• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Hamilelik için uğraşanlar

adetlerim düzenli kuzum. çok şükür bir sağlık problemim yok. bu 6. ay olacak bebek istiyoruz. bu ay yumurtlama ağrım erken başlayınca şaşırdım. ama değerlendireceğim:KK45::KK48::KK48:
O kadar cok isterdim ki gunu gunune adet olmayi, her gecikmede acaba diyorum :( gitti gidiyorda falan uygun ovulasyon testleri var, bence alip denemelisin ☺️

O kadar cok isterdim ki gunu gunune adet olmayi, her gecikmede acaba diyorum :KK43: gitti gidiyorda falan uygun ovulasyon testleri var, bence alip denemelisin ☺

kuzum aldım ama hiç yararı olmadı.

hayırlısı olsun kuzum. öyle insanlar var ki doktor imkansız dediği halde bir anda gebe olduğunu öğreniyor. umudunu kaybetme. :KK68:

kuzum aldım ama hiç yararı olmadı.

hayırlısı olsun kuzum. öyle insanlar var ki doktor imkansız dediği halde bir anda gebe olduğunu öğreniyor. umudunu kaybetme. :KK68:
Daha 4 ay oldu canim deneyeli, beni bunaltan taraf pko olmasi ki doktor hamile kalamazsin tarzi falan da konusmadi hic. Folik asit verdi pkolular icin olandan, 6 ay deneyin olmazsa gelin dedi. Gecen ay gittim doktora yani daha 6 ayim var 😁

Daha 4 ay oldu canim deneyeli, beni bunaltan taraf pko olmasi ki doktor hamile kalamazsin tarzi falan da konusmadi hic. Folik asit verdi pkolular icin olandan, 6 ay deneyin olmazsa gelin dedi. Gecen ay gittim doktora yani daha 6 ayim var 😁

pko olduğu için umudunu kaybetme diye söyledim canım:KK48: folik asit önemli kuzum ihmal etme. ben 1 hafta içmedim şimdi kendimi yiyorum :KK70:

pko olduğu için umudunu kaybetme diye söyledim canım:KK48: folik asit önemli kuzum ihmal etme. ben 1 hafta içmedim şimdi kendimi yiyorum :KK70:
Dimi insan nasil kendi kendini yiyor keske icseydim diye 😁
Folik de hemen bitiyor ya 2 kutu aldim sabah aksam icince azicik kalmis bir dahakine daha fazla alacagim 😃

Ben ovulasyonu 1 ay yaptim sonrasinda devam edemedim. Calisiyorum, eve giris saatim belli olmuyo, saatleri tutturamiyorum maalesef. Sogan kuru denedin mi canim? Baya ise yariyormus oyle diyorlar, temizliyormus
Bende calısıyorum akşamlarıda yapabilirsin ovulasyon testini. Yok yapmadım canım ya onu yaparken hamile kalırsam diye korktum ozaman dülük olabiliyomuş. Bende hayıt kullanıyorum işte

Fhjjj
Bende calısıyorum akşamlarıda yapabilirsin ovulasyon testini. Yok yapmadım canım ya onu yaparken hamile kalırsam diye korktum ozaman dülük olabiliyomuş. Bende hayıt kullanıyorum işte
Hayit ben de aldim ama duruyor evde, baslayamadim bir turlu :(

Dimi insan nasil kendi kendini yiyor keske icseydim diye 😁
Folik de hemen bitiyor ya 2 kutu aldim sabah aksam icince azicik kalmis bir dahakine daha fazla alacagim 😃

Sabah aksam neden iciyorsun canim gunde 1 tane sabahlari tok karnına iciliyor genelde. Ben hamile oncesinde de hamileyken de bu sekilde soyledi doktor :) bi de bazilari cok pahali. Devletin karşıladığı var doktora yazdirin 10 tl falan

2245571

Sabah aksam neden iciyorsun canim gunde 1 tane sabahlari tok karnına iciliyor genelde. Ben hamile oncesinde de hamileyken de bu sekilde soyledi doktor :) bi de bazilari cok pahali. Devletin karşıladığı var doktora yazdirin 10 tl falan
Doktorum o sekilde soyledi canim, pkolular icin oldugundan olabilir. Toz seklinde zaten, hap degil.

Benimde yumurtlamam 8iydi. 4 7 9 13unu degerlendirdik. Bugun akintim var baya az da kanli geliyo bi agrilarm var ama tam cozemiorm adet agrisi gibide deil boyle kasilma oluo gibi. Pilates yapiorm demistm ya karnimi iceri çekince sag kasigimn ust tarafinda agri oluyo. Pek umudum yok ama hazirlisi artik

Back
X