- 25 Ocak 2019
- 1.267
- 2.066
- 133
Oyle tabi ki ama bilemiyorumO belli olmaz canım. Herkesin gebelik belirtisi ve zamanı farklı. Aynı kişide her gebelik bile farklı oluyormuş. Nasip Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Hayırlı haberlerini alırız inşallah cnöOyle tabi ki ama bilemiyorum
Amin hepimize inşallah
Insallah dua edelim birbirimizeHayırlı haberlerini alırız inşallah cnö
Insallah en kisa zamanda birbirimize güzel haberler verip bebislerimize kavusuruz canim.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin:)Ay kızlar bende bende. Iki aydır uğraşıyoruz. Ilk çocuğum tek seferlik korunmasiz ilişkiden oldu . Oğlum 2 buçuk yaşında. Ikinci çocuğum olsun istiyorum . Ama o kadar denememize rağmen olmadı. Bu ay çok umutluydum midem bulanıyordu kasıkta batma vardı ama bugün adet oldum malesef. Inşallah isteyen herkese nasip olur . Ama bence ni konu kapanmasin burda . Hamile kalana kadar iletişimde kalalım. En azından endiselerimizi konuşuruz
Amin insallahInsallah en kisa zamanda birbirimize güzel haberler verip bebislerimize kavusuruz canim.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin:)
Amin inşallah canm inşallahInsallah en kisa zamanda birbirimize güzel haberler verip bebislerimize kavusuruz canim.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin:)
Insallah dua edelim birbirimize
Bende kasımdan beri ama henüz daha olmadı malesef bu ay artık inşallahhKizlar merhaba bende kasim ayindan beri uğraşıyorum bi kimyasal gebelik gecirdim 3 ay oldu hala bisi yok cok üzülüyorum bide çevre baskısı var konuyu görüp okuyunca rahatladim ne güzel destek oluyorsunuz birbirinize
Insallh insallh istiyoruz ben kimyasal gebelikte yasadim onunda etkisi olabilir mikiBende kasımdan beri ama henüz daha olmadı malesef bu ay artık inşallahh
Cevreye takilip kendini üzme canim.sonucta hamile kalabiliyorum deyip sükür et.bak benim 5 yil gecti neler duydum neler yasadim bir ben bir Allah biliyor ama artik Allah sabir ver deyip dualar ediyorum ve ferahlasiyorum.seninde bebisin olacak yeterki o an gelene kadar sabir et Allah tan ümidini yetirme.Allah büyüktür canim.Kizlar merhaba bende kasim ayindan beri uğraşıyorum bi kimyasal gebelik gecirdim 3 ay oldu hala bisi yok cok üzülüyorum bide çevre baskısı var konuyu görüp okuyunca rahatladim ne güzel destek oluyorsunuz birbirinize
Mübarek cuma vakti dua ediyorum allah isteyen herkese hayırlısından evlat nasip etsin içinde bizede inşallah allah yardımcın olsun seninde canım burayı okumadan önce cok kötüydüm okudum rahatladim tek bem bu durumdayım sanıyordum bilmedigim cok sey öğrendim burdan iyiki var burasıCevreye takilip kendini üzme canim.sonucta hamile kalabiliyorum deyip sükür et.bak benim 5 yil gecti neler duydum neler yasadim bir ben bir Allah biliyor ama artik Allah sabir ver deyip dualar ediyorum ve ferahlasiyorum.seninde bebisin olacak yeterki o an gelene kadar sabir et Allah tan ümidini yetirme.Allah büyüktür canim.
İnşaallah Allah herkesin gönlüne göre versin. Bende pko luyum onun dışında hormon testler vs temiz 8 aylık evliyim 6 aydır istiyoruz. Zamana bıraktım.Hayırlısıyla nasip olur inşaallah .
[/QUOTE
Insallh canim
Kızlar bide ben adet oldum cok az geldi adetim 4 5 gün az az şuanda yine az az kahverengi geliyo. Belimde acayip ağrı başladı. Test yaptım ama negatif acaba üstüne görme gibi bşey olabilirmi çook çok düşük bir ihtimal tabi
Zaten yumurtlama günümden 6 gün sonra oldu adetime 10 gün vardı. Ama işte cok az da depil normal adrtime göre baya az tabi. Yumurtlama olmadı ondan mı acaba ama ovulasyon testinde yumurtlamayı görmüştüm. Adetim bitti ama acba adet değilmşydiki diye hala aklımda o varÜstüne görme yerleşme kanaması ama normalde adetten önce olur ve adet gibi canlı kırmızı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?