2019 Hamilelik için uğraşanlar

Hayirlisi olsun canim, ben afedersin cisimi yaparken bile batma hissediyorum o kadar delirdim artik vucudumu dinlemekten

Hayirlisi olsun canim, ben afedersin cisimi yaparken bile batma hissediyorum o kadar delirdim artik vucudumu dinlemekten
Ayy 9nu hic sorma saat basi tuvaletteym bu kdr cisi grlmz insnin yani:) ama su an ki kanli akinti kafami bulandirdi gecen ay gibi olmasn da ins bi gunle kacirmaym gene

Ayy 9nu hic sorma saat basi tuvaletteym bu kdr cisi grlmz insnin yani:) ama su an ki kanli akinti kafami bulandirdi gecen ay gibi olmasn da ins bi gunle kacirmaym gene
Gun asiri iliskiye girsenize tatlim, ben oyle yapiyorum bu ay. Sen de degerlendir bence, hatirliyorum kanli akintin gelince yumurtlamistin gecen ay.

Gun asiri iliskiye girsenize tatlim, ben oyle yapiyorum bu ay. Sen de degerlendir bence, hatirliyorum kanli akintin gelince yumurtlamistin gecen ay.
Biz vardiyali calisiyoruz esimle ben raporlu oldugum icin evdeym ama 2 gune bir vardiya degisio esim. Adam sabah 4de kalkip ise gitti oyle her zmn uymuo malesef. Zaten dun oldu yarin da olursa gun asiri olck ztn

Biz vardiyali calisiyoruz esimle ben raporlu oldugum icin evdeym ama 2 gune bir vardiya degisio esim. Adam sabah 4de kalkip ise gitti oyle her zmn uymuo malesef. Zaten dun oldu yarin da olursa gun asiri olck ztn
Aaaa anladim canim, evet denk getirmek zor oluyordur sizin icin. Gerci rabbim isterse tek gunle bile olur

O kadar cok isterdim ki gunu gunune adet olmayi, her gecikmede acaba diyorum gitti gidiyorda falan uygun ovulasyon testleri var, bence alip denemelisin ☺
Aynen ben de pkos var adetlerim com duzensiz 3 ay 5 ay hic belli olmuyor. 1.5 yıldır evliyim olmadi. Bu ay sogan kürü yapiyorum 13.gundeyim çok sari akintim oluyor temizleniyordur inşallah

Meraba arkadaşlar 6 yıllık evliyim 2 tüp bebek denemem oldu 1.si kimyasal gebelik oldu 2.negatif ve bende doğal yollarla çare aramaya geldim tabiki veren rabbim belki vesile olur sorunum sebebsiz interfilite siz neler yapiosunuz bana da söyler misiniz

Merhaba, valla soğan kürü falan yapıyolar hayıt kullanılıyo ama doğal başka ayrıntılı bildiğim yok.

İnşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlısıyla tez vakitte nasip eyler

Kızlar bide preseed diye bişey varmış kayganlastırıcı ve spermlerin yumurtaya ulaşmasını kolaylaştıruyomul bilen var mı

Ay kizlar ben cok fenayım sanci desem sanci deil bi degisik agrm var cok fena. Adet sancisi gibi deil de boyle afedersnz ishal olursn da bi agrisi olur ya onn gibi bise

Ay kizlar ben cok fenayım sanci desem sanci deil bi degisik agrm var cok fena. Adet sancisi gibi deil de boyle afedersnz ishal olursn da bi agrisi olur ya onn gibi bise
İnşallah gebelikte yaşanan ağrılardandır. Benim de gece reglimsi ağrılarım arttı. Üşüttük belkide

Insallah ama daha 7 gun var adetime bu kdr erken gebelk belirtisi olmz bence..
O belli olmaz canım. Herkesin gebelik belirtisi ve zamanı farklı. Aynı kişide her gebelik bile farklı oluyormuş. Nasip Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…