Ben de suan sol kasikta agridan duramiyorum sinirlerkm bozuluyo iyice panik oluyorum
4-5 gün önce aynısını yaşadım bende hatta böbreğime de vuruyordu taş filan düşürüyorum sandım. Ertesi gün geçti çok şükür. Demekki normal bişeymiş

Sol kasikta kendini unutturmayan bi agri bende de var, hayir olsun
Kanama falan olmadigindan kotu dusunmemeye calisiyorum doktorda boa kese vs.olsa degerler boyle olmazdi dedi bugun bilmiyorumki

Kızlar yaa aranızda vajinal ultrason olan oldumu gebeliği sıkıntıya sokarmi acaba. Ben kiloluyum yani muhtemelen doktor göremeyince vajinal diyecek endiseliyim zararı olurmu acaba

Kızlar yaa aranızda vajinal ultrason olan oldumu gebeliği sıkıntıya sokarmi acaba. Ben kiloluyum yani muhtemelen doktor göremeyince vajinal diyecek endiseliyim zararı olurmu acaba
Hayir canim ole olsa hicbir dr bakmaz yurtdisinda 12.haftaya kadar vajinal bakiyolarmis zarari olsa asla bakmazlar ayrica ilk kese zaten anca vajinal olarak gozukuyor biraz daha bekleyim de karindan baksinlar deme dis gebe olup olmadin tespit edilir

Yok cnm tüp bebekle hamile kalınca da hep ilk vajinal bakıyorlar sıkıntı olsa hayatta bakmazlar

kızlar biz de doktora gittik bugün.
6+3 karından keseyi, bebeği gördük ve kalp atışlarını duyduk. darısı duymayanlara olsun

Ooo maşalllah canım çok sevindim
Sıra bizlerde inşallah artık :)
Dün düşmüş bebeğim ümitler kaldı yine başka bahara...
Çok geçmiş olsun , rabbim tez zamanda tekrar nasip eder inşallah ..

Hayırlı uğurlu olsun ,hoşgeldiniz aramıza :)
Yaaaa çok beklemişsiniz inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız koklarsınız meleğinizi

Beeeen
Daha doktora da gitmedim .
özellikle ilk haftalar hamile değilmiyim acaba diye düşündüm hatta buraya da yazdım :) bu hafta mide bulantıları başladı açken
gün geçtikçe çoğalıyoruz

Eylülde doğurursam bir de kızım olursa adını ''EYLÜL'' koyucam
Yaaa çok romantik güzel olur Eylül
Ben de kız olursa Esra istiyorum
Erkek olursa eşim Hamza istiyor :) belli isimler şimdiden

Ben de 5 kilo fazla ilken hamile kaldım ve bu hamileliğim diğer hamileliğime göre iştahım daha açık
Somumuz hayrola:)
Canım ya ne incesin masaallah rabbim hepsine hayırlı nasip etsin
Ben de görünce hep kimbilir nekadar bekledi ne sıkıntılar çekti derdim bana da öyle derler diyorum
Kan testi yaptın mı canım
Hayırlı olsun takvimin :)

Hoşbulduk canım buraya yazınca biraz daha hamile gibi hissetmeye başladım iyi geldi :)

Evet canım insaallah sorun olmaz

Benimki sendn de sonra canim 10 15 gunden önce gidermiyim bilmiyorum benim 2. Bu

birincide acayip bulantılar yaşadım onlar gelince anlarimki kalp atıyor
Bende Bian önce midem bulandı diye bekliyordum sabahları hiç olmuyor ama akşam üzeri çok bulantı ve halsizlik oluyor. Halbuki çok defa gebelik belirtilerini dibine kadar yaşamışdir piskolojik olarak ama şimdi zorlasamda kendimi dinlesem de olmuyor

İlk üc ay boyatmaya izin verilmiyor malesef sonrada bitkisel bazlı tercih edilmeli
Aman elin amerikalısına bişey olmaz ben içerim cocuk bagımlı dogar

İlk üc ay boyatmaya izin verilmiyor malesef sonrada bitkisel bazlı tercih edilmeli
Aman elin amerikalısına bişey olmaz ben içerim cocuk bagımlı dogar
Ya tabi ki mümkün mertebe dikkat etmek lazım. Saç boyatmatsak, alkol almaz sigara içmezsek ölmeyiz ama işte çok ta şeyapmamak lazım.İlk 5 hafta yapılan hatalar sayılmıyor anlamında şeyettim. Moral düzeltmek olsun amaç

Lekelenmelerin hala devam ediyor mu doktor ne söyledi merak ettim, inş geçicidir ben bugün yaşafım lekelenme korktum açıkcası

Doktor randevum 24unde o yuzden soramadim ama gecen hafta sordugumda yogun kanama seklinde mi dedi hayir demistim progestan yazmisti dusuk ihtimaline karsi. Benim de hâlâ silinince devam ediyor tam olarak kesilmedi maalesef senin ?

Kızlar bugün kan verdim değerim 133,1 çıktı adetime daha 1 gün var gecikmedi doktor hamilesin ama 2 gün sonra tekrar gel 2 ye katlanması gerekiyo dedi değer sizce normal mi

Merhabalar arkadaşlar. Bende 2 gün geçiktim ve Gebelik testlerinde pozitif çıktı. Ancak 5 gün sonra kanamam başladığı için 2 günde bir Beta yapıyorduk. İlk leke olarak sonra biraz peçeteyi doldutacak kadar kanamalar başladı. Ama asla bir adet kanaması değildi. Neredeyse hiç ağrım olmadı. Küçücük sancılarım vardı. Ve herseferinde değerlerim artıyordu. En son gittiğimde kanamamda iyice azaldığından çok ümitliydim bebeğimin tutunacağına. Ancak değerimin 700den 150ye düştüğünü gördüm. Doktor kimyasal gebeliktir deyip yanına çağırdı. Ama herşeyi tekrar yaşamak istemediğimden gitmedim. Şimdide eşim belkide kan testi yanlış çıkmıştır diye bir şüphe soktu içime. Çok heveslenmek istemesemde bende belki öyledir diye mutlu oluyor içim. Yarın kan vermeye gidicem. İnşallah sonuç yanlıştır inşallah bebeğim hala benimledir. Sizde hiç kan testinin yanlış çıktığı oldumu? Birde düşüklerde çok sancı çekersin diyorlar bende hiç olmadı normal mi?

Doktor randevum 24unde o yuzden soramadim ama gecen hafta sordugumda yogun kanama seklinde mi dedi hayir demistim progestan yazmisti dusuk ihtimaline karsi. Benim de hâlâ silinince devam ediyor tam olarak kesilmedi maalesef senin ?
Benim de randevum haftayaydı ama dün biraz fazla kahverengi akıntım geldi dayanamayıp bugün gidicem, önceki gittiğimde de progestan vermemişti belki bugün verir, haberdar ederim korkulcak bişey yoktur umarım

Guuuu naaay dinnnnnn kızlaaaar :))) sabahlari bomba gibi hissediyorum aksamlari tam olarak aksama kadar kafayi takacak bir sey mutlaka buluyorum .peki dün aksam gorumcemin arayip acele ettiniz deyip sonrada bana sen istiyodun herhalde demesi Allahtan ailecek pek ciddiye alinmiyor.. hormonlar tavanken her sey cikabilirdi yani de yine sustu bu hamiş duygularim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…