Merhaba benim testime de bakabilir misiniz sizce var mı yarın kan sonucumu alıcam çok heyecanlıyım
Eki Görüntüle 2245046
Canim insaAllah bisey olmaz gonlunu ferah tut.progestan vermedimi peki doktor tehlike icin?Benim de bugun lekelenmem oldu is yerinde. Hemen doktora gittim düşük tehlikesi var dedi 10 gun kimildamadan yat dedidua edin kizlaar
Kesesinin içinde gözüküyor artik büyümüş benim kuzum ama insallah beni birakmaz
Canim insaAllah bisey olmaz gonlunu ferah tut.progestan vermedimi peki doktor tehlike icin?
Onlar işe yarar umarim hicbirsey olmaz Allahin izniyle.stres yapma yeterkiVerdi verdi bi de prumolut depot igne verdi 2 tane
Onlar işe yarar umarim hicbirsey olmaz Allahin izniyle.stres yapma yeterki
Yaaa inşallahh bişey olmazzz nası oldu lekelenmen çok mu.Benim de bugun lekelenmem oldu is yerinde. Hemen doktora gittim düşük tehlikesi var dedi 10 gun kimildamadan yat dedidua edin kizlaar
Bebisin insallah sana tutunacak canim, gonlunu ferah tutBenim de bugun lekelenmem oldu is yerinde. Hemen doktora gittim düşük tehlikesi var dedi 10 gun kimildamadan yat dedidua edin kizlaar
Valla ben bebegimi stresten dusurdum...densiz bir doktorun abuk subuk konusmasiyla.yani demem o ki stres herseyin dusmaniValla nasil stres olmayayim ödüm koptu bugun.. Aglaya aglaya zor buldum doktoru. Cocugu ekranda kesenin icinde görünce bi rahatladım cok şükur.. Rabbim herkesin bebeğini korusun <3
Kuzum hemen cıkmıştı çizgi böyle ama kan testimin sonucu negatif maalesefSonuç kisa zamanda bu sekilde ciktiysa dikkate al kuzum. Ancak saatler sonra ciktiysa cok dikkate alma. İnsallah hamilesindir <3
Benim de bugun lekelenmem oldu is yerinde. Hemen doktora gittim düşük tehlikesi var dedi 10 gun kimildamadan yat dedidua edin kizlaar
Insallah sağlıkla alirsn bebegini kucagina.. Dikkat et kendine. Stres yapma sakınBenim de bugun lekelenmem oldu is yerinde. Hemen doktora gittim düşük tehlikesi var dedi 10 gun kimildamadan yat dedidua edin kizlaar
Allah im bebisini saglikla kucagina almayi nasip eder Insallah canim.Benim de bugun lekelenmem oldu is yerinde. Hemen doktora gittim düşük tehlikesi var dedi 10 gun kimildamadan yat dedidua edin kizlaar
Canim ben pkolu oldugum icin adet bitiminden itibaren gun asiri iliskiye giriyorum ki yumurtayi kacirmayalimkızlarr adetim 2 gün önce bitti. ama ilk kez adetim bu kadar uzun sürdü. 7 gün dolu dolu. ama adetimin 3.gününden sonra hep çamur gibi geldi. 2 gündür ara ara yumurtalıklarıma ağrı giriyor. o bölgem bütünüyle ağrımıyor, sadece nokta nokta şeklinde hafif şiddetli ağrı girip çıkıyor. bazen ağrı daha da hafif oluyor. sürekli olan bir ağrı değil, günde 5-6 kez oluyor. acaba gelişmiş yumurtam var mıdır merak ettim. belki de çatlayacak... ilişkiye de henüz giremedik evde değildik malesef. bugün değerlendirmeli miyim
Benimde pco var bende ovulasyon testi yapıyorum bu ay yine aldım yapıcam bakalımCanim ben pkolu oldugum icin adet bitiminden itibaren gun asiri iliskiye giriyorum ki yumurtayi kacirmayalimeger duzenli adetin varsa ovulasyon testi ile takip edebilirsin.
Ben ovulasyonu 1 ay yaptim sonrasinda devam edemedim. Calisiyorum, eve giris saatim belli olmuyo, saatleri tutturamiyorum maalesef. Sogan kuru denedin mi canim? Baya ise yariyormus oyle diyorlar, temizliyormusBenimde pco var bende ovulasyon testi yapıyorum bu ay yine aldım yapıcam bakalım
Canim ben pkolu oldugum icin adet bitiminden itibaren gun asiri iliskiye giriyorum ki yumurtayi kacirmayalimeger duzenli adetin varsa ovulasyon testi ile takip edebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?