• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de muayeneye gittim bugun kan dusuklugu vs dusuk cikan degerlerim vardi doktor su an ilaclar iyice mideni bulandirir diye ileride verecegim dedi. Ultrasondan sonra regl agrisini andiran hafif bir agrim oldu ve tekrar kahverengi leke geldi. Doktora bazen geldigini soyledim. Dusuk onleyici ilac verdi. Insallah bir sey olmaz. 2 hafta beklemek cok zor olacak... :(

Kan degerlerine ne zaman bakılıyor buarada
Hani demir eksik mi kan uyusmazlıgı varmı vs vs bissürü test varmıs

Selam kızlar. Ben de bugün öğrendim hamile olduğumu. Hıc beklemiyordum. Dk ile korkmuyordum oysa ama kismet böyleymiş. Sat:12.12.2018 bugun beta joh 302 çıktı. Ilk çocuğuma cok zor gebe kalmıştım 1 yıl uğraşmıştık. Bu ikinci cocugum olacak isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Ben sabah öğrendim ve cok ağladım. Ama Rabbimin bir bildiği vardır deyip kabullendim.

Gec dollenme olmustur o yuzden olabilir beta hcg idrara hemen karismayabiliyor bi kan testi verseniz kesin sonucu alirsiniz
Döngüm 32 gün, muhtemelen geç döllenmedir. Doktor gelin bakalım dediği için kan testine gitmedim canım gerek yok dedi.

Selam kızlar. Ben de bugün öğrendim hamile olduğumu. Hıc beklemiyordum. Dk ile korkmuyordum oysa ama kismet böyleymiş. Sat:12.12.2018 bugun beta joh 302 çıktı. Ilk çocuğuma cok zor gebe kalmıştım 1 yıl uğraşmıştık. Bu ikinci cocugum olacak isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Ben sabah öğrendim ve cok ağladım. Ama Rabbimin bir bildiği vardır deyip kabullendim.
Allah size bagislasin ins hayirli olsun

Allah saglikla.sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin...

Kizlar bir sorum olacak. Aile sagligi merkezlerine bildirdiniz mi hamile oldugunuzu?

İki tane test yaptım negatiflerdi. 3 ay klomen tedavisi gördüğüm için doktor tedavi aksamasın diye tarlusal kullandırıyordu, ben testler negatif çıkınca ona bağladım, doktora da söyledim adetim 1 hafta gecikti testler negatif dedim, olabilir bünye ilaçlara alıştı sen yine tarlusal başla dedi. Ben beklemek istedim, sonra bir baktım atmadığım negatif test pozitife dönüşmüş 1 gün sonra. Önemsemedim ama içime şüphe düştü, iki test daha aldım 10. gün, ikisi de pozitif, bir saat arayla yaptım 2. si silik çıktı. Doktora dedik kan verelim mi diye, hayır Cuma gelin bi bakalım dedi, ben de her şeyin yolunda gittiğini görmeden kaptırmıyorum sanırım kendimi, bir nevi şoktayım. Yoksa tam bir yıldır bunun için uğraşıyorduk :))
Hayırlı olsun canım

Back