• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir arkadaşım yaşadı onu.İnşallah sizde olmaz ama bebek ile birlikte kist te büyüdü. 37 haftaya kadar öyle birlikte büyüdüler. 37 haftada bebeğin artık gelişecek yeri kalmadı. Bebekle birlikte 20 cm çapındaki kisti de aldılar.bebek gayet iyiydi.Yani bu olabilecek en kötü senaryoda bile kötü bir durum olmadı.

Allah razı olsun canım içimi rahatlattın

Süper :KK9:ben de diyetteyken hamile kaldım inşallah aynı irade ile devam ederim
Bir terslik olduğunu anlamıştım aslında ama hamilelik aklım almıyor gelmedi. Önceki diyetlerime oranla çok zor kilo veriyordum. Bu yüzden daha çok spor yaptım, işten eve yürüdüm fln ama pek değişen bi şey olmadı. Sanırım değişen hormonların etkisi :)

Kızlar ben bazen kasık ağrısı yaşıyorum birkaç dakika sürüp geçiyor ama endişe ediyorum yaşayan ya da doktoruna danışan var mı?
Ben de suan sol kasikta agridan duramiyorum :( sinirlerkm bozuluyo iyice panik oluyorum

Selam kızlar bende heyecanla bu grubu ararken buldum sizi bende 4 haftalık gebeyim henüz keseyide görmedim kalp atışında duymadım heyecanla bekliyorum doktorum iki hafta sonraya çağırdı. Daha önce düşük yaşadım iğne kullanıyorum pıhtılaşma sorunu için rabbim hepimizede sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese versin insallah

Bir terslik olduğunu anlamıştım aslında ama hamilelik aklım almıyor gelmedi. Önceki diyetlerime oranla çok zor kilo veriyordum. Bu yüzden daha çok spor yaptım, işten eve yürüdüm fln ama pek değişen bi şey olmadı. Sanırım değişen hormonların etkisi :)
Bende kilo
Aynen bende diyet ve spor yaparken gebe kalmışım bilmeden öyle tempolu yürüyüş yaptım ki ama emaneti rahbime

Kızlad selammm kan pıjtılaşma sebebiyle 1 düşüğüm oldu tüm totemleri yaotım bu ay olacak inanıyorum :)
Ama inşallah bu sefer sağlıkla doğar miniğim
Yaaa bende de pıhtılaşma varmış 3 düşükten sonra anladık malesef bende bu defa olacak inanıyorum iğne kullanıyorum sen ne kullaniyosun

O zaman ınsaallah basak burcu bebişin olur
Ben bir başak burcu olarak başak annesi olmayı isterim tabiki hayırlısı önce sizi tek tek bekliycem çünkü bu ay olsaydi 1 eylül du d. Günü
Olmadı şimdi 27 eylül doğum günü beklentisiyle çalışmalara basliycaz
Bal çörekotu tarçın
Ari sütü polen v.s. yapiyorum
Bunlar bugüne kadar kullandigim
Abartmiyorum onlarca
Evet onlarca kurden sadece ikisi
Hele bir tutturayim baya bi destan yazacağım :oha::KK75:
Hayıt tohumunu duydun mu bilmiyorum bana bu ay annem almıştı ama uygulamaya gerek kalmadı seninde kalmaz inşallah ama hayıt tohumunu doktorlar dahi kadın bitkisi diyorlar yumurtlamaya filan çok yardimciymis hatta burda çok kişi okudum hayitla gebe kalan bence bı bakmakisin

Hayıt tohumunu duydun mu bilmiyorum bana bu ay annem almıştı ama uygulamaya gerek kalmadı seninde kalmaz inşallah ama hayıt tohumunu doktorlar dahi kadın bitkisi diyorlar yumurtlamaya filan çok yardimciymis hatta burda çok kişi okudum hayitla gebe kalan bence bı bakmakisin
Ahh canım çok tesekkur ederim ben :anneadayı:bekliyorum 27 eylül doğum tarihli:anne:
Bu arada ben bu takvim işini yapamadimherhalde

Tesekkur ederim senin ne zaman hadi sen de takvim yap :)
He yaa bende yapım dur hep imrenirdim böyle takvimleri görünce şimdide isteyen arkadaşlar imrenir diye çok çekiniyorum ama o kadar çok dua ediyorum ki isteyen herkese rabbim yaşatsın bu mutluluğu sağlıkla versin hepimize kimsenin boynu bükük kalmasın

He yaa bende yapım dur hep imrenirdim böyle takvimleri görünce şimdide isteyen arkadaşlar imrenir diye çok çekiniyorum ama o kadar çok dua ediyorum ki isteyen herkese rabbim yaşatsın bu mutluluğu sağlıkla versin hepimize kimsenin boynu bükük kalmasın
Canım ya ne incesin masaallah rabbim hepsine hayırlı nasip etsin
Ben de görünce hep kimbilir nekadar bekledi ne sıkıntılar çekti derdim bana da öyle derler diyorum :110:

Canım ya ne incesin masaallah rabbim hepsine hayırlı nasip etsin
Ben de görünce hep kimbilir nekadar bekledi ne sıkıntılar çekti derdim bana da öyle derler diyorum :110:
Haklısın canım üç düşük ten sonra artık kimseye söylemedim bu gebeliğimi korkularım dinmiyor haliyle bı duyabilseydim minik kalbini bebeğimin bı parca rahatlıycam... Ama burda sizlerle paylaşmak rahatlatıyor insanı

Evet hormonlar kilo vermeyi de zorlaştırıyor. Neyse almayalım da o bile kardır. Sizin ne güzel süpriz gelmiş :)

Back