- 11 Mayıs 2010
- 4.849
- 5.290
- 358
Teşekkür ederim canım, inşallahHayırlı olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım, inşallahHayırlı olsun canım
kasım diyecektim aralık demişim pardon 28 kasım yaniCok sukur saglikla devam etsin insallah yalniz sizin sat 28 aralik olamaz olmaniz gereken tarih degil en son adet baslangic tarihine sat deniyor o zaman 1 Aralik falanmiydi
Her gün kivi yiyorum bende iyi barikan sulandırıcı doğal olarak takviye al , soğan, sarımsak , kivi, zeytinyağı bunlar kan sulandırma da büyük rol oynuyorlarmış , 2 günde 1 kez kivi yemeye karar verdim bnde
Aaaa niye? Tüh geçen gün koca bardak içtim. Nar da yediö kaç kez. İnşallah bişi olmamıştırCanim gebeligin erken donemlerinde nar onerilmiyor diye biliyorum. Aklimda kalan bu...
Hoşgeldin. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına bu sefer. Ben de hemşirelik okuyorum bu yaşımda yaş 35Herkese merhaba gebeliklerimiz hayırlı uğurlu olsun.6. Gebeliğim kısmet olursa Eylül annesi olcam yaşayan çocuğum yok ve uzun uğraşlar sonrası tüp bebekle hamile kalabildim tekrardan bu defa hayırlısıyla kucağıma almayı umuyorum. Kadın doğum hastanesinde bol gebe olan bi serviste ebelik yapıyorum aklınıza takılan sorularınızı seve seve cevaplayacağımı belirterek hep beraber güzel dostluklar kurarak sorunsuz gebelik geçireceğimizi umuyorum. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Biz napcaz kuzu yaa? Ben bugüne dek bi şekilde idare ettiydim ama bugün kustum offBiliyorum onemini dun iciyim dedim sabah da ama kusturdu inanin cok.zorlaniyorum az az icebiliyorum kuru ekmekle duruyorum boyle giderse cok zayiflicam
170 boy. Kilo 60. Yaş 35 bugün kusmalar başladı hayırlısıBuarada kaç kiloyla hamile kaldınız mide durumlarınız nasıl az cok kilo takibinide beraber yapalım :)
Bende izmir27 yaşındayım ilk hamileliğim, izmir de oturuyorum , oturduğumuz şehirleri de paylaşalım daha çok ortak paylaşım olur
Aaaa niye? Tüh geçen gün koca bardak içtim. Nar da yediö kaç kez. İnşallah bişi olmamıştır
1.5 senedir folik asit kullaniyorum. Bazen ac bazen tok aldigim oldu. Ama genelde ayni saatte almaya calisiyorum. Yemeklerde sonra alabilirsin. Ayni saatte almaya dikkat et tatlimKizlar folik asiti ac mi kullaniyosunuz tokmu
. Bende düzenli beslenmiyorum. Hatta çok kötü besleniyorum. Canım hep bişeler çekiyor. Bence aşerme değil bu. Ne ola ki???Aynen tatlim. Benim boyun 165. Ama kemikli bir hatunum ☺ kas+kemik=58 kg benim... yagsiz vucut agirligim. Kilolu durmuyorum ama bu surecte saglikli beslenme duzenime devam edip bebegin kilo almasindan yanayim. Cift canlisin ye anam ye babam zihniyetinde degilim ☺ Saglikli az az ama sık sık yememiz lazim. Bu ara pek duzenli beslenemiyorum. Canim bir sey istemiyor... en sevdigim sey portakal oldu. Zorla 3 bardak sut, arada ceviz meyve yiyorum. Gecen hafta surekli et tukettim. Normalde haftada 1 yerdim. Ama kendime su an itibariyle soz veriyorum... duzenli beslenme hayatima geri donecegimmmm... siz de sahit olun annelerim ☺☺☺
29 yaşındayım 2. Gebeliğim inşAnnelerrr yaslarimizi da paylasalim... kim kac yasinda, kacinci gebeligi?... Hanimlarin yasi sorulmaz ama biz bizeyiz ☺☺☺
. Maşallah maşallah allahım hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsinKızlar doktordan geldim şimdi. 5+1 karından kese gördük çok şükür. 10 gün sonrası için de randevu verdi kalp atışını duyarız diye.
Mevsim meyve ve sebzesi dışında birşey yeme, bulantı için leblebi ve zencefil tüket, portakal limon ya da mandalina suyu çok faydalı, en önemlisi de bol su tüketimi dedi.
Hepimiz için sağlıklı gebelik olur inşallah
benim için aç veya tok farketmiyorKizlar folik asiti ac mi kullaniyosunuz tokmu
. Bende düzenli beslenmiyorum. Hatta çok kötü besleniyorum. Canım hep bişeler çekiyor. Bence aşerme değil bu. Ne ola ki???
29 yaşındayım 2. Gebeliğim inş
. Maşallah maşallah allahım hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin
benim için aç veya tok farketmiyor
Hemogram, biyokimya, t3 t4 gibi sonuclar ayni gun cikar muhtemelen. Ama elisa, toxo,rubella gibi testler 3 gunde falan cikiyor...ilk kontrolde verilen kan tahlili aynı gün çıkıyor mu kızlar?
salı günü randevum var, büyük ihtimal kan tahlili yapacak
Oo rahat rahat kesen gözükür bakalım ☺Merhaba kızlar. Bugün kan verdim. 5+6 da 8700 bhcg çıktı. İnş yarın da doktora gidicem
Kızlar.. doktor bugün 2.keseyide gördü...
onlar ne disney prensesleri miHemogram, biyokimya, t3 t4 gibi sonuclar ayni gun cikar muhtemelen. Ama elisa, toxo,rubella gibi testler 3 gunde falan cikiyor...