- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Ohoo biz neler yapmısız bişey olmaz Alllahın izniyleBir güm canım :) antibiyotik kullanıyordum. İnşallaj bir şey olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohoo biz neler yapmısız bişey olmaz Alllahın izniyleBir güm canım :) antibiyotik kullanıyordum. İnşallaj bir şey olmaz
Hayırlı olsun çok sevindimHayırlı olsun canim hepsi bugun mu oldu
Ben bugün 2. Yi verdim bakalim nasıl çıkıcak !
Hoşgeldiniz sizin de hayırlı olsunSağ ol :) sabah idrar testi yaptım, sonra kan vermeye gittim, değer 84 çıktı :)
sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur inşallahOoo maşalllah canım çok sevindim
Sıra bizlerde inşallah artık :)
Çok geçmiş olsun , rabbim tez zamanda tekrar nasip eder inşallah ..
Hayırlı uğurlu olsun ,hoşgeldiniz aramıza :)
Yaaaa çok beklemişsiniz inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız koklarsınız meleğinizi
Beeeen
Daha doktora da gitmedim .
özellikle ilk haftalar hamile değilmiyim acaba diye düşündüm hatta buraya da yazdım :) bu hafta mide bulantıları başladı açken
Yaaa çok romantik güzel olur Eylül
Ben de kız olursa Esra istiyorum
Erkek olursa eşim Hamza istiyor :) belli isimler şimdiden
Ben de 5 kilo fazla ilken hamile kaldım ve bu hamileliğim diğer hamileliğime göre iştahım daha açık
Somumuz hayrola:)
Kan testi yaptın mı canım
Hayırlı olsun takvimin :)
aslında bir çizelge falan yapsak eylül anneleri diye güzel olurduEvet cnm birbirimizi kontrol edelim bari burdan kilo konusunda. Ben de acaip iştahlıyımdır
Ne güzel olmuş o öyle hosgelsin insaallahSabah beş buçukta idrar testi yaptım. Altıda kan vermeye gittim. İlki tüp bebek. Kızım 15 aylık. Bu doğal yoldan oldu çok şükür. Hâlâ emziriyorum. Bakalım ne olacak
Canım senin arkadaşımın kullandığı cihaz ne? Alexandrite mi yoksa diğer çeşitlerden mi?Hmm o zaman riske atmayayım hiç
gözünüz aydınn ne güzel bir haber , 2. masrafsız süpriz oldu desenizeSabah beş buçukta idrar testi yaptım. Altıda kan vermeye gittim. İlki tüp bebek. Kızım 15 aylık. Bu doğal yoldan oldu çok şükür. Hâlâ emziriyorum. Bakalım ne olacak
Gözün aydın canım ikinciler böyle acele ediyor işte, vücudun bir rutine alıştığını ve hamile kalmanın kolaylaştığını düşünüyorum ben tedaviden sonra. @nisandenizNe güzel olmuş o öyle hosgelsin insaallah
Hayırlı olsun çok sevindim
Çok teşekkürler
Hayırlı olsun çok sevindim
Hoşgeldiniz sizin de hayırlı olsun
Çok teşekkürler
çüş yani , kaç yaşında bu görümcen valla benim onu yolasım geldi okuyuncaGuuuu naaay dinnnnnn kızlaaaar :))) sabahlari bomba gibi hissediyorum aksamlari tam olarak aksama kadar kafayi takacak bir sey mutlaka buluyorum .peki dün aksam gorumcemin arayip acele ettiniz deyip sonrada bana sen istiyodun herhalde demesi Allahtan ailecek pek ciddiye alinmiyor.. hormonlar tavanken her sey cikabilirdi yani de yine sustu bu hamiş duygularim
Benim arkadaşım kadın doğumda çalışıyordu , balböceği kesinlikle alttan muayeneyi kabul etme acemi doktora denk gelirsin düşük yaptırtır ddedi, yeni mezun k.doğumcu geldi alttan muayene ettiği tüm hastalar düşük yaptı dedi , o yüzden şuan bnmde ödüm kopuyorKızlar yaa aranızda vajinal ultrason olan oldumu gebeliği sıkıntıya sokarmi acaba. Ben kiloluyum yani muhtemelen doktor göremeyince vajinal diyecek endiseliyim zararı olurmu acaba
Yok kuzum rahat olun. Tüp bebekte hamile kalabilmek için herşeyi yapıyorlar en ufak risk olmasın diye serumlar bile yedim. Ama çoğu tüp bebek hamilesinde ilk muayene vajinal yapılıyor, risk olsa hayatta yapmazlar o kadar uğraşmışlar hamile kalsın hasta diye düşünsene. Ama tabi acemi doktorlardan biraz uzak durmak lazım, iyisi var kötüsü var insan bilemiyorBenim arkadaşım kadın doğumda çalışıyordu , balböceği kesinlikle alttan muayeneyi kabul etme acemi doktora denk gelirsin düşük yaptırtır ddedi, yeni mezun k.doğumcu geldi alttan muayene ettiği tüm hastalar düşük yaptı dedi , o yüzden şuan bnmde ödüm kopuyor
aynen aynen , azcık mesleğinde yaşını almış doktorlar iyidir diye düşünüyorum . Bir arkadaşım daha anlattı düşük yaptıktan snra doktru ile konuşmş , o da vajnlden baktığı için böyle bir durumla karşılaşmış olabileceğini ağzından kaçırmış snra toplayamamış , doktor itiraf etmiş kısacası . Böyle şeyleri duyunca insan ürküyor biraz ya .Yok kuzum rahat olun. Tüp bebekte hamile kalabilmek için herşeyi yapıyorlar en ufak risk olmasın diye serumlar bile yedim. Ama çoğu tüp bebek hamilesinde ilk muayene vajinal yapılıyor, risk olsa hayatta yapmazlar o kadar uğraşmışlar hamile kalsın hasta diye düşünsene. Ama tabi acemi doktorlardan biraz uzak durmak lazım, iyisi var kötüsü var insan bilemiyor
Canım kese gelişimi başlarda yavaş olabiliyor bazı kadınlarda ama sonra günün e yetişiyor hiç kafana takmaArkadaşlar merhaba ben geçen hafta 6+4 te doktora gittim bebeğimi gördüm çok şükür kâğıtta 3-4mm yazıyordu .ultrasonda ölçülen haftada 5gun geride yani 5+6cikmisti . Bir haftadır kafama takıyorum bu normal bir şey mi yoksa sıkıntı mı var
Doktor bana kesen de aslında iyi gelişmiş şeklinde bir cümle kurdu . Sonra da bence tamamen sağlıklı bir gebelik dedi . Benim de kafam karıştı kesem iyiyse bebeğim mi gelişmiyor acabaCanım kese gelişimi başlarda yavaş olabiliyor bazı kadınlarda ama sonra günün e yetişiyor hiç kafana takma
Herkes bana özel mesaj atsa ondan sonra yapsam