O kadar cok isterdim ki gunu gunune adet olmayi, her gecikmede acaba diyorumadetlerim düzenli kuzum. çok şükür bir sağlık problemim yok. bu 6. ay olacak bebek istiyoruz. bu ay yumurtlama ağrım erken başlayınca şaşırdım. ama değerlendireceğim
O kadar cok isterdim ki gunu gunune adet olmayi, her gecikmede acaba diyorumgitti gidiyorda falan uygun ovulasyon testleri var, bence alip denemelisin ☺
Daha 4 ay oldu canim deneyeli, beni bunaltan taraf pko olmasi ki doktor hamile kalamazsin tarzi falan da konusmadi hic. Folik asit verdi pkolular icin olandan, 6 ay deneyin olmazsa gelin dedi. Gecen ay gittim doktora yani daha 6 ayim varkuzum aldım ama hiç yararı olmadı.
hayırlısı olsun kuzum. öyle insanlar var ki doktor imkansız dediği halde bir anda gebe olduğunu öğreniyor. umudunu kaybetme.
Daha 4 ay oldu canim deneyeli, beni bunaltan taraf pko olmasi ki doktor hamile kalamazsin tarzi falan da konusmadi hic. Folik asit verdi pkolular icin olandan, 6 ay deneyin olmazsa gelin dedi. Gecen ay gittim doktora yani daha 6 ayim var
Dimi insan nasil kendi kendini yiyor keske icseydim diyepko olduğu için umudunu kaybetme diye söyledim canımfolik asit önemli kuzum ihmal etme. ben 1 hafta içmedim şimdi kendimi yiyorum
Bende calısıyorum akşamlarıda yapabilirsin ovulasyon testini. Yok yapmadım canım ya onu yaparken hamile kalırsam diye korktum ozaman dülük olabiliyomuş. Bende hayıt kullanıyorum işteBen ovulasyonu 1 ay yaptim sonrasinda devam edemedim. Calisiyorum, eve giris saatim belli olmuyo, saatleri tutturamiyorum maalesef. Sogan kuru denedin mi canim? Baya ise yariyormus oyle diyorlar, temizliyormus
Dimi insan nasil kendi kendini yiyor keske icseydim diye
Folik de hemen bitiyor ya 2 kutu aldim sabah aksam icince azicik kalmis bir dahakine daha fazla alacagim
Fhjjj |
Hayit ben de aldim ama duruyor evde, baslayamadim bir turluBende calısıyorum akşamlarıda yapabilirsin ovulasyon testini. Yok yapmadım canım ya onu yaparken hamile kalırsam diye korktum ozaman dülük olabiliyomuş. Bende hayıt kullanıyorum işte
Dua ediyorum canım benim Allahın izniyle sımsıkı tutunacak bebeğinkendine çook dikkat et
Insallah sağlıkla alirsn bebegini kucagina.. Dikkat et kendine. Stres yapma sakın
Allah im bebisini saglikla kucagina almayi nasip eder Insallah canim.
Dimi insan nasil kendi kendini yiyor keske icseydim diye
Folik de hemen bitiyor ya 2 kutu aldim sabah aksam icince azicik kalmis bir dahakine daha fazla alacagim
Bakin teyzeleri benim susam taneme:)
Doktorum o sekilde soyledi canim, pkolular icin oldugundan olabilir. Toz seklinde zaten, hap degil.Sabah aksam neden iciyorsun canim gunde 1 tane sabahlari tok karnına iciliyor genelde. Ben hamile oncesinde de hamileyken de bu sekilde soyledi doktor :) bi de bazilari cok pahali. Devletin karşıladığı var doktora yazdirin 10 tl falan
Bakin teyzeleri benim susam taneme:)
YaaaaaaaaBakin teyzeleri benim susam taneme:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?