Folikasit aç da tok da içilebiliyor bildiğim kadarıyla. En azından bendekinde öyle yazıyor ama hayati önem taşıyan bir şey de değil sonuçta hiç içemeyecek durumdaysam kasma lendiniKizlar ya bugun ogurdum hep afedersiniz.Ilacin saati de gecti folik asit.Ne yesem de icsem yani.Cok.kotuyum kustuktan sonra da nasil yemek yenir berbat bir durum .Siz ne yapiyordunuz tecrubeliler ben bu ilaci nasil iccemm ac kaldikca da bulaniyor iyi gelen seyleri de karartiyorum bu yuzden canim hic bir sey istemiyor(
Acken aldim.fena yapti beni.Zaten bir seyler yemek zorundayim o ara aliyorum ama cok zor inan Allah yardimcimiz olsunFolikasit aç da tok da içilebiliyor bildiğim kadarıyla. En azından bendekinde öyle yazıyor ama hayati önem taşıyan bir şey de değil sonuçta hiç içemeyecek durumdaysam kasma lendini
BenKizlar ya bugun ogurdum hep afedersiniz.Ilacin saati de gecti folik asit.Ne yesem de icsem yani.Cok.kotuyum kustuktan sonra da nasil yemek yenir berbat bir durum .Siz ne yapiyordunuz tecrubeliler ben bu ilaci nasil iccemm ac kaldikca da bulaniyor iyi gelen seyleri de karartiyorum bu yuzden canim hic bir sey istemiyor(
Kizlar gunaydinn. Keseyi ne zaman gordunuz? Vajinal mi karindan mi bakildi?[/QUOT
Ben daha goremedim, gitmek istedigim doktor o kadar yogun ki, ayin 26 sina randevu alabildim , onun oncesinde baska bir doktora gitsem mi , beklesem mi cok kararsiz kaldim...Kizlar gunaydinn. Keseyi ne zaman gordunuz? Vajinal mi karindan mi bakildi?
beni pazartesi cagirdi doktorum transferin 20.gunu oluyor. Sata gore dr 5+3Ben
Ben daha goremedim, gitmek istedigim doktor o kadar yogun ki, ayin 26 sina randevu alabildim , onun oncesinde baska bir doktora gitsem mi , beklesem mi cok kararsiz kaldim...
Cok sukur saglikla devam etsin insallah yalniz sizin sat 28 aralik olamaz olmaniz gereken tarih degil en son adet baslangic tarihine sat deniyor o zaman 1 Aralik falanmiydidün gittim doktora gördük çok şükür keseyi. sat 28 aralık
Ben de bu sabah iki kez öyle oldum, ama çıkardıktan sonra rahatladım hemen kahvaltı yaptım sonra tekrar çıkarmadım ama çıkarcak gibiyim umuyorum hergün böyle sürmezAcken aldim.fena yapti beni.Zaten bir seyler yemek zorundayim o ara aliyorum ama cok zor inan Allah yardimcimiz olsun
Insallah canim gecer bu surec cok yipraticiBen de bu sabah iki kez öyle oldum, ama çıkardıktan sonra rahatladım hemen kahvaltı yaptım sonra tekrar çıkarmadım ama çıkarcak gibiyim umuyorum hergün böyle sürmez
vajinal ultarsonla canimBen de merak ediyorum.
5 haftalik ancak vajinal ultrasonla gorebildik canimKizlar gunaydinn. Keseyi ne zaman gordunuz? Vajinal mi karindan mi bakildi?
Canimm ptesi gunu gittik doktora. 5+6 idim o gun... veeeeee minigim karindan ultrasonla kalp atisini bile duyurdu cok sukur. Allahim saglikla daim etsin gebeliklerimizi.. tamamina erdirsin... sizde durumlar nasil? Keseleri gordunuz mu?Pircici canim ne yaptin sen ses seda yok merak ettim
vajinal ultarsonla canim
Benim de randevum yarın ilk kez gitcem bakalım nasıl olcak, senin ki ne zaman burdan yazarım nasıl geçtiğini :) ay ama çok heyecanlıyım :)Tedirgin oluyorum insallah gerek kalmaz
Gebeligin hayirli olsun canim. Gecen hafta betan 2500 ise 1 hafta gecmis aradan. Kese gozuktukten 1 hafta 10 gun sonra kalp atisi duyuluyor.Merhaba. Ben de hamileyim. Geçen hafta Çarşamba günü doktora gittim. Beta 2500 küsür idi. Kese göründü. Alttan muayene olmadım. Karından baktı. Bugün kendi doktoruma randevu aldım. Acaba kalp atışı duyulur mu? Ve karından görünür mü yine? Ultrason aletine göre fark eder mi acaba? Kafamda deli sorular. İlk gebeliğimde keseyi bu kadar erken görememişti başka bir doktor. Bugün karnımdan görmezse alttan muayene eder diye endişe ediyorum açıkcası.
yaaaa ne mutlu sana. Bak ikimizinki de sürprizli olmuş. Hadi inşallah sağlıkla alcz bu sefer kucağımıza. Benim mide bulantılarım yavaştan hissettiriyor kendini. İstedğimi yyemiyorum hep ekmekli maalesefBen 8 haftayı gecmisken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Kanamam benim de olmadı düşer diye bekledik düşmedi de ama ben hep fenalasiyordum sanırım zarar vermeye başlamıştı bana o zaman da aldırmak durumunda kaldık. Ayy Allahın hediyesi gibi olmuş birini aldım birini veriyorum gibi. Kayıp insani çok sarsıyor annelik çünkü rahmine düştüğü an başlıyor sonuçta. Inşallah tekrar öyle kötü şeyler yaşamayız ben şu an yine kalbi atmayacak diye çok korkuyorum mesela. Ve ben de tesaduf ki tam bir onceki hamileliğimi öğrendigim gün öğrendim bunu da :)
Benim de randevum yarın ilk kez gitcem bakalım nasıl olcak, senin ki ne zaman burdan yazarım nasıl geçtiğini :) ay ama çok heyecanlıyım :)
Keseyi karindan kacinci haftada gordu? Bence gorunmusse yine gorunur haberleri bekliyoruzzMerhaba. Ben de hamileyim. Geçen hafta Çarşamba günü doktora gittim. Beta 2500 küsür idi. Kese göründü. Alttan muayene olmadım. Karından baktı. Bugün kendi doktoruma randevu aldım. Acaba kalp atışı duyulur mu? Ve karından görünür mü yine? Ultrason aletine göre fark eder mi acaba? Kafamda deli sorular. İlk gebeliğimde keseyi bu kadar erken görememişti başka bir doktor. Bugün karnımdan görmezse alttan muayene eder diye endişe ediyorum açıkcası.
Aynen canim benim.Cok sevindim kalp atisini duymana bize de nasip olur insallah gidicem u gun sonra nasik gitcem bilmiyorum acinkknca bir bulaniyor oguur ogur hep sagolsun esim yapiyor of cok zor gecsin bir an once...Kizlar bir sey soracagim size. Ya benim enerjim hic yok. Ev dandini oldu. Is guc yapmak istemiyorum. Hep yatmak istiyorum. 1 haftadir supurge acmadim, toz almadim, silmedim. Mutfakta bile bulasik dolu esim yapiyor. Bu hep boyle surecek mi acaba? Eger 9 ay boyle olursam yattigim yerden 1500 kilo olcam. Hareket yok hic...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?