2019 Hamilelik için uğraşanlar

Benim de bugun lekelenmem oldu is yerinde. Hemen doktora gittim düşük tehlikesi var dedi 10 gun kimildamadan yat dedi dua edin kizlaar
Kesesinin içinde gözüküyor artik büyümüş benim kuzum ama insallah beni birakmaz
Canim insaAllah bisey olmaz gonlunu ferah tut.progestan vermedimi peki doktor tehlike icin?

Valla nasil stres olmayayim ödüm koptu bugun.. Aglaya aglaya zor buldum doktoru. Cocugu ekranda kesenin icinde görünce bi rahatladım cok şükur.. Rabbim herkesin bebeğini korusun <3
Valla ben bebegimi stresten dusurdum...densiz bir doktorun abuk subuk konusmasiyla.yani demem o ki stres herseyin dusmani

Sonuç kisa zamanda bu sekilde ciktiysa dikkate al kuzum. Ancak saatler sonra ciktiysa cok dikkate alma. İnsallah hamilesindir <3
Kuzum hemen cıkmıştı çizgi böyle ama kan testimin sonucu negatif maalesef Geçmiş olsun kuzum sanada dikkat et kendine sağlıkla kucağına al inşallah miniğini Allah korusun bütün kötülüklerden❤

Benim de bugun lekelenmem oldu is yerinde. Hemen doktora gittim düşük tehlikesi var dedi 10 gun kimildamadan yat dedi dua edin kizlaar

Dua ediyorum canım benim Allahın izniyle sımsıkı tutunacak bebeğin kendine çook dikkat et

Insallah sağlıkla alirsn bebegini kucagina.. Dikkat et kendine. Stres yapma sakın

Soğan kürünün 12.gunu bitti. 3.günü sari akintim baslamisti ve cok fazlaydi. Artik baya azaldi damla damla geliyor. Gecen ay tarlusal kullanarak ayin 18inde adet oldum. Sogan kürü bittikten sonra bir kac gun icinde adet olmazsam test yapmayi dusunuyorum. Suan arada kasiklarima agri giriyor karnımda sislik var ve bir kac gundur basim agriyor.Hepimiz icin hayirlisi olsun kizlar.

Batima normal sartlarda 3 gun kaldi. Normal sartlar diyorum cunku pcos oldugu icin gununu kestiremiyorum maalesef zaten belim agrimaya, goguslerim hassaslasmaya basladi bile. Bakalim bu ay ne olacak

kızlarr adetim 2 gün önce bitti. ama ilk kez adetim bu kadar uzun sürdü. 7 gün dolu dolu. ama adetimin 3.gününden sonra hep çamur gibi geldi. 2 gündür ara ara yumurtalıklarıma ağrı giriyor. o bölgem bütünüyle ağrımıyor, sadece nokta nokta şeklinde hafif şiddetli ağrı girip çıkıyor. bazen ağrı daha da hafif oluyor. sürekli olan bir ağrı değil, günde 5-6 kez oluyor. acaba gelişmiş yumurtam var mıdır merak ettim. belki de çatlayacak... ilişkiye de henüz giremedik evde değildik malesef. bugün değerlendirmeli miyim

Canim ben pkolu oldugum icin adet bitiminden itibaren gun asiri iliskiye giriyorum ki yumurtayi kacirmayalim eger duzenli adetin varsa ovulasyon testi ile takip edebilirsin.

Canim ben pkolu oldugum icin adet bitiminden itibaren gun asiri iliskiye giriyorum ki yumurtayi kacirmayalim eger duzenli adetin varsa ovulasyon testi ile takip edebilirsin.
Benimde pco var bende ovulasyon testi yapıyorum bu ay yine aldım yapıcam bakalım

Benimde pco var bende ovulasyon testi yapıyorum bu ay yine aldım yapıcam bakalım
Ben ovulasyonu 1 ay yaptim sonrasinda devam edemedim. Calisiyorum, eve giris saatim belli olmuyo, saatleri tutturamiyorum maalesef. Sogan kuru denedin mi canim? Baya ise yariyormus oyle diyorlar, temizliyormus

adetlerim düzenli kuzum. çok şükür bir sağlık problemim yok. bu 6. ay olacak bebek istiyoruz. bu ay yumurtlama ağrım erken başlayınca şaşırdım. ama değerlendireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…