Bir gebenin günlüğü diye bi sayfa var youtubedada güzel anlatıyo ona göre yapabilirsinNasıl yapılıyo acaba takibi falan nasıl oluyo
Bakalım hırmın testinden sonra ne diycek doktorum
Teşekkür ederimBir gebenin günlüğü diye bi sayfa var youtubedada güzel anlatıyo ona göre yapabilirsin
bende aranıza katılayım barii
Hoşgeldin canımsiz kaç aydır deniyorsunuz
İnşallah bu ay gebe kalırsın :)1 dış gebelik ve kasımdan beri deniyoruz. tüpümde tıkalı bakalımdoktor nisana kadar dene olmazsa gel dedi son hakkım :) son ayım :)
Merhaba benimde birkaç gündür kasıgımda belim de inanılmaz Bi ağrı ve karnımda şişlik var ayın 3 yumurtlama günümdü adet günüme 2 hafta var sizce hamile miyim kan testi yaptırsam sonuc cıkarmı yoksa daha erken mi
inşallah amin amin :) senin durumun nedirİnşallah bu ay gebe kalırsın :)
Kızlar benim yumurtlama günümden 6 gün geçti daha ve adetim gelmeye başladı
14 gün olmadan gelmemesi lazım bence de başka bi şey olmasın?Kızlar benim yumurtlama günümden 6 gün geçti daha ve adetim gelmeye başladı
Ovulasyon testi yapmismiydn yeni catliyo olmasin gecen ay bana oyle olmustu. Yerlesme sanip sevinmistim ama 14 gun sonrasında adet oldum 9 gun gecikmeyleKızlar benim yumurtlama günümden 6 gün geçti daha ve adetim gelmeye başladı
Ya test yaptım işte p. Tesi günü yumurtlamamdı bugun c. Tesi ve adet oldym cok saçma nası olabiliyoG
Ovulasyon testi yapmismiydn yeni catliyo olmasin gecen ay bana oyle olmustu. Yerlesme sanip sevinmistim ama 14 gun sonrasında adet oldum 9 gun gecikmeyle
Bir iki damla kırmızı geldi şimdide kahverengi geliyo
Yerlesme de bu kadar erken olmaz bence ama ins oyledirYa test yaptım işte p. Tesi günü yumurtlamamdı bugun c. Tesi ve adet oldym cok saçma nası olabiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?