Aynen öyle yaptımBence bugüne de değerlendir canım garanti olsun
Insallah bu sefer bebisin seninledir canim.Allah hayirlisini nasip etsin insallah.Kızlar yine çatlatma iğnesi oldum bekliyorum bata 5gün kaldı inşallah bu sefer çatlamıştır tutmuştur. Gelsin artık şu eşşek sıpası
Kızlar yine çatlatma iğnesi oldum bekliyorum bata 5gün kaldı inşallah bu sefer çatlamıştır tutmuştur. Gelsin artık şu eşşek sıpası
Kızlar ya benim dün yumurtlama günümdü dünden önve dün ve bugun birliktelik oldu. Ama bugun cok zordu yani eşimde bende cok yorgunduk zoraki oldu resmen. Siz ne sklıkla birlikte oluyosunuz yumurtlama günlerinde
Öyle oluyo bi ödev gibi oluyo artıkReglim 2 gün önce bitti. Bu ay bitişiyle birlikte her gün birlikte oluyoruz canım ama dediğin gibi zoraki başlıyor gibime geliyor sırf çocuk yapalım diye
Yanş hergün cokk zor 3.günde bile pes ettik nerdeyseReglim 2 gün önce bitti. Bu ay bitişiyle birlikte her gün birlikte oluyoruz canım ama dediğin gibi zoraki başlıyor gibime geliyor sırf çocuk yapalım diye
Kızlaar rahim filmi çektirdim her iki tüpüm de normal çıktı çok şükürrrr :)
3 ay içinde gebe kalma ihtimalin yuksek iyi degerlendir bence :)Kızlaar rahim filmi çektirdim her iki tüpüm de normal çıktı çok şükürrrr :)
Yaa ne güzell iştee :) nasıldı peki agrı falan oldumu bide nekadardor olmuyodu sizin bebiş canımKızlaar rahim filmi çektirdim her iki tüpüm de normal çıktı çok şükürrrr :)
3 ay içinde gebe kalma ihtimalin yuksek iyi degerlendir bence :)
Yaa ne güzell iştee :) nasıldı peki agrı falan oldumu bide nekadardor olmuyodu sizin bebiş canım
Ben 2.ayda kaldım filmden sonra mücize gibi bi sey bu film düşük yaptim ama olsun simdi doktora gitcem sorcam yine çekil derse yine cektircemEvet öyleymiş doktorum bu ay bile kalabilirsin dedi çook mutluyum :) ovulasyon testine başladım henüz silik bakalım zaten 1-2 gün ilişki yasak
Insallah sende bi an once kalirsin canimEvet öyleymiş doktorum bu ay bile kalabilirsin dedi çook mutluyum :) ovulasyon testine başladım henüz silik bakalım zaten 1-2 gün ilişki yasak
5 ayda hemen rahim filmi çektilermi ilginç önce klomen falan olmuyomu direk rahim filmimi. Bende bu ay olmazsa gidicem tekrar ama ne dicek blmiyorum benimde bu ayla birlikte toplam 4 ay falan oluyo ama daha erken bi kaç ay daha kendiliğimizden denesekmi diyorum yoksa adet olunca gitsemmi direk doktora bilemedim. Tabi inşallah adet olmamda bu ay. DCanım ben korktuğum için anestezili çektirdim. Çok kasarım kendimi diye düşündüm, kasınca tüpler tıkalı gibi gözükebiliyormuş. O yüzden hiç ağrı sızı hissetmedim şu an pembe bi akıntım var o kadar. Bizim 5 aydır olmuyor kuzum
5 ayda hemen rahim filmi çektilermi ilginç önce klomen falan olmuyomu direk rahim filmimi. Bende bu ay olmazsa gidicem tekrar ama ne dicek blmiyorum benimde bu ayla birlikte toplam 4 ay falan oluyo ama daha erken bi kaç ay daha kendiliğimizden denesekmi diyorum yoksa adet olunca gitsemmi direk doktora bilemedim. Tabi inşallah adet olmamda bu ay. D
Ben 2.ayda kaldım filmden sonra mücize gibi bi sey bu film düşük yaptim ama olsun simdi doktora gitcem sorcam yine çekil derse yine cektircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?