Benim de randevum haftayaydı ama dün biraz fazla kahverengi akıntım geldi dayanamayıp bugün gidicem, önceki gittiğimde de progestan vermemişti belki bugün verir, haberdar ederim korkulcak bişey yoktur umarım

Insallah haberlerini bekliyorum

Bir bilgim yok ama genelde dogru cikiyor hakkinda hayirlisi olsun insallah

Sağol bacım dedigin gibi takmamak lazım yoksa kimi sampuanından diş macununa deterjanından el sabununa hayatında kullandıgı herşeyi değiştiren var sonunu getiremezsin

Kızlar bugün kan verdim değerim 133,1 çıktı adetime daha 1 gün var gecikmedi doktor hamilesin ama 2 gün sonra tekrar gel 2 ye katlanması gerekiyo dedi değer sizce normal mi
Hayirli olsun cnm. Ilk degerle normal olup olmadigi anlasilmaz 2 gunde 2 ye katlarsa normal bi gebelik oldugunu soler dr. Hamile olup adet gunu 0 olan 3 gun sonra gebeligini ogrenen cok kisi var

Ben daha yeni başlamıştım alexandrite cihaz, kıza sordum ya bu ay hamile kalırsam diye. Bir defadan bir şey olmuyor ama kesinlikle devam etmiyoruz, ilk üç ay bebeğin tutunması bakımından önemli dedi. Kadın Doğum doktoruna da dedik biz lazer epilasyon yaptırdık diye, hiç bi şey olmaz dedi. Röntgenden, ilaçlardan ve su çiçeği kızamık olabilecek yerlerden uzak dur sigara içme dedi, sadece bunları söyledi.

Ben bu işin hastanesinde yaptırıyordum
Kadın kesinlikle önermiyoruz dedi
Henüz ne gibi etkiler bıraktıgı bebek üstünde kesinleşmedi en az 50 yıl gecmesi lazım ki anlasılsın vs gibi güzel bi acıklama yaptı o yüzden asla devam etmem lazere

Hmm o zaman riske atmayayım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…