sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur inşallah

Sabah beş buçukta idrar testi yaptım. Altıda kan vermeye gittim. İlki tüp bebek. Kızım 15 aylık. Bu doğal yoldan oldu çok şükür. Hâlâ emziriyorum. Bakalım ne olacak
gözünüz aydınn ne güzel bir haber , 2. masrafsız süpriz oldu desenize

çüş yani , kaç yaşında bu görümcen valla benim onu yolasım geldi okuyunca

Kızlar yaa aranızda vajinal ultrason olan oldumu gebeliği sıkıntıya sokarmi acaba. Ben kiloluyum yani muhtemelen doktor göremeyince vajinal diyecek endiseliyim zararı olurmu acaba
Benim arkadaşım kadın doğumda çalışıyordu , balböceği kesinlikle alttan muayeneyi kabul etme acemi doktora denk gelirsin düşük yaptırtır ddedi, yeni mezun k.doğumcu geldi alttan muayene ettiği tüm hastalar düşük yaptı dedi , o yüzden şuan bnmde ödüm kopuyor

Yok kuzum rahat olun. Tüp bebekte hamile kalabilmek için herşeyi yapıyorlar en ufak risk olmasın diye serumlar bile yedim. Ama çoğu tüp bebek hamilesinde ilk muayene vajinal yapılıyor, risk olsa hayatta yapmazlar o kadar uğraşmışlar hamile kalsın hasta diye düşünsene. Ama tabi acemi doktorlardan biraz uzak durmak lazım, iyisi var kötüsü var insan bilemiyor

aynen aynen , azcık mesleğinde yaşını almış doktorlar iyidir diye düşünüyorum . Bir arkadaşım daha anlattı düşük yaptıktan snra doktru ile konuşmş , o da vajnlden baktığı için böyle bir durumla karşılaşmış olabileceğini ağzından kaçırmış snra toplayamamış , doktor itiraf etmiş kısacası . Böyle şeyleri duyunca insan ürküyor biraz ya .

Arkadaşlar merhaba ben geçen hafta 6+4 te doktora gittim bebeğimi gördüm çok şükür kâğıtta 3-4mm yazıyordu .ultrasonda ölçülen haftada 5gun geride yani 5+6cikmisti . Bir haftadır kafama takıyorum bu normal bir şey mi yoksa sıkıntı mı var

Kızlar ben hatta bir yerde vajinal listenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Serviks yetmezliği yüzünden erken doğum ya da düşük yapan çok insan var vajinal muayene ile bu tespit edilebiliyor ve serklaj yapılıyor.

Canım kese gelişimi başlarda yavaş olabiliyor bazı kadınlarda ama sonra günün e yetişiyor hiç kafana takma

Canım kese gelişimi başlarda yavaş olabiliyor bazı kadınlarda ama sonra günün e yetişiyor hiç kafana takma
Doktor bana kesen de aslında iyi gelişmiş şeklinde bir cümle kurdu . Sonra da bence tamamen sağlıklı bir gebelik dedi . Benim de kafam karıştı kesem iyiyse bebeğim mi gelişmiyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…