Hoşgeldiniz
Allianz BenimkisiHangi sigortanın canım bu tamamlayıcı sigorta benimkide tamamlayıcı acibademin benimkini karşılıyor çok saçma olmuş bu kapsamama işi gerçekten
İşte direk Doğum paketi almaya zorluyorlar resmenBen şimdi medicalparkla anlaşmalı bir sigorta şirketini aradım hamilemisiniz diye sordu bende evet dedim o zaman doğum ücreti ve kontrollerden yararlanamazsınız dedi ne alaka anlamadım. Peki hamile olmadan önce alsaydım dedim onda da 12 aylık aldımya diyelim 12 ay boyunca hamile kalırsam gene yararlanamıyomuşum böyle saçmalıkmı olur anlamadım
Elinde test varsa bi daha yapsanaKızlar sabah evden çıkarken iki tane test yapmıştım bu ilk yaptığım çok bulanıktı kontrol çizgisi bile bi acayipti bozuk heralde dedim ikinciyi yaptm ve ikinci testte görünürde yok fakat testin üst kısmını çıkardım ve böyle bi çizgi gördüm bu normal mi yoksa bebek mi var anlayamadım. İlk testte de eve gelince çok silinik bi çizgi gördüm
oda olabilir yarın sabah ilk idrarla bir test daha yap istersen bebek varsa nasıl olsa kaçmaz sabaha kadar bekle derimÇok koyu renkli olan testteki üst tabakayı çıkarınca gözüktü test normal halindeyken o çizgi kasetin altında kalıyor bu yüzden emin değilim test bozuk olabilirmi diye düşünüyorm
Anti Depresan teşekkür ederiz bilgilendirme için hepimiz için çok faydalı oldu bu
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
Sende Ankaradamısın cnm?Belki çalıştığı yer ile filan anlaşması vardır bilemiyorum ama hamileliğin başından beri gidiyor anlaşmadan sonra hiç para vermediler diye biliyorum :)
Silik çizgi gözüküyor ama testi açmadan da çizgi var kiKızlar sabah evden çıkarken iki tane test yapmıştım bu ilk yaptığım çok bulanıktı kontrol çizgisi bile bi acayipti bozuk heralde dedim ikinciyi yaptm ve ikinci testte görünürde yok fakat testin üst kısmını çıkardım ve böyle bi çizgi gördüm bu normal mi yoksa bebek mi var anlayamadım. İlk testte de eve gelince çok silinik bi çizgi gördüm
bence de silikte olsa göünüyor ikinci çizgi. TebriklerÇok koyu renkli olan testteki üst tabakayı çıkarınca gözüktü test normal halindeyken o çizgi kasetin altında kalıyor bu yüzden emin değilim test bozuk olabilirmi diye düşünüyorm
Bana söylemişlerdi ama şartlarını bilmiyordum.sigorta şirketlerinle canım hamile kalmadan bir ay önce bile başlatsan özel sağlık sigortasını geçerli oluyor .. ben duymuşdum ama eşim pek ilgilenmedi bende uğraşmadım
bazı sigorta şirketleri gebelikten 1 3 ya da 5 ay önce başlatmış olman gerekiyo, bazılarında 1 sene gebelik oluşmaması gerekiyor ama ne zaman olacağını biz nasıl bilebilirizki..Bende ilk defa duydum. Hamile olmadan neden doğum sigortası yaptırayım ki.. Peki hastanelerle mi görüşüyoruz bunun için yoksa sigorta şirketlerine mi
saool canım bunu hamilelik anında yaptırabiiliyorsun dimi ?Hangi medical park bakayim esime hemen pdf atmislar illa gelin diye
belirtilerin devam ediyorsa adet tarihinin geçmesini bekle bence. belli olmaz benim de adetten 5 gün önce negatifti. SAT 3 gün geçince pozitif oldu.Kan testimin sonucu çıktı <1.20 hamile değilmişimbu sonuca güvenebilirim dimi üç gün var adetime, dişim için antibiyotiğe başlamam gerekiyor
belirtilerin devam ediyorsa adet tarihinin geçmesini bekle bence. belli olmaz benim de adetten 5 gün önce negatifti. SAT 3 gün geçince pozitif oldu.
Çok şaşırdım resmen silik çizgi vardıKan testimin sonucu çıktı <1.20 hamile değilmişimbu sonuca güvenebilirim dimi üç gün var adetime, dişim için antibiyotiğe başlamam gerekiyor