2019 Hamilelik için uğraşanlar

Kizlar ben de 1.5 yıldır uğraşıyorum pcos var sogan kürü yapiyorum 9.gundeyim heyecanla bekliyorum. Adetlerim cook duzensiz 3 5 ayda bir geliyor. Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla evlat nasip etsin.

Kizlar ben de 1.5 yıldır uğraşıyorum pcos var sogan kürü yapiyorum 9.gundeyim heyecanla bekliyorum. Adetlerim cook duzensiz 3 5 ayda bir geliyor. Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla evlat nasip etsin.
Aynı benim durumdasın pcosla uğraşıyorum. Ama ben 3yıldır uğraşıyorum. İnşallah hayırlısıyla evlat sahibi oluruz

Bence biraz gözlemle devam edip regle dönerse doktora git
Ama regl kanamasına dönmezse yerleşmedir muhtemelen kuzum
Evet inşallah öyledir ama işte bukadar erken yerleşme olurmu bilmiyorum büyük ihtimal adete döncek şimdilik ara ara kahverengi cok az geliyo ama bel agrım ve karın agrım var. Hayırlısı artık

Valla bilmiyorumki gecen ay normaldi normal zamanda olmuştum. Psikolojiim cok bozuldu artık

Simdi baktım 23 ocak 18 subat yani senin 25gunde oluyor demek ki. Kafana takma cocugu ben de cok takiyordum 1.5 yil oldu eskisi kadar takmiyorum stres yapmak da adeti cok etkiliyor hrkesten duyuyorum cok isteyip cok takinca olmuyor salınca oluyor diye

Benim normalde geç olurdu hep adetlerim 2 gün gecerdi 3 4 gün gecerdi sonra biz çocuk yapmaya karar verdiğimiz ay benim 10 gün erken adetim oldu doktora gittim progestan verdi pcos var sende falan dedi sonra prpgestan kullandım ilk 23. Gün adet oldum bidahaki ay 27. Gün adet oldum bu ayda 21. Gün oldum. Belkide progestan erken olduruyo olabilir. Cok bıkkın ve yorgun hissediyorum artık totelde 3 4 denememiz oldu ama kafaya cok takıyorum.cocuk istemeden önveki hallerimi özlüyorum aklımda hiç öyle bişey yoktu takmıyodum.

Takmamaya calis kendini başka seylere odakla canım ben de oyle yapmaya çalışıyorum kendi kendime daha yasim kucuk zamanim var esimle vakit geciriyim diye teselli veriyorum sen de böyle düşün kafaya takmayinca oluyormuş inşallah olacak bizim de umut dolu olalım. Bende de pcos var ve adet olmuyorum 3 4 ayda bir anca oluyor bu ay sogan kürü yaptim ve sari sari akintim oldu icim temizleniyor inşallah sen de yap cok faydalı pcos için

Gecen ay 3 gün yapabildim ben soğan suyunu sonra hayıta başladım ama yarım bıraktım doktorun verdiği ilacı içmek için bu ay tam içicem

Kizlar bise sorcam.

Yumurtlama gunum gecti degerlendirdik ama ayagimdaki sıkıntıdan dolayi doktr egzersz önerdi bende pilatese basladim. Bi zarari olur mu acaba??

Kizlar bise sorcam.

Yumurtlama gunum gecti degerlendirdik ama ayagimdaki sıkıntıdan dolayi doktr egzersz önerdi bende pilatese basladim. Bi zarari olur mu acaba??
Bence dikkat et adet olursan öyle git olmazsan devam etme platese bencee yada kendini cok zorlama

Selam kizlar bende bati bekliyorum16 mart. Goguslerim cok hassas sadece tek belirtim bu

Bence dikkat et adet olursan öyle git olmazsan devam etme platese bencee yada kendini cok zorlama
Valla iki arada kaldm 3 aydr koltk degnegi kullaniorm yapmm lazım. Hergunde 4er tane ilac iciyorum. Allah yardimcm olsn insallah

Selam Gebe kalan az canım yüzde 15 bi ihtimal zaten bikere denemelisin ben denedim olmadı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…