Adete 10 gün var ovulasyon testi ile gebelik ögrenen varmı yardım edin noluurr🙉

zeyno4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2024
48
5
1
28
1000083769.webp
dünde ovulasyon testi yapmıştım koyuydu oda bugunde yaptım koyu adetime 10 gün var ama ben yumurtlamamı zaten 1 nisanda filan görmüştüm adete yakın ovulasyon testi koyu çıkıp hamile olduğunu ögrenen varmı🥹

Eki Görüntüle 3574365 dünde ovulasyon testi yapmıştım koyuydu oda bugunde yaptım koyu adetime 10 gün var ama ben yumurtlamamı zaten 1 nisanda filan görmüştüm adete yakın ovulasyon testi koyu çıkıp hamile olduğunu ögrenen varmı🥹
Bu tarz koyulukla hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar var forumda. Ama kesinlik vermiyor tabi. 10 gün geçmiş yumurtlamanız üzerinden bir üç dört gün bekleyip hamilelik testi yapın bence duruma göre kan verirsiniz sonra

Bu tarz koyulukla hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar var forumda. Ama kesinlik vermiyor tabi. 10 gün geçmiş yumurtlamanız üzerinden bir üç dört gün bekleyip hamilelik testi yapın bence duruma göre kan verirsiniz sonra
Ay bilmiyorum ki yarın zaten kadın doğuma gidicem denk geldi randevum bakalım nolcak

Insallah guzel haber veririmm çünkü bundan bi kac ay önce tabi oldu biraz tam hatırlamıyorum kimyasal gebelik olmustu
İşte her hamilelik süreci çok farklı oluş süresi bile hepsinde vardır bir hayır Allah isteyen bakabilecek maddi manevi güçte olan herkese sağlıkla nasip etsin inşallah 🙏🏻

Back
X