Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canım kullandığın ilaç markası ve microgramına göre çok nadirde olsa değişiyor ama genelde 400 microgramlık 1 tane yetiyornesmertoglu Canım bilgiler icin cok tesekkurler. Folik asit hapını günde kaç kere tuketiyoruz? Doktorum yazacaktı unutmuş sanırım.
Rica ederim canım kullandığın ilaç markası ve microgramına göre çok nadirde olsa değişiyor ama genelde 400 microgramlık 1 tane yetiyor
Kalp atışı için gittiğinde bakılır tam kan sayımı, biyokimya, t3-t4-tsh, hepatit markerları, kan grubu, kanama pıhtılaşma zamanıKan degerlerine ne zaman bakılıyor buarada
Hani demir eksik mi kan uyusmazlıgı varmı vs vs bissürü test varmıs
Ac mı olmak gerekirKalp atışı için gittiğinde bakılır tam kan sayımı, biyokimya, t3-t4-tsh, hepatit markerları, kan grubu, kanama pıhtılaşma zamanı
1 tane kullan yeter içeriği yeterliFolbiol 5mg tablet yazıyor, kutusu pembe :)
Biyokimya da şeker ölçümü var ama gebeleri çokta aç çağırmıyoruz tokluğa göre değerlendiriyor aç gitmene gerek yokAc mı olmak gerekir
Döngüm 32 gün, muhtemelen geç döllenmedir. Doktor gelin bakalım dediği için kan testine gitmedim canım gerek yok dedi.Gec dollenme olmustur o yuzden olabilir beta hcg idrara hemen karismayabiliyor bi kan testi verseniz kesin sonucu alirsiniz
Allah size bagislasin ins hayirli olsunSelam kızlar. Ben de bugün öğrendim hamile olduğumu. Hıc beklemiyordum. Dk ile korkmuyordum oysa ama kismet böyleymiş. Sat:12.12.2018 bugun beta joh 302 çıktı. Ilk çocuğuma cok zor gebe kalmıştım 1 yıl uğraşmıştık. Bu ikinci cocugum olacak isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Ben sabah öğrendim ve cok ağladım. Ama Rabbimin bir bildiği vardır deyip kabullendim.
yalniz beta hcg 2000 olmadan vijanal usg de bile gozukmuyor goremezse yine kan isteyecek siz bilirsinizDöngüm 32 gün, muhtemelen geç döllenmedir. Doktor gelin bakalım dediği için kan testine gitmedim canım gerek yok dedi.
Allah saglikla.sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin...Selam kızlar. Ben de bugün öğrendim hamile olduğumu. Hıc beklemiyordum. Dk ile korkmuyordum oysa ama kismet böyleymiş. Sat:12.12.2018 bugun beta joh 302 çıktı. Ilk çocuğuma cok zor gebe kalmıştım 1 yıl uğraşmıştık. Bu ikinci cocugum olacak isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Ben sabah öğrendim ve cok ağladım. Ama Rabbimin bir bildiği vardır deyip kabullendim.
Evet asilar icin gerekli ben kan testini direk orda yaptirdim kaydida aldilarKizlar bir sorum olacak. Aile sagligi merkezlerine bildirdiniz mi hamile oldugunuzu?
En kisa surede gideyim ben de... bu arada kesen gozukmus. Coooook sevindim. Bak bosa telas ettin.... Allah tamamina erdirsin insallahEvet asilar icin gerekli ben kan testini direk orda yaptirdim kaydida aldilar
Amin saol canm haklisin ama elimde degildi kiEn kisa surede gideyim ben de... bu arada kesen gozukmus. Coooook sevindim. Bak bosa telas ettin.... Allah tamamina erdirsin insallah
Hayırlı olsun canımİki tane test yaptım negatiflerdi. 3 ay klomen tedavisi gördüğüm için doktor tedavi aksamasın diye tarlusal kullandırıyordu, ben testler negatif çıkınca ona bağladım, doktora da söyledim adetim 1 hafta gecikti testler negatif dedim, olabilir bünye ilaçlara alıştı sen yine tarlusal başla dedi. Ben beklemek istedim, sonra bir baktım atmadığım negatif test pozitife dönüşmüş 1 gün sonra. Önemsemedim ama içime şüphe düştü, iki test daha aldım 10. gün, ikisi de pozitif, bir saat arayla yaptım 2. si silik çıktı. Doktora dedik kan verelim mi diye, hayır Cuma gelin bi bakalım dedi, ben de her şeyin yolunda gittiğini görmeden kaptırmıyorum sanırım kendimi, bir nevi şoktayım. Yoksa tam bir yıldır bunun için uğraşıyorduk :))