2019 Hamilelik için uğraşanlar

Benimde şuan kasıklarımda değişik bi agrı var sol kasıgım özellikle yürürken bile agrıyo nedense anlam veremedim cok takıntı oldu ondan heralde normal bi zamanda olsa farketmem bile

Kızlar bu sabah hormon testini yaptrdim sonuclarm da cıktı prolaktin ile testesteron biraz yuksek cıkmıs bununla daha once karşılaşan bilgisi olan var mıdır doktorum dogumhanede gorevliymis yarın bakacak degerlerime. Bu ay 22 gun gecikmeli olarak adet oldum tum kontrollerden gecip bi sorun varsa tedavi olup gebelik istiyorum bu nedenle kontrole gidiyorum insallah bu ay saglkli sonuc olur dua edin nolur

Eklentiler

• 20190304_115903-1.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 47
H
İç bilgim yok bu konuda

Canım bende belirtiler var dye çok heves yapmıştım , negatifi görünce çok üzülmüştüm. Sonra ki ay ovulosyon testi ile devam ettim ama umudum yoktu , hiç belirti olmadan ovulosyon testi ile gebeliğimi öğrendim. O yüzden sabret , aa şöyle belirti var böyle belirti var dye düşünme akışna bırak.

Bişey sorabilirmiyim ben ovulasypm testi yapıyorum bugun ovulasyonu gördüm testte t çizgisi daha kırmızı ama dün ilişki olmuştu bugunüde değerlendirsemmi yoksa dün olsugu için bugunu atlayıp yarınmı değerlendirsem çünkü gecen ayda 2 gün sürmüştü yumurtlamam acaba yarın yine yumurtlama olurmu ne yapsam acaba 3 4 gün üst üste ilişki baya zor geliyo

Bence bugüne de değerlendir canım garanti olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…