Benim de randevum haftayaydı ama dün biraz fazla kahverengi akıntım geldi dayanamayıp bugün gidicem, önceki gittiğimde de progestan vermemişti belki bugün verir, haberdar ederim korkulcak bişey yoktur umarım
Merhabalar arkadaşlar. Bende 2 gün geçiktim ve Gebelik testlerinde pozitif çıktı. Ancak 5 gün sonra kanamam başladığı için 2 günde bir Beta yapıyorduk. İlk leke olarak sonra biraz peçeteyi doldutacak kadar kanamalar başladı. Ama asla bir adet kanaması değildi. Neredeyse hiç ağrım olmadı. Küçücük sancılarım vardı. Ve herseferinde değerlerim artıyordu. En son gittiğimde kanamamda iyice azaldığından çok ümitliydim bebeğimin tutunacağına. Ancak değerimin 700den 150ye düştüğünü gördüm. Doktor kimyasal gebeliktir deyip yanına çağırdı. Ama herşeyi tekrar yaşamak istemediğimden gitmedim. Şimdide eşim belkide kan testi yanlış çıkmıştır diye bir şüphe soktu içime. Çok heveslenmek istemesemde bende belki öyledir diye mutlu oluyor içim. Yarın kan vermeye gidicem. İnşallah sonuç yanlıştır inşallah bebeğim hala benimledir. Sizde hiç kan testinin yanlış çıktığı oldumu? Birde düşüklerde çok sancı çekersin diyorlar bende hiç olmadı normal mi?
Ya tabi ki mümkün mertebe dikkat etmek lazım. Saç boyatmatsak, alkol almaz sigara içmezsek ölmeyiz ama işte çok ta şeyapmamak lazım.İlk 5 hafta yapılan hatalar sayılmıyor anlamında şeyettim. Moral düzeltmek olsun amaç
Sağol bacım dedigin gibi takmamak lazım yoksa kimi sampuanından diş macununa deterjanından el sabununa hayatında kullandıgı herşeyi değiştiren var sonunu getiremezsin
Kızlar bugün kan verdim değerim 133,1 çıktı adetime daha 1 gün var gecikmedi doktor hamilesin ama 2 gün sonra tekrar gel 2 ye katlanması gerekiyo dedi değer sizce normal mi
Hayirli olsun cnm. Ilk degerle normal olup olmadigi anlasilmaz 2 gunde 2 ye katlarsa normal bi gebelik oldugunu soler dr. Hamile olup adet gunu 0 olan 3 gun sonra gebeligini ogrenen cok kisi var
Ben daha yeni başlamıştım alexandrite cihaz, kıza sordum ya bu ay hamile kalırsam diye. Bir defadan bir şey olmuyor ama kesinlikle devam etmiyoruz, ilk üç ay bebeğin tutunması bakımından önemli dedi. Kadın Doğum doktoruna da dedik biz lazer epilasyon yaptırdık diye, hiç bi şey olmaz dedi. Röntgenden, ilaçlardan ve su çiçeği kızamık olabilecek yerlerden uzak dur sigara içme dedi, sadece bunları söyledi.
Evet evet genital bölge zaten. Kendisi estetisyen 6.haftadan sonra yapmadım dedi. Oğlu gayet sağlıklı. Ama kararı bana bıraktı. Doktor arkadaşlarım var ama kadın doğum uzmanı yok. Kararsız kaldım. Derdim de doktora temiz gitmek. Zaten son seansımızdı
Ben daha yeni başlamıştım alexandrite cihaz, kıza sordum ya bu ay hamile kalırsam diye. Bir defadan bir şey olmuyor ama kesinlikle devam etmiyoruz, ilk üç ay bebeğin tutunması bakımından önemli dedi. Kadın Doğum doktoruna da dedik biz lazer epilasyon yaptırdık diye, hiç bi şey olmaz dedi. Röntgenden, ilaçlardan ve su çiçeği kızamık olabilecek yerlerden uzak dur sigara içme dedi, sadece bunları söyledi.
Ben bu işin hastanesinde yaptırıyordum
Kadın kesinlikle önermiyoruz dedi
Henüz ne gibi etkiler bıraktıgı bebek üstünde kesinleşmedi en az 50 yıl gecmesi lazım ki anlasılsın vs gibi güzel bi acıklama yaptı o yüzden asla devam etmem lazere
Sabah beş buçukta idrar testi yaptım. Altıda kan vermeye gittim. İlki tüp bebek. Kızım 15 aylık. Bu doğal yoldan oldu çok şükür. Hâlâ emziriyorum. Bakalım ne olacak