2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hangi sigortanın canım bu tamamlayıcı sigorta benimkide tamamlayıcı acibademin benimkini karşılıyor çok saçma olmuş bu kapsamama işi gerçekten
Allianz Benimkisi
Gebelik olduğu andan itibaren kapsamıyor
Mayıs ta kürtaj oldum
Onda da Kapsamadı

İşte direk Doğum paketi almaya zorluyorlar resmen

Elinde test varsa bi daha yapsana

Ben buldum bakalım hastane ile de görüşeyim nasıl bir sigorta şirketi sorun yaratir mi diye ona göre alacagim.

Demir hayat sigorta kadın dedi ki hamile olduğunuz günden itibaren baslatiriz sıkıntı olmaz dedi.
İki Can Sigortası adı.

Çok koyu renkli olan testteki üst tabakayı çıkarınca gözüktü test normal halindeyken o çizgi kasetin altında kalıyor bu yüzden emin değilim test bozuk olabilirmi diye düşünüyorm
oda olabilir yarın sabah ilk idrarla bir test daha yap istersen bebek varsa nasıl olsa kaçmaz sabaha kadar bekle derim

Silik çizgi gözüküyor ama testi açmadan da çizgi var ki

Bende ilk defa duydum. Hamile olmadan neden doğum sigortası yaptırayım ki.. Peki hastanelerle mi görüşüyoruz bunun için yoksa sigorta şirketlerine mi
bazı sigorta şirketleri gebelikten 1 3 ya da 5 ay önce başlatmış olman gerekiyo, bazılarında 1 sene gebelik oluşmaması gerekiyor ama ne zaman olacağını biz nasıl bilebilirizki..
Hangi medical park bakayim esime hemen pdf atmislar illa gelin diye
saool canım bunu hamilelik anında yaptırabiiliyorsun dimi ?

Kan testimin sonucu çıktı <1.20 hamile değilmişim bu sonuca güvenebilirim dimi üç gün var adetime, dişim için antibiyotiğe başlamam gerekiyor

Kan testimin sonucu çıktı <1.20 hamile değilmişim bu sonuca güvenebilirim dimi üç gün var adetime, dişim için antibiyotiğe başlamam gerekiyor
belirtilerin devam ediyorsa adet tarihinin geçmesini bekle bence. belli olmaz benim de adetten 5 gün önce negatifti. SAT 3 gün geçince pozitif oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…