Hayirlisi olsun canim, ben afedersin cisimi yaparken bile batma hissediyorum o kadar delirdim artik vucudumu dinlemektenBenimde yumurtlamam 8iydi. 4 7 9 13unu degerlendirdik. Bugun akintim var baya az da kanli geliyo bi agrilarm var ama tam cozemiorm adet agrisi gibide deil boyle kasilma oluo gibi. Pilates yapiorm demistm ya karnimi iceri çekince sag kasigimn ust tarafinda agri oluyo. Pek umudum yok ama hazirlisi artik
Ayy 9nu hic sorma saat basi tuvaletteym bu kdr cisi grlmz insnin yani:) ama su an ki kanli akinti kafami bulandirdi gecen ay gibi olmasn da ins bi gunle kacirmaym geneHayirlisi olsun canim, ben afedersin cisimi yaparken bile batma hissediyorum o kadar delirdim artik vucudumu dinlemekten
Gun asiri iliskiye girsenize tatlim, ben oyle yapiyorum bu ay. Sen de degerlendir bence, hatirliyorum kanli akintin gelince yumurtlamistin gecen ay.Ayy 9nu hic sorma saat basi tuvaletteym bu kdr cisi grlmz insnin yani:) ama su an ki kanli akinti kafami bulandirdi gecen ay gibi olmasn da ins bi gunle kacirmaym gene
Biz vardiyali calisiyoruz esimle ben raporlu oldugum icin evdeym ama 2 gune bir vardiya degisio esim. Adam sabah 4de kalkip ise gitti oyle her zmn uymuo malesef. Zaten dun oldu yarin da olursa gun asiri olck ztnGun asiri iliskiye girsenize tatlim, ben oyle yapiyorum bu ay. Sen de degerlendir bence, hatirliyorum kanli akintin gelince yumurtlamistin gecen ay.
Aaaa anladim canim, evet denk getirmek zor oluyordur sizin icin. Gerci rabbim isterse tek gunle bile olurBiz vardiyali calisiyoruz esimle ben raporlu oldugum icin evdeym ama 2 gune bir vardiya degisio esim. Adam sabah 4de kalkip ise gitti oyle her zmn uymuo malesef. Zaten dun oldu yarin da olursa gun asiri olck ztn
Oyle tabi ki. Allahtan istemekten baska caremiz yok. Hepimize hayırlısını nasip etsin insallah.Aaaa anladim canim, evet denk getirmek zor oluyordur sizin icin. Gerci rabbim isterse tek gunle bile olur
Amiiinnn, insallahOyle tabi ki. Allahtan istemekten baska caremiz yok. Hepimize hayırlısını nasip etsin insallah.
Aynen ben deO kadar cok isterdim ki gunu gunune adet olmayi, her gecikmede acaba diyorumgitti gidiyorda falan uygun ovulasyon testleri var, bence alip denemelisin ☺
Merhaba, valla soğan kürü falan yapıyolar hayıt kullanılıyo ama doğal başka ayrıntılı bildiğim yok.Meraba arkadaşlar 6 yıllık evliyim 2 tüp bebek denemem oldu 1.si kimyasal gebelik oldu 2.negatif ve bende doğal yollarla çare aramaya geldim tabiki veren rabbim belki vesile olur sorunum sebebsiz interfilite siz neler yapiosunuz bana da söyler misiniz
İnşallah biran önce hamile kalırsınnnMeraba arkadaşlar 6 yıllık evliyim 2 tüp bebek denemem oldu 1.si kimyasal gebelik oldu 2.negatif ve bende doğal yollarla çare aramaya geldim tabiki veren rabbim belki vesile olur sorunum sebebsiz interfilite siz neler yapiosunuz bana da söyler misiniz
Inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bana daİnşallah biran önce hamile kalırsınnn
Allah yardım etsin çok zor bi süreç. Onu hiç duymadım ama araştırmak lazımInşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bana damaydanoz sut buharını yapacam bu ay baklm netten gördüm
Amin ...Allah yardım etsin çok zor bi süreç. Onu hiç duymadım ama araştırmak lazım
İnşallah gebelikte yaşanan ağrılardandır. Benim de gece reglimsi ağrılarım arttı. Üşüttük belkideAy kizlar ben cok fenayım sanci desem sanci deil bi degisik agrm var cok fena. Adet sancisi gibi deil de boyle afedersnz ishal olursn da bi agrisi olur ya onn gibi bise
Insallah ama daha 7 gun var adetime bu kdr erken gebelk belirtisi olmz bence..İnşallah gebelikte yaşanan ağrılardandır. Benim de gece reglimsi ağrılarım arttı. Üşüttük belkide
O belli olmaz canım. Herkesin gebelik belirtisi ve zamanı farklı. Aynı kişide her gebelik bile farklı oluyormuş. Nasip Rabbim gönlüne göre versin inşallahInsallah ama daha 7 gun var adetime bu kdr erken gebelk belirtisi olmz bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?