• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Hamilelik için uğraşanlar

o zaman bekle kuzum 2 3 kere test yapıp kendini yıpratma. stres yapma adetin ondanda gecikebilir sakin ol 1 hafta sonra hala adet olmamışsan kan testineee koooş :KK200::KK200:sağol canım benim inşallah hepimiz bizi mutlu edecek miniklere kabuşuruzzzzzzz:KK200::emir_bebek:
İnşallah canım benim yaaa inşallah kavusalım bizde artık mis kokulu bebişlerimize ❤️❤️
Sürekli adet olacak gibiyim zaten anlamadım gitti ama ilk kez böyle oluyo önceden bi kaç gün öncesinde leke gelir belli ederdi. Hayırlısı olsun

İnşallah canım benim yaaa inşallah kavusalım bizde artık mis kokulu bebişlerimize ❤❤
Sürekli adet olacak gibiyim zaten anlamadım gitti ama ilk kez böyle oluyo önceden bi kaç gün öncesinde leke gelir belli ederdi. Hayırlısı olsun

hmm ben adet olmadan önce dizlerim sızlar sonra adet olmuşum :D bu ay olmayım die çok bekledim

hmm ben adet olmadan önce dizlerim sızlar sonra adet olmuşum :KK70: bu ay olmayım die çok bekledim
Bir dahaki ay inşallah olmaz ve kavusursun bebeğine inşallah canım 🙏🏻 Hiç gecikme oldu mu Peki yoksa zamanında mı oldunuz adet öncesi belirtiler oldu mu mesela ? Benim yumurtlamadan beri akıntım hep devam etti hatta yumurtlamanın 3-4. Günü bir kere kahveleke geldi ip gibi bi daha gelmedi sonra da 12nde yani bugün adet günümdü gelmedi. Yüreğim elimde bekliyorum :(

Bir dahaki ay inşallah olmaz ve kavusursun bebeğine inşallah canım 🙏🏻 Hiç gecikme oldu mu Peki yoksa zamanında mı oldunuz adet öncesi belirtiler oldu mu mesela ? Benim yumurtlamadan beri akıntım hep devam etti hatta yumurtlamanın 3-4. Günü bir kere kahveleke geldi ip gibi bi daha gelmedi sonra da 12nde yani bugün adet günümdü gelmedi. Yüreğim elimde bekliyorum :KK43:

evet bende adetten önce akıntılar oldu allah allah demedim değil. ama tam adet günümde geldi

ya pardon yazmayı unutmuşum 3 yıldır evliyim ama 1 buçuk senedir deniyoruz... iste dediğim gibi 2 ay daha femara ve ovitrelle ile deneyip olmazsa hsg çekmek istiyor doktorum fakat ben çok panikliyorum, haklısın profesyonel yardım almam lazım bende bunu anladım artık. Ben de şimdi internette psikolog araştıyordum, çünkü bitik bir şekildeyim kendimi yiyip bitiyorum resmen..

Hsgden korkacak hiçbişey yok inanın. Geçen hafta anestezili çektirdim çok şükür tüplerim açık çıktı ama acı sızı kanama hiçbişey olmadı. Bence geciktirmeden çektirin.

Hsgden korkacak hiçbişey yok inanın. Geçen hafta anestezili çektirdim çok şükür tüplerim açık çıktı ama acı sızı kanama hiçbişey olmadı. Bence geciktirmeden çektirin.
merhaba arkadaslar birsey sormak istiyorum tupler hk konustugunuzdan
dr benim yumurtam oldugunu ve bu gunleri degerlendirin dedi ultrasonda gormustu yani tupte tikaniklik olsa goremez degilmi yumurtayi
acana dogrumu dusunmusum

merhaba arkadaslar birsey sormak istiyorum tupler hk konustugunuzdan
dr benim yumurtam oldugunu ve bu gunleri degerlendirin dedi ultrasonda gormustu yani tupte tikaniklik olsa goremez degilmi yumurtayi
acana dogrumu dusunmusum

Maalesef öyle değil :( Yumurtalıklarla tüpler tamamen ayrı. Yumurtalarınız sayıca fazla ve sağlıklı olabilir ancak tüpler tıkalıysa spermle buluşamaz ve döllenemez. Yani tüpler tıkalı olsa da yumurtlama olabilir. Ultrasonda tüpler görülemiyor :( Rahim filmi şart..

Kizlar ben de geldim 😀 pcos oldugu icin cok stres yapiyorum, etrafa rahat gorunup kendimi yiyorum resmen. 17 martta regl olmam lazim. Belirtim yok diyebilirim sadece pazardan bu yana asiri derecede uykum var ve dun hayatimda ilk kez 9da uyudum icim gecmis. İs yerinde bile uyuyamadin mi gece diye soruyorlar oysa cok uyudum ama hala uykum var kolumu kaldiracak halim yok. Bir de klasik sag kasigimda batmalar var. Biz 3-4 aydir deniyoruz, doktorumun tavsiyesiyle inofolik iciyorum, pcoslulara iyi gelen folik asitten. Bu ay da kirmizilari gorursem sogan kurune baslayacagim. Universitede yapmistim ve regl duzenini cok guzel saglamisti gercekten. Umarim hepimizin gobisleri bebislerle dolar 😍

Maalesef öyle değil :KK43: Yumurtalıklarla tüpler tamamen ayrı. Yumurtalarınız sayıca fazla ve sağlıklı olabilir ancak tüpler tıkalıysa spermle buluşamaz ve döllenemez. Yani tüpler tıkalı olsa da yumurtlama olabilir. Ultrasonda tüpler görülemiyor :KK43: Rahim filmi şart..
tesekurler bu ayda olmazsa tuplere ve amh testi kaldi digerli guzel cikti
bunlari yaptirayim

cevabınız icin teşekkür ederim, artık bir daha ki ay da olmazsa çektireceğim mutlaka 😊 korkumu az da olsa aldınız 😊

Kızlar dayanamadım test yaptım lekelenmem olunca bugün adet günümdü ip gibi bi leke oldu başka da olmadı test bozuk çıktı şansıma daha önce hiç böyle zemin boyanmamıştı bozuk dimi yardımcı olur musunuz ?:(

Eklentiler

• 0E6273F6-6DEA-45DC-9FEC-E56A072BBAF5.webp
    0E6273F6-6DEA-45DC-9FEC-E56A072BBAF5.webp
    106,2 KB · Görüntüleme: 51
Back
X