Kızlar dayanamadım test yaptım lekelenmem olunca bugün adet günümdü ip gibi bi leke oldu başka da olmadı test bozuk çıktı şansıma daha önce hiç böyle zemin boyanmamıştı bozuk dimi yardımcı olur musunuz ?
Yok gibi ama dikkatli bakınca var gibi hayırlısı olsun senin adınaMerhaba benim testime de bakabilir misiniz sizce var mı yarın kan sonucumu alıcam çok heyecanlıyım
Eki Görüntüle 2245046
Sağol canım hayırlı haberler alırız inşallah hepimizYok gibi ama dikkatli bakınca var gibi hayırlısı olsun senin adına
2-3 damladan fazla mi idrar koydun canim? Bir sey cikmamis, bozulmus.Kızlar dayanamadım test yaptım lekelenmem olunca bugün adet günümdü ip gibi bi leke oldu başka da olmadı test bozuk çıktı şansıma daha önce hiç böyle zemin boyanmamıştı bozuk dimi yardımcı olur musunuz ?
Çok koymadım aslında ama bilmiyorum ki canım2-3 damladan fazla mi idrar koydun canim? Bir sey cikmamis, bozulmus.
Silik olarak var sanki tatlim, bir tane daha alip denesen ya da kan versen? Hamile olabilirsinÇok koymadım aslında ama bilmiyorum ki canımsonradan eklediğim fotoğraftaki gibi oldu ama dikkate almalı mıyım bilemedim
Bugün Çarşamba diye yapmak istemiyorum ama yarın belki tekrar yaparım canım yani korkuyorum olumsuz sonuç almaktanSilik olarak var sanki tatlim, bir tane daha alip denesen ya da kan versen? Hamile olabilirsin
Ben 4 aydir silik bile gormedim canim, silik gorsem dayanamazdim heraldeBugün Çarşamba diye yapmak istemiyorum ama yarın belki tekrar yaparım canım yani korkuyorum olumsuz sonuç almaktaninşallah vardır dua et lütfen
Allah gönlündekini biran önce nasip etsin canım benim inşallah bizlerde hayırlı evlat sahibi olalım kuzumBen 4 aydir silik bile gormedim canim, silik gorsem dayanamazdim heraldehakkinda hayirlisi olsun, dualarim seninle
Balimm sen de benim aklimdasin <3 iyiyim cok şükür kesemizi görduk cumartesi günü. 3 hafta sonra da kalp atislari icin gidecegiz <3
Sen nasılsın sende durumlar nasil? :*
Seninde var gibi sanki ama bi daha yap bencee. İniallah varıdr. Benimde bu ay 5. Denemem olcakk inşallahh olurr bizimdee bebişimizz. Sürekli bunu düşünmek istemiyorum ama düşünmemeye çalıştıkçada aklımdan cıkmıyo artık eşim sürekli beni teselli etmeye calısıyo bunu niye kendine yapıyosun takma kafana diyo ama elimde değil anlatamıyprumÇok koymadım aslında ama bilmiyorum ki canımsonradan eklediğim fotoğraftaki gibi oldu ama dikkate almalı mıyım bilemedim
Aynen öyle canım anlıyorum seni bende 10 aydır aynı durumdayım ilk kez silikte olsa bi çizgi nasip etti allahım ama inşallah bizlerde artık kavusuruz bebişlerimizeSeninde var gibi sanki ama bi daha yap bencee. İniallah varıdr. Benimde bu ay 5. Denemem olcakk inşallahh olurr bizimdee bebişimizz. Sürekli bunu düşünmek istemiyorum ama düşünmemeye çalıştıkçada aklımdan cıkmıyo artık eşim sürekli beni teselli etmeye calısıyo bunu niye kendine yapıyosun takma kafana diyo ama elimde değil anlatamıyprum
Evet haklısınnAynen öyle canım anlıyorum seni bende 10 aydır aynı durumdayım ilk kez silikte olsa bi çizgi nasip etti allahım ama inşallah bizlerde artık kavusuruz bebişlerimizeSabırlı ol kuzum bende cok istiyorum ama tevekkül etmekten baska sansımız yok isyana girmemeliyiz bunu verecek olan allah
Bu aralar stres mi yaptin canim? Belki de yumurtalarin catlamistir ondan kanaman olmustur.Kızlar bide bişey sorcam ben bu ay yumurtlama günümden 6 gün sonra adet olsum yani normal adet tarihimden 10 gün önce ve 3 gün az miktarda sürdü yani kırmızı geldi ama yogun değildi bugun 4.gün ve bitti gibi bişey neden olabilir bu acaba bu ay yumurtlamadımmı ama ozaman ovulasyn trstindenası cıktı
Farkında olmadan stres yapıyorum zaten evet ama ovulasyon testi yapmıştım onda yumurtlamam gözükmüştü ondan 6 gün sonrada adet oldum işte şimdide bitti hiç gelmiyo.Bu aralar stres mi yaptin canim? Belki de yumurtalarin catlamistir ondan kanaman olmustur.
İnşallahhKizlar merhaba.yeni uyeyim ve bende anne olmak icin cabalayanlardanim.Rabbim bu guzel gunlerin yuzu suyu hurmetine kimsenin kucagini bos birakmasin.bizim sorunumuz sperm azligi.esim temmuzda varikosel ameliyati olmustu ocakta tekrar tahlil yaptirdk sayida azalma hizda artis var.bizde 2 ay kadar oluyor keciboynuzu kuru ve 3 kutu proxeed icti esim.ins ise yararda bebeklerimize kavusuruz
Olleeyy süper maşallah bebişe :*
Ben de devam kuzum.. Rahim filminden sonra doktor 3-4 ay içinde gebelik bekliyorum senden diyor bakalım. Bu ay regl olursam ilaca başlıcaz sanırım. Beklemedeyim halen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?