- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Doktorum bana kanama olmadıgı sürece sorun yok dediKızlar birşey soracağım. Biraz kritik süreçten geçiyoruz malum acaba bu aşamada cinsel ilişki yasak mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum bana kanama olmadıgı sürece sorun yok dediKızlar birşey soracağım. Biraz kritik süreçten geçiyoruz malum acaba bu aşamada cinsel ilişki yasak mi?
Ciksinnn mis gibi sonuclar ☺ guzel haberlerini alalim[/
A aaaaaa yazık sizin kocalara
Bu 3. Gebeliğim Doğuma kadar yolu var prensibiyle devam diyoruz
Şaka bir yana tabi herkesin durumu kendine özel
Bana da doktorum yasak deseydi ben de tabiki doktorumu dinlerdim canım
Sen yine de bi doktoruna sor sonra no no no de
Allah bagislasin... Vallahi ben korkuyorum iliskiden. Iyiki doktorlarim yasak demis ☺ bana kalsa ilk 3 ay degil 9 ay no no no
Neeeeeeeeeeeyyyyy? Libidomuuuu? O da ne demek? ben o kelimeyi lugatimdan söktum attimA aaaaaaa sizin Libido yerlerde
Olmaz böyle olmaz kuzucumNeeeeeeeeeeeyyyyy? Libidomuuuu? O da ne demek? ben o kelimeyi lugatimdan söktum attim
Sat7 aralık transfer 24 aralık 5. Gün embriyosuydu bir iyi bir orta kaliteNe guzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. sat neydi sizin? Tranfer tarihi nezaman
Benimde sat 10 aralık, transfer 26 aralık cumartesi gidicem bende umarim görünür.
Valla inş benim de yemekten tiksindirin bi anım olur. Bu ara dünyayı versen yerim çünkü. Allahım çok kilo almak istemiyorumCanim o pis bogazlilik bende gecen hafta oldu. Et yemeyen ben gunde 2 defa et tukettigim oldu. Tatliyla hic aram yok her gun tatli yedim. Ama bu hafta ne olduysa zorla yiyorum. Sadece yemek ve zayif dusmemek icin. Bunyem ac kaldikca kilo almaya musait bir bunye. Yemeden de kilo almak istemiyorum. Bu sebeple sık sık bir seyler atiyorum agzima. Ama sulu salcali soganli yemek gormek istemiyorum. Bakalim hayirlisi. Gecen hafta oyleydi, bu hafta boyle... haftya ne olacak merakla beklemekteyim
İnş bakalım hayırlısıyla yarın olsun hayrolsunOo rahat rahat kesen gözükür bakalım ☺
Kızlar bu arada doktorum eti çok yoğun tüketmemek lazım haftada 1 maksimum 2 olsun çünkü kanı katılaştırır. Gebelikte cıvık kan isteriz biz dedi
Çok teşekkür ederim canım. Aminn hepimiz sağlıkla huzurla kucağımıza alalım bebişlerimiziMerhaba hosssssgeldiiiiin.... Hayirli ugurlu olsun bebisin... saglikla kucagina almayi nasip etsin allahim
Teşekkür ederim. İnş hepimiz inşHakkaten dediğin gibi doktorlar ne söylesem de kafasına taksa diye düşünüyor gibi :)
Maşallah canım çok sevindim seni rahatlatmaya çalışan ben bugün sonucumun 5200 çıkmasıyla acayip gerildim çünkü hiç yüksek diye sorun olduğunu duymamıştım ama araştırınca rahatladım
Tekrar gözünaydın
Ben daha gitmedim canım
Amiiiin inşallah hayırlısıyla o zamanları görürüz
Hatta Doğum hikayelerimizi paylaşırız inş
Ben de söylemedim daha kızıma
Karnım çıkmaya başladığında söylerim diyorum 5-6 aylıkken .. çok çok istiyor özellikle bi kız kardeşi olmasını , her gün sorar herhalde ...
Ay canım ya bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Neden öyle oldu eğer üzülmeyeceksen
Çok sevindim aramızda olmana sorar dururuz artık sana
Amiiin inşallah
Hadi bakalım inşallah şahidiz
Ben 2 gebeliğimde dediğin gibi güzel geçirdim Bebek aldı ben aynı kaldım şükür ama bu gebeliğimde istediğim kilodan 5 kilo fazla ile hamile kaldım ve iştahım açıldı bakalım bu sefer nasıl olacak
Ay çok teşekkürler bu bildiler için
Çay nasıl yasak yaaaa
Maşallah canım gözünaydın
Has bakalım sıra kalp atışında
Yaaa üzülme nasibiyle gelir evinizi bereketinizi huzurunuzu arttırır inşallah
Ablamında öyle oldu o da ilk zamanlar şaşırdı üzüldü ama şimdi iyi ki iyi ki deyip duruyor İnanın
Bildirmedim zırt portakal arıyorlar
Şu test kilo takibi vs uğraştırıyor walla
Doğuma yakın gidip haber vericem
Canımmm grup kurucumuz nasılsın
Sende gebelik yok değil mi batın ne zaman
Maşlallhhhhh gözünüzaydın
Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
ilk gebeliğimde hiç no no no durumu yaşamadım. Bunda da yaşamam sanırım. İnşallah yaniKızlar birşey soracağım. Biraz kritik süreçten geçiyoruz malum acaba bu aşamada cinsel ilişki yasak mi?
Ah canim ah Allah yardimcimiz olsun millet hicbir sey anlamadan anne oluyor ya :) Sinirimi bozuyor herkese esit olmasi lazim sanki tovbe yarabbim napalim bu da bizim vucudumuzun tepkisi herkes ayni degil iste.Cekecez yani resmen ucmus gibiyim evde kendimi taniyamiyorum saatlere bakip gun saymaktan kendimi alamiyorum.Cok zor ama gecer bu da insallah uc ay dolmadan gecer canim.Biz napcaz kuzu yaa? Ben bugüne dek bi şekilde idare ettiydim ama bugün kustum off
Merhaba kızlar bende yeni hamilelerdenim bende salı günü gittim doktora banada rahim kalınlaşmış birkaç günü gözükür dedi cuma gel demişti bugün gitcem insALLAH görünür bende korkuyorum kaybetcem die geçen ay kimyasal düşük yaşadım rabbim sağ saglim kucagimiza almayı nasip etsin inşallahKızlar merhaba. Benim sat 9 aralık bata 5 kala ovulasyon testiyle ve göğüs hassasiyetiyle hamile olduğumu düşündüm ve kan verince beta hcg 1280 çıktı. Ertesi gün doktora gittim ama hiçbişey göremediğini ve sadece rahim duvarının kalınlaşmaya başladığını söyledi bu iyi bişey demi? Hesaplamalarıma göre miniğim henüz bir aylık. Haftaya gel tekrar bakalım dedi ama ben garanti olsun diye 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. Herşey yolundadır değil mi 9 ay sonra kavuştum meleğime. Her an kaybedeceğim korkusundan rüyalarım kabus olmaya başladı.
ayy ne güzel neresinden ? bi de doktora kime gidiyorsun?Bende izmir
Benim tercihim baska doktor arayisina girmek olurdu. 9 ay uzun bir surede yol yuruyecegim doktorun ilgili olmasini isterim sahsen. Yogun doktorlara acil durumlarda ulasmak problem oluyor. Bugun ariyorsun belki yarin asistani sana donus yapiyor. Baska hastalarla istisarede bulunma sansin var mi? Sor bakalim telefonlarina cevap veriyor mu? Simdi yargisiz infazda da bulunmak istemiyorum fakat hep okuyup, duydugumuz seyler bunlar. Aslinda superrr yetenekli, harika tecrubeli doktor olmasina da gerek yok. Gebeliginde risk yoksa tum doktorlar rutin uygulamalari uyguluyor. Yapilan kan tahlilleri belli, yapilacak ikili uclu vs testler ve zamanlari belli. Gerekli bilgileri tum doktorlar veriyor zaten. 1 2 doktora daha gozuk muhakkak kaninin isinacagi bir doktor cikacaktir...Merhabalar; ben panik olunca aklim cok saglikli calismiyor size de sorayim istedim , gitmek istedigim doktorun cok yogun oldugundan dert yaniyorlar genelde , ( onun disinda cok iyi bir doktor) artik kadin dogum uzmanlarinin cogu öyle sanirim ne yapayim karar veremedim ? Var mi öneriniz?
Hayirli cumalar.... iyilik saglik diyelim. Halsizlik ve hafif bogaz agrisi ve bas agrisi disinda bir sorun yok... sen nasilsin?Hayırlı cumalar kızlar bu gün nasılsınız bakem