- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Atarız tabi de nisan annelerindeki formatımı calsak :) cok güzel olmusHerkes bana özel mesaj atsa ondan sonra yapsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atarız tabi de nisan annelerindeki formatımı calsak :) cok güzel olmusHerkes bana özel mesaj atsa ondan sonra yapsam
Normalse neden ultrason kağıdında geriden geliyormuş gibi yazılmış acaba anlamadım kiDoktor bana kesen de aslında iyi gelişmiş şeklinde bir cümle kurdu . Sonra da bence tamamen sağlıklı bir gebelik dedi . Benim de kafam karıştı kesem iyiyse bebeğim mi gelişmiyor acaba
Doktorun takvimiyle benim takvimim arasındada tam 5 gün fark var :)Arkadaşlar merhaba ben geçen hafta 6+4 te doktora gittim bebeğimi gördüm çok şükür kâğıtta 3-4mm yazıyordu .ultrasonda ölçülen haftada 5gun geride yani 5+6cikmisti . Bir haftadır kafama takıyorum bu normal bir şey mi yoksa sıkıntı mı var
Ultrason kağıdında ki bebeğin ölçüsüne göre olduğu hafta değilmi?Normalse neden ultrason kağıdında geriden geliyormuş gibi yazılmış acaba anlamadım ki
İnşallah bende de bir sıkıntı yoktur o an doktora da sormadım simdi kafamı kemiriyor bu dusuncelerDoktorun takvimiyle benim takvimim arasındada tam 5 gün fark var :)
Doktorum sorun olmadıgını yetişebilecegini söyledi
İkisi de var orda hem kırmızı ışık hem mavi ışık bir de buzlu lazer var.Alexandrite ta var. Ben doktoru aradım öğleden sonra dönüş yapacak bu husustaCanım senin arkadaşımın kullandığı cihaz ne? Alexandrite mi yoksa diğer çeşitlerden mi?
Bişey olsa söylerdi emin olİnşallah bende de bir sıkıntı yoktur o an doktora da sormadım simdi kafamı kemiriyor bu dusunceler
Tamam canım bana da haber verirsen sevinirim, farklı bir doktor görüşü de iyi olur. İnşallah bebeğime zarar gelmemiştir, adet günüme bir gün varken yapıldı.İkisi de var orda hem kırmızı ışık hem mavi ışık bir de buzlu lazer var.Alexandrite ta var. Ben doktoru aradım öğleden sonra dönüş yapacak bu hususta
İnsan ne yapacağını şaşırıyor size de geçmiş olsun inşallah düzelir haftaya gittiginizdeBişey olsa söylerdi emin ol
Bende kalp ritmi düşük cıktı bebegin iki haftaya yine gidicem
Canim ünlü bir doktorun videosunu dinlemistim. " Anne adaylari daha bebeklerinden haberdar olmadan yaptiklari hic bir seyden sorumlu degildir. Hoplamak, ziplamak, sigara ve alkol tuketimi, lazer, sac boyatmak, ilac kullanimi vs. Bebege zarar vermez. Ama ogrendikten sonra tum sorumluluk annededir." Bizler bebisleri ogrenene kadar Rabbim onlari koruyor. Ben boyle dusunuyorum. Anne olacagimizi ogrendikten sonra dikkat etmeliyiz.Tamam canım bana da haber verirsen sevinirim, farklı bir doktor görüşü de iyi olur. İnşallah bebeğime zarar gelmemiştir, adet günüme bir gün varken yapıldı.
İnşallah hayırlısı herşeyin :)İnsan ne yapacağını şaşırıyor size de geçmiş olsun inşallah düzelir haftaya gittiginizde
Ben henuz duymadim kalp atisini sabırsızlanıyorumBebisimi cok ozledim. Elimden gelse her gun doktora gidip, gormek ve kalp atisini duymak istiyorum. Sizler de oyle misiniz?
Ins canm bende adet gunum gecmeden 3 gün once akciger rontgeni cekilmistim onun düşüncesindeyim ins bsey olmamistr bebisimeCanim ünlü bir doktorun videosunu dinlemistim. " Anne adaylari daha bebeklerinden haberdar olmadan yaptiklari hic bir seyden sorumlu degildir. Hoplamak, ziplamak, sigara ve alkol tuketimi, lazer, sac boyatmak, ilac kullanimi vs. Bebege zarar vermez. Ama ogrendikten sonra tum sorumluluk annededir." Bizler bebisleri ogrenene kadar Rabbim onlari koruyor. Ben boyle dusunuyorum. Anne olacagimizi ogrendikten sonra dikkat etmeliyiz.
Hic dert etme canim. Allahin izniyle hicbir sey olmamistir ☺Ins canm bende adet gunum gecmeden 3 gün once akciger rontgeni cekilmistim onun düşüncesindeyim ins bsey olmamistr bebisime
Gunler gecmiyo ya 22 sinde randevum var amaHic dert etme canim. Allahin izniyle hicbir sey olmamistir ☺
Randevudan çıktım, çok lekelenme tarzı çamur gibi akıntım var dedim endişelenmene gerek yok dedi usg de bebek sağlıklı gözüküyor zamanla geçer istirahat et dediInsallah haberlerini bekliyorum
Gunaydin en tatli, en minnos, en şirin annisler ☺ Sessiz sedasiz takipteyim. Buraya yazmaya bile enerjim yok.
T tuboz topik annemiz de mujdeli haberi almis. Cok sevindim. Allah tamamina erdirsin... ve yeni gelen arkadaslarimiz hosgeldiniz herkesin bebisi hayirli ugurlu olsun. Saglikla tamamlayalim insallah.