Doktor bana kesen de aslında iyi gelişmiş şeklinde bir cümle kurdu . Sonra da bence tamamen sağlıklı bir gebelik dedi . Benim de kafam karıştı kesem iyiyse bebeğim mi gelişmiyor acaba
Normalse neden ultrason kağıdında geriden geliyormuş gibi yazılmış acaba anlamadım ki

Doktorun takvimiyle benim takvimim arasındada tam 5 gün fark var :)
Doktorum sorun olmadıgını yetişebilecegini söyledi

Canım senin arkadaşımın kullandığı cihaz ne? Alexandrite mi yoksa diğer çeşitlerden mi?
İkisi de var orda hem kırmızı ışık hem mavi ışık bir de buzlu lazer var.Alexandrite ta var. Ben doktoru aradım öğleden sonra dönüş yapacak bu hususta

İkisi de var orda hem kırmızı ışık hem mavi ışık bir de buzlu lazer var.Alexandrite ta var. Ben doktoru aradım öğleden sonra dönüş yapacak bu hususta
Tamam canım bana da haber verirsen sevinirim, farklı bir doktor görüşü de iyi olur. İnşallah bebeğime zarar gelmemiştir, adet günüme bir gün varken yapıldı.

Gunaydin en tatli, en minnos, en şirin annisler ☺ Sessiz sedasiz takipteyim. Buraya yazmaya bile enerjim yok.
T tuboz topik annemiz de mujdeli haberi almis. Cok sevindim. Allah tamamina erdirsin... ve yeni gelen arkadaslarimiz hosgeldiniz herkesin bebisi hayirli ugurlu olsun. Saglikla tamamlayalim insallah.

Bebisimi cok ozledim. Elimden gelse her gun doktora gidip, gormek ve kalp atisini duymak istiyorum. Sizler de oyle misiniz?

Tamam canım bana da haber verirsen sevinirim, farklı bir doktor görüşü de iyi olur. İnşallah bebeğime zarar gelmemiştir, adet günüme bir gün varken yapıldı.
Canim ünlü bir doktorun videosunu dinlemistim. " Anne adaylari daha bebeklerinden haberdar olmadan yaptiklari hic bir seyden sorumlu degildir. Hoplamak, ziplamak, sigara ve alkol tuketimi, lazer, sac boyatmak, ilac kullanimi vs. Bebege zarar vermez. Ama ogrendikten sonra tum sorumluluk annededir." Bizler bebisleri ogrenene kadar Rabbim onlari koruyor. Ben boyle dusunuyorum. Anne olacagimizi ogrendikten sonra dikkat etmeliyiz.

Ins canm bende adet gunum gecmeden 3 gün once akciger rontgeni cekilmistim onun düşüncesindeyim ins bsey olmamistr bebisime

Insallah haberlerini bekliyorum
Randevudan çıktım, çok lekelenme tarzı çamur gibi akıntım var dedim endişelenmene gerek yok dedi usg de bebek sağlıklı gözüküyor zamanla geçer istirahat et dedi
Proluton 500mg enjeksiyon ve progestan 200mg tablet yazmış enjeksiyonu yaptırdım hapı da günde iki kez ister ağızdan ister vajinal kullanabilirsin işin ağırsa rapor yazayım dinlen dedi, rahatladım baya..
olabilirmiş böyle akıntılar panik olcak bişey yokmuş çok fazla çoğalırsa beni ara dedi
Dinlenmeye bakıcaz artık ama benim de senin gibi tuvalette hep peçeteye geliyor hem de çamaşıra da gelmiş oluyor.. ama ilaçlarla geçicek diye umuyorum en azından endişelenecek bişey yokmuş içimizi ferah tutalım

Insaaallah Can ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…