2019 Hamilelik için uğraşanlar

Yine adet oldum. Yine hayal kırıklığı. Yoruldum artık isyan etmiyorum haşa sadece kendimi bu tedavilerden koşturmacalardan, üzüntülerden dolayı maddi manevi özellikle de ruhsal olarak çok yorgun hissediyorum. 3 yıldır her ayım böyle artık nisanda bi aşılama denicem inşallah tutmazsa da param olduğunda tüp bebek

Hayırlısı olsun gercekten. Kafaya takmamak lazımmış nası olcaksa o takma dedkçe daha çok düşünüyo insan

sakin ol stres bu işin düşmanı canım

Nasıl mümkün düşünmemek stres yapmamak. Sürekli aklımın bi köşesinde. Elimde olmuyo ne yazık ki

boş vakitlerini doldur kitap dergi okumaya çalış sevdiğin bir el işine başla. evde durdukça kendi kendini yiyorsun. ben çalıştığım için kendimi yiyip bitirmiyorum çünkü düşüncek tek vaktim bile olmuyo

Çalışıyorum zaten hep işteyim. Boş vaktimiz burda çok. Sağolsunlar gebe,bebekli arkadaşlar var. Durumumu bildikleri halde Sürekli gebeliklerini anlatıp bebeklerini anlatıp gebeliklerinden şikayet edip durdukları için yanımda unutmak iyice mümkün olmuyor. Arada unutsam da adet olunca o ilk bikaç gün insan kötü oluyo

o zaman gerçekten imkansızlaşıyormuş senin için valla ne diyeceğimi şaşırdım :/

Merhaba arkadaşlar, aslında sessiz bir okuyucuyum. Ama artık ben de bir seyler yazmak istiyorum çünkü psikolojim yerle bir yaklaşık bir buçuk senedir hamile kalmaya çalışıyoruz, eşim ve bende hiç bir problem yok. 3 tane doktor değiştirdik hepsi ayni şeyi söylüyor stres yapma, kafana takma vs ama nasıl takmayım onu bende bilmiyorum. 31 yaşındayım 3 senedir evliyim, doktorum hep doğal yol ile hamile kalabileceğimi söyledi ama tık yok, hızlandırmak icin bana matofin ve inofolic combi verdi 6 ay öyle denedim yine sonuç alamadım, şubat ayında femara ve ovitrelle çatlatma iğnesi ile başladık ve iğneden sonra progestan verdi vajinal o da geçen ay adetimi bir hafta geciktirdi ben de ümitlendim ama sonuç yine hüsran. Bu ay yine femara kullandım, yumurta takibi icin ve iğne olmak icin tekrar doktora gittim fakat yumurtalarım kendiliğinden çatlamış bile. İliski önerdi ama sanki bu ay geç kalmışız gibi bir his var içimde. Bu ay da tutmazsa bir ay daha femara ve ovitrelle ile tedavi olacagim yine olmazsa, rahim ağzı filmi çekmek istiyormuş ondan da çok çekiniyorum anestezi ile olduğu icin korkuyorum baya. Psikolojim aşırı bozuk, hamile görünce ağlama krizine giriyorum, aslında böyle bir yapım yok ama resmen bir psikopata dönüştüm. Buraya sadece içimi dökmek istedİm, çünkü patlamak üzereyim hep ağlayıp kendimi üzüyorum. Kendimi aşırı yalnız hissediyorum. Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın, çok zor bir süreçmiş gerçekten.

canım durumuna üzüldüm seni anlayabiliyorum ama kendini çok yıpratmışsın ve farklı bir boyuta gelmiş uzman yardımı alsan içini bir uzmana doksen seni daha çok rhatlatr diye düşünüyorum.. 3 yıl uzun bir süreç tüplerin için bu zamana kdar hiç hsg çektirmedin mi

ya pardon yazmayı unutmuşum 3 yıldır evliyim ama 1 buçuk senedir deniyoruz... iste dediğim gibi 2 ay daha femara ve ovitrelle ile deneyip olmazsa hsg çekmek istiyor doktorum fakat ben çok panikliyorum, haklısın profesyonel yardım almam lazım bende bunu anladım artık. Ben de şimdi internette psikolog araştıyordum, çünkü bitik bir şekildeyim kendimi yiyip bitiyorum resmen..

bak bende bir dış gebelik geçirdim kayıp verdim kalp atışlarını bile duymuşken ama yaşamıma devam ediyorum kendimi yiyip bitirmiyorum olması için deniyorum :) dua ediyorum ama sen kendini kalbını ruhunu çok yormuşsun o yüzden psikolog araştırmakla iyi yapıyorsun canım...biliyormusun bilmiyorum ama tüp tıkanıkları bebek olmasıını engelliyor. yumurtlamanda veya değerlerin normal çıkabilir ama tüplerin tıkalıysa gebelik gerçekleşmez

çok geçmiş olsun canim ne güzel kendini motive etmeyi biliyorsun en azından, keşke ben de yapabilsem... ama bu aralar her şeyim ters gidiyor işyerinde ki sıkıntılarım bebek ile sıkıntılarım anlayacağın baya bir bunalımdayım... doğru söylüyorsun, bakalım bu ay ve gelecek ay yine bir gelişme olmazsa artık çektireceğim o filmi kaçışım kalmayacak.. İse 4 ay önce başladım, 6 ayımı doldurunca özel sağlık sigortası yapacaklar onu bekliyorum filmi çektirmek icin açıkcası duydugum kadarıyla baya bir pahalıymış ve ben kesinlikle anestezi ile cektirmek istiyorum ve çok korkuyorum. Sen ne zamandır bebek sahibi olmayı deniyorsun?

ben çektirdim :) ve korkulacak birşey yok nasıl girersen öyle çıkıyorsun içeriye bir sıvı enjekte ediyor ve adet olmuş gibi bir ağrın oluyor 15-20 saniye sürüyor. dooktor zaten söylüyor yaptığı her işlemi sende rahatlamaya çalışırsın. zaten işlem 1-2 dk sürüyor yani çok kısa ben antalyada 550 tl çektirdim anestesisiz. aralıktan beri canım

Bayanlar düzenli adet gören biri olarak bu ay ilk kez yumurtlamadan beri akıntı yaşadım cok nadir diğer belirtilerim de oldu ama belirti yok denilebilir demir eksikliğim olduğu için yorgunluğumu belirtide saymadım. Fakat bugün regl olmam gerekiyor sanki kanal açık kırmızıları görecek gibi hissediyorum sürekli wc gidiyorum ama şimdilik hiçbir renk değişimi yok. Kaset test yapsam çıkar mı? Negatif çıkmasından cok korkuyorum hamile olabilir miyim?

anladım canim benim :) iyi bari erkenden çektirmişsin bu kadar yeni olmasina rağmen en azından en basından problem ne diye bilirsin ona göre hareket edersin. Ben izmir’de yaşıyorum, forumda da bakınıyorum su an nerede çektirmişler çektirenler filan. Ama ben anestezisiz çektirmem büyük ihtimalle.

anladım canım sağlık olsun anestesiz olursa 50-100 tl daha fazla ödüyorsun. inşallah uygun biryer bulursun. benim tüplerim tıkalı biriside yarı tıkalı doktor nisana kadar dene olmazsa tüp bebek dedi ya son ayım hakımda hayırlısı :)

idrar testi yapabilirsin adetin geciktiyse 5 tl felan. eğer negatif çıkarsa idrar. 1 hafta snra adet olmazsan kan testi yaptır yada tekrar idrar testi

İnşallah gerek kalmadan normal yollarla gebe kalırsın canım allah büyük nasip ederse bir mucize de senden gelir

idrar testi yapabilirsin adetin geciktiyse 5 tl felan. eğer negatif çıkarsa idrar. 1 hafta snra adet olmazsan kan testi yaptır yada tekrar idrar testi
10 aydır uğraşıyoruz canım oyüzden negatif çıkmasından korkuyorum suan en azından içimde umut var ne biliyim bir tarafım yap diyor diğer tarafım yapma. Okadar heyecanlıyım ki rabbim nasip etmiş olsun tek isteğim bu

o zaman bekle kuzum 2 3 kere test yapıp kendini yıpratma. stres yapma adetin ondanda gecikebilir sakin ol 1 hafta sonra hala adet olmamışsan kan testineee koooş sağol canım benim inşallah hepimiz bizi mutlu edecek miniklere kabuşuruzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…