• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Hamilelik için uğraşanlar

Kızlar bende 2019 da anne olmak istiyorum bakalım tetikteyim. 8 aydır korunmuyorum bende :110:

Kızlar bu arada döngümün 8. günündeyim ovulasyon testine başladım. Henüz hareket yok tetikte bekliyorum :))
Ovulasyon test i almakla iyi yapmışsın canım burdan at aklına takıldıkça ben bakarımmm:) benimde adetimin 15.günü yumurtlamam oldu bu ay bugun 18. Gündeyim 14 15 16 17 de birliktelik oldu inşallah hamile kalmışımdırrr dua edinn banada lütfeeenn:dua:

Ovulasyon test i almakla iyi yapmışsın canım burdan at aklına takıldıkça ben bakarımmm:) benimde adetimin 15.günü yumurtlamam oldu bu ay bugun 18. Gündeyim 14 15 16 17 de birliktelik oldu inşallah hamile kalmışımdırrr dua edinn banada lütfeeenn:dua:

İnşallah hamile kalmışsındır döllenme olmuştur canımm :* Benim 26 gün sürüyor döngüm, doktor 11-13-15.günleri değerlendirin dedi ama ben 9.günde başlıcam sanırım :))

Bende 8 aydır korunmuyorum ama tık yok. İyice umudumu kaybetmeye başladım... Doktora gittiğimde bi sorunla karşılaşmadı, folik asit verdi 18 gündür kullanıyorum fakat artık hiiiiççç umudum kalmadı sanırım böyle çocuksuz devam edicem :mad::KK12:

Bende 8 aydır korunmuyorum ama tık yok. İyice umudumu kaybetmeye başladım... Doktora gittiğimde bi sorunla karşılaşmadı, folik asit verdi 18 gündür kullanıyorum fakat artık hiiiiççç umudum kalmadı sanırım böyle çocuksuz devam edicem :mad::KK12:
Öyşe dülğnme sorun yokmuş işte ne güzel elbet bir gün olcak vakti gelince. Ovulasyom testi yap hayıt otuna başla bişeyler yap elinden geldiğince gerisi allaha kalmış. Ben öyle yapıyorum yanii

Kızlar aşılama hakkında ne düşünüyosunuz? Gebe kalan çok mu bu şekilde denemeye değer mi? Sonuçta onun da maddi manevi sıkıntısı var. Bikaç kişi boşuna yaptırma dedi aklım karıştı

Ah bende aynı durumdayım. Her şeye baktı sıfır sıkıntı. Bi daha ki ay ilaç başlayalım dedi bakalım ne olacak :dua:

Bende 3 aydır korunmuyorum yani direk tuvalete koşmuyorum ve 3 aydır da ilk ay 7 gün ikinci ay 5 gün geçen ay da 2 gün adet gecikmesi yasıyorum bu ay da bakalım 8 gün var adetime vücut ısısı kontrolu yapmaya baslamalıyı mıyım sizde yarın çok istiyorum çocuk indirdiğim programlar üzerlerine takip ediyorum ovulasyon gününü ama adet düzensizliğim başladı son 3 ay kızlar yardımcı olun 😔

Canım doktora göründün mü hiç? Birilerinden duymuştum adet gecikmesi yaşayan kadınların vucüdü hamileliği alışıyormuş o yüzden gecikiyormuş

Canım doktora göründün mü hiç? Birilerinden duymuştum adet gecikmesi yaşayan kadınların vucüdü hamileliği alışıyormuş o yüzden gecikiyormuş
Gittim canım bi sorun yok dedi adetliyken hormon testi yapıcaz dedi bir de rahim ağzında küçük bir yara var dedi ama tedavi etmedi testten sonra konuşuruz hepsini dedi 😔

Gittim canım bi sorun yok dedi adetliyken hormon testi yapıcaz dedi bir de rahim ağzında küçük bir yara var dedi ama tedavi etmedi testten sonra konuşuruz hepsini dedi 😔
Dert etme kuzu 3 aydır korunmamak kısa Bi süre olur ben 8 aydır korunmuyorum hala tutturamadım

Dert etme kuzu 3 aydır korunmamak kısa Bi süre olur ben 8 aydır korunmuyorum hala tutturamadım
Ondan önce de korunmadım evlendim evleneli 11 aydır sadece 3 buçuk ay öncesine kadar hemen tuvalete kosuyodum yerimde duramıyorum 😏
İnşallah bu ay olur rabbim isteyen herkese nasip etsin hepimize 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ondan önce de korunmadım evlendim evleneli 11 aydır sadece 3 buçuk ay öncesine kadar hemen tuvalete kosuyodum yerimde duramıyorum 😏
İnşallah bu ay olur rabbim isteyen herkese nasip etsin hepimize 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ay bende çok istiyorum bakalım artık bu ay bebiş istiyorum olsun hayırlısıyla :anneadayı:

İnşallah canımm bol bol dua edelim 🙏🏻
Bende hep adet gecikmesi yasıyodum ama gebeliğe hazırlık falan değil düzenli olması lazım adetlerinin doktorun verdiği ilaçla 2 aydır düzene girdi bizde 3 aydır deniyoruz daha olmadı gecen ay ovulasyon testiyle takip ettim olmadı bu ayda ovulasyon testiyle takip ettim ama bakalım hayırlısı adetime dha 10 gün var yumurtlamam 4 gün önceydi. Adet düzensizliğiniz varsa bence ovulasyon testi yapın takip açısından daha rahat olur

Bende hep adet gecikmesi yasıyodum ama gebeliğe hazırlık falan değil düzenli olması lazım adetlerinin doktorun verdiği ilaçla 2 aydır düzene girdi bizde 3 aydır deniyoruz daha olmadı gecen ay ovulasyon testiyle takip ettim olmadı bu ayda ovulasyon testiyle takip ettim ama bakalım hayırlısı adetime dha 10 gün var yumurtlamam 4 gün önceydi. Adet düzensizliğiniz varsa bence ovulasyon testi yapın takip açısından daha rahat olur
Nasıl yapılıyo acaba takibi falan nasıl oluyo
Bakalım hırmın testinden sonra ne diycek doktorum 😐🥺

Gecen ay ki husranimdan sonra tekrar merhaba:)

Bugun yumurtlama gunum normalde ama gecen ay ki gecikmemden dolayi pek emin olamiyorum hakkimizda hayirlisi bakalim..

Back
X