Ovulasyon test i almakla iyi yapmışsın canım burdan at aklına takıldıkça ben bakarımmm:) benimde adetimin 15.günü yumurtlamam oldu bu ay bugun 18. Gündeyim 14 15 16 17 de birliktelik oldu inşallah hamile kalmışımdırrr dua edinn banada lütfeeennKızlar bu arada döngümün 8. günündeyim ovulasyon testine başladım. Henüz hareket yok tetikte bekliyorum :))
Ovulasyon test i almakla iyi yapmışsın canım burdan at aklına takıldıkça ben bakarımmm:) benimde adetimin 15.günü yumurtlamam oldu bu ay bugun 18. Gündeyim 14 15 16 17 de birliktelik oldu inşallah hamile kalmışımdırrr dua edinn banada lütfeeenn
Insallah canim.5 ay oldu duşük yapaliAyy ağzından bal damlıyor canım inşallah bu ay hamile kalırım. Düşük için çok üzüldüm, ne kadar zaman oldu?
Insallah canim.5 ay oldu duşük yapali
Aminnn insallah hepimizeAllah en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canım.
Öyşe dülğnme sorun yokmuş işte ne güzel elbet bir gün olcak vakti gelince. Ovulasyom testi yap hayıt otuna başla bişeyler yap elinden geldiğince gerisi allaha kalmış. Ben öyle yapıyorum yaniiBende 8 aydır korunmuyorum ama tık yok. İyice umudumu kaybetmeye başladım... Doktora gittiğimde bi sorunla karşılaşmadı, folik asit verdi 18 gündür kullanıyorum fakat artık hiiiiççç umudum kalmadı sanırım böyle çocuksuz devam edicem
Ah bende aynı durumdayım. Her şeye baktı sıfır sıkıntı. Bi daha ki ay ilaç başlayalım dedi bakalım ne olacakBende 8 aydır korunmuyorum ama tık yok. İyice umudumu kaybetmeye başladım... Doktora gittiğimde bi sorunla karşılaşmadı, folik asit verdi 18 gündür kullanıyorum fakat artık hiiiiççç umudum kalmadı sanırım böyle çocuksuz devam edicem
Gittim canım bi sorun yok dedi adetliyken hormon testi yapıcaz dedi bir de rahim ağzında küçük bir yara var dedi ama tedavi etmedi testten sonra konuşuruz hepsini dediCanım doktora göründün mü hiç? Birilerinden duymuştum adet gecikmesi yaşayan kadınların vucüdü hamileliği alışıyormuş o yüzden gecikiyormuş
Dert etme kuzu 3 aydır korunmamak kısa Bi süre olur ben 8 aydır korunmuyorum hala tutturamadımGittim canım bi sorun yok dedi adetliyken hormon testi yapıcaz dedi bir de rahim ağzında küçük bir yara var dedi ama tedavi etmedi testten sonra konuşuruz hepsini dedi
Ondan önce de korunmadım evlendim evleneli 11 aydır sadece 3 buçuk ay öncesine kadar hemen tuvalete kosuyodum yerimde duramıyorumDert etme kuzu 3 aydır korunmamak kısa Bi süre olur ben 8 aydır korunmuyorum hala tutturamadım
Ay bende çok istiyorum bakalım artık bu ay bebiş istiyorum olsun hayırlısıylaOndan önce de korunmadım evlendim evleneli 11 aydır sadece 3 buçuk ay öncesine kadar hemen tuvalete kosuyodum yerimde duramıyorum
İnşallah bu ay olur rabbim isteyen herkese nasip etsin hepimize
İnşallah canımm bol bol dua edelimAy bende çok istiyorum bakalım artık bu ay bebiş istiyorum olsun hayırlısıyla
Bende hep adet gecikmesi yasıyodum ama gebeliğe hazırlık falan değil düzenli olması lazım adetlerinin doktorun verdiği ilaçla 2 aydır düzene girdi bizde 3 aydır deniyoruz daha olmadı gecen ay ovulasyon testiyle takip ettim olmadı bu ayda ovulasyon testiyle takip ettim ama bakalım hayırlısı adetime dha 10 gün var yumurtlamam 4 gün önceydi. Adet düzensizliğiniz varsa bence ovulasyon testi yapın takip açısından daha rahat olurİnşallah canımm bol bol dua edelim
Nasıl yapılıyo acaba takibi falan nasıl oluyoBende hep adet gecikmesi yasıyodum ama gebeliğe hazırlık falan değil düzenli olması lazım adetlerinin doktorun verdiği ilaçla 2 aydır düzene girdi bizde 3 aydır deniyoruz daha olmadı gecen ay ovulasyon testiyle takip ettim olmadı bu ayda ovulasyon testiyle takip ettim ama bakalım hayırlısı adetime dha 10 gün var yumurtlamam 4 gün önceydi. Adet düzensizliğiniz varsa bence ovulasyon testi yapın takip açısından daha rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?