi üşütmüş gibi bunla kalır inşallah bende cuma gidicem 6+5 olacak inşallah kalp atışlarını duyarız :KK200:
canim Ben dr senin gibiyim çok bulanmıyor ama bi degisigim canim bir şey istemiyor özellikle sabahları ne yiyeceğimi şaşırıyorum migdem bozuk gibi hafiften bulanıyor gibi süt yumurta görmek istemiyorum salataya bayılırdım şuan görmek istemiyorum ne bileyim bir tuhafım:) evde bir şey yemek istemiyor canim

Geçen hafta perşembe keseyi gördük karından, vajinal ultrasondan da bebeği gördük.Kalp atışları için 1 hafta sonra gel dedi fakat ben müsait olamadığım için haftaya pazartesi gidicem. Sen nerede takip ediliyorsun.İnş Allah bu bebeğini sağlıkla kucağına aldırsın.
İnşallahhh....
Ben koruya gittim pazar günü çok ağrım vardı , vajinal zor gördü keseyi
Salı gel dedi gitmedim bugün
Az az kahve lekşenmem var
Eğer çok ağrım olmazsa perşembe ya da cuma gideyim diyorum , zaten bu kontrole giriyor
Sonrası için bu gidişimden sonra karar vereceğim
Bir perinatolog mu bulsam diyorum kafam allak bullak
Pazar günü hcg m 1600 civarı idi

Benim bulantı felan kalmadı ama sık idrara çıkma devam ediyor..
Birde katı yumurtadan artık tiksiniyorum.

Kızlar benim değerlerim 48 saatte 2 kat artmamış daha fazla artmış. Geçen salı b hcg 767 bugün 12bin ikiz gebelik olabilir mi çok korkuyorum 2 yasında oğlum var

X