Cnm bnde bu sene evlendim 6ay oldu bnde çocuk istiyorum korunmamamıza rağmen olmuyor her ay acabamı dedim ama bnce insan hamile kaldığını bu durumda anlayamaz her adet temizliğimde en ufak baş dönmesi vucutta ağrılarımı heves yapıp hamile olduğumu düşünüyordum ama değilmiş yani psikolojini bozmaArkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 aydır gebelik istiyoruz fakat henüz olmadı bu ay ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama günününü tespit ettim yumurtlamanın üstünden 10 gün geçti test yaptım fakat negatif. Erken olduğu için midir bilmiyorum. Pcos var bende ama tamda net değil. Progestan 100 kullanıyorum 2 aydır. Acaba adet olcammı yoksa hamile olabilcemmi cok merak ediyorum zaman geçmiyor. Ama adet belirtilerim mevcut. Hamile kalmaya calısanlar ve bu durumları yasayanlar var mı aranızda
Cnm bnde bu sene evlendim 6ay oldu bnde çocuk istiyorum korunmamamıza rağmen olmuyor her ay acabamı dedim ama bnce insan hamile kaldığını bu durumda anlayamaz her adet temizliğimde en ufak baş dönmesi vucutta ağrılarımı heves yapıp hamile olduğumu düşünüyordum ama değilmiş yani psikolojini bozma
Cnm ben gebeliğimi öğrenmeden birkaç gün önce( ikinci kızımda) sanki adet olacakmışım gibi ağrılar hissettim. Hatta öğrendikten sonra bile. Doktorada sormuştum neden böyle diye. Normal olduğunu söylemişti. Birkaçgün daha bekle yine bir test yap belki geç yumurtlamışsındır. Olmadı kan testi. Gebe olabilirsinEvet tahmin edebiliyorum psikolojik olarak midem falan bulanıyo hatta arada. Bide sürekli bunu düşünüyorum yani sıkıldım artık ama büyük ihtimal adet olcam çünkü karın agrım var baya
Kan testi yaptır adetin geçtiyseBnmde 12 subatta olmam lazimdi hala olmadim. Test yaptm iki gun once negatif. Bi kac gun daha bekleyip kan yaptırmayı düşünüyorum. Ama hic umitli degilim negatifi gördükten sonra
Gecti ama az daha bekleyim diyorum bugunle beraber 3 gun gectiKan testi yaptır adetin geçtiyse
Benimkide geçse yaptırcam hemen amaa daha nezaman olmam grektiğini bilmiyorum gecen ay 23 üydü tarihim
Öyle oluyor, beklerken zaman hiç geçmiyor da hiç ummadığın anda oluyor. Rabbim gönlündekini versin inşallah cnmİnşallahh hayırlısı olsunn bekliyorum ama zaman cok zor geciyorr
Evet ama gecen ay 1 hafta erken olmuştun bu ay yine 1 hafta erken olursam 16sı 17si gibi olmam lazım bakalım artık bekliycez mecburNorma sartlarda adet gunum eger hamileysem yuksk ihtimal pozitif cikmasi lazim. Ama negatif dugu icin kana acele etmiorum nasil olsa adt gorurum diye baktm cok uzun zmn du oyle kan testi yaptircm. Daha var senin ama dusunup stres yapmamaya calis.
Beklemesi zor vakit gecmiyor.Evet ama gecen ay 1 hafta erken olmuştun bu ay yine 1 hafta erken olursam 16sı 17si gibi olmam lazım bakalım artık bekliycez mecbur
Sonu guzel olsun da beklemeye razi olmaliyiz benceEvet öyle gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?